Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım ınsallah beraber faydasını gorucez bende bugun ıkıncı seansı yapıcam ama usenıyorum galıba yarın yapıcam genede benım sagım solum bellı olmazarkadaşlar beni siparişim de geldi başladım dün kullanmaya. acıtıyo ama dayanılmıcak bişey değil ben emla kullanmadan yaptım göğsümde çok sorun olmadı ama bacağımın arkasını acıdı gerçekten .gelişmeeri yazarım ben de düzenli kullanıp :)
yaa keske ılk konuyu actıgımda haberım olsaydı valla senden alırdım bende ebayda baktım 6 dolara falan vardı ama cin malı olanlarda varmıs ondan guvenemedım aslında alamadım.neyse kısmet degılmıs artık seneye senınle ırtıbat kurarız zaten 9-12 ay kullanılıyormus bu urun ondan sonra senınle ırtıbata gecerım sagol sımdıden
derma roller diye ayrık sekilde arattırırsan çok çıkıyor. dermaroller dıye aratmışşın sanırım. ben 3 dolara almıştım kargoda 7 dolar tutmuştu. markasıda mt dermaroller. aldıktan sonra satıcıya msj atıp kaç mmlik oldugunu soyluyorsun.
arkadaşlar ben geçen ay tanesini 15 liraya aldım dermaroller yurtdışındaki ünlü bi siteden 10 gunde geldi. almak ısteyen varsa dıye soyluyorum. turkıyede pahalı gerçektende aynı urun