Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeky cnm fiyatı ne kadar senin nerende çatlak var nereye uyguladın bende almak istiyorum bacak içlerimde diz kapaklarımın arkalarında çok var en çok onları kafama takıyorum zaten etek şort giyemiyorum
63 e 2 tane aldım ama 56 şuan tanesi aynı aletin titanyumlu dikkat edilmesi gereken çin malı değilde abd malı olması gerektiğini okudum taklit olamaması için canım netten araştrdım 2 mm benimki ama olumlu bişe yok 3mm al alacaksanda ben bulamadım doktr yapmalıymış satmıolarmış ama burda kullandğını söyleyen arkdaşlar var onlara sormak lazım 2mm pekte işe yarıcak gibi görünmüo bende acaba diorum düzelme var diyen arkadaşlar ilk yapıldığında etrafı kızarıo daha belirgin oluo çatlaklar 2 gün sona geçio eski haline dönüo olumlu diyen arkadaşlar göz yanılmasınamı düşüo lierac kullanmaya başladım ben bide doktr cilt doktrm demişti sıklaştrır daha bişe olduğu yok zamanla tabi 1 kaç ay geçsin ben bekleyin derim keşke işe yarasa bangır bangır bağrırım burda bilirim bu derdi benimde aynen bacak arkası bel, üst bacakta var 1.70 boyunda 52 kiloyum sporda yapıorum serttimde ama çatlak bozuo işte valla söylicem ben hele fark olsun bi gelişme çok para heba ettim yazık günah burda sadece işe yararsa yazalım başkaları bari paraları çöpe atmasın diorum eski çatlağı olan varsa beni beklesin almadan öptüm bütün çatlakzede arkadaşların tamamını bu illetten kurtulmak dileğiyle
Ben 1 tanesini 29 tl ye aldım netten. Araştırınca insan buluyor valla. Bilmediğim garantisi olmayan şeylere çok para veremem.
aaa ne kadar ucuza almışsın bende az önce nette baktım en ucuz gördüğüm 95tl idi abd den ithal %100 orjinal titanyumlu 1.5mm 540 igneli diyodu iyi gibi geldi ama daha ucuzunu almak istiyorum özelden yazarmısın hangi siteden aldığını