5-6 ay önce göğüslerime dermaroller uygulamaya başladım. İlk başta göğüslerimde kullanayım dedim cunku çok acıtıyor bir yararı olmazsa boşuna diğer yerlere uygulayıp canımı yakmayayım diye düşündüm. Göğüs çatlaklarım 15 senelik... Burdaki yorumları okuyunca eski çatlaklarda etkili olmayacağını düşündüm o yuzden ayda bir yapıp cok fazla da incelemiordum catlaklarımı, pek umudum yoktu acıkcası. Gecen gün banyoda catlaklarımın görüntüsünün eskiye oranla çok daha iyi durumda olduğunu farkettim. Artık umutluyum işe yarıyor gerçekten =)
bana da öyle geldi oı yuzden cinko kremi bıraktım madecassolu de gunde bir kere surmeye basladım. bakalım duzelir umarımrengımı karardı?bence dermarollerla ılgılı bır durum degıldır cunku okadar uygulama yaptım ama hıc boyle bır durumla karsılasmadım bence o kremlerle ılgılı bır durumdur cınko kremı ıle madecassol bır arada belkı o kararma yapmıstır
bende sadece madecassol kullanıyorum bugun bıo oıl sıparısı verdım urunu 3ay kullanmak gerekmıs 3ay duzenlı kullanacagm dermarollerla bırlıkte sonucları sızınle paylasırım gene ınsallah kurtulurumda sızlerede bır ısık yakmıs olurum sızlerde kurtulursunuz
bende sadece madecassol kullanıyorum bugun bıo oıl sıparısı verdım urunu 3ay kullanmak gerekmıs 3ay duzenlı kullanacagm dermarollerla bırlıkte sonucları sızınle paylasırım gene ınsallah kurtulurumda sızlerede bır ısık yakmıs olurum sızlerde kurtulursunuz
peki dermaroller önerirmisin ?? faydalı oldumu ??bende sadece madecassol kullanıyorum bugun bıo oıl sıparısı verdım urunu 3ay kullanmak gerekmıs 3ay duzenlı kullanacagm dermarollerla bırlıkte sonucları sızınle paylasırım gene ınsallah kurtulurumda sızlerede bır ısık yakmıs olurum sızlerde kurtulursunuz
dermarollerı onerırım cunku ben duzenlı kullanmadım ama ılk baslarda 5uygulama falan yaptım arkasınada hodan yagı suruyordum renklerı ten rengıme yaklastı ve ıncelmeye baslamıslardı sonra yaz geldı falan ara verdım terleyınce falan mıkrop kapar dıye korktum bıraktım bu ararlar gerı basladım ıste madecassol suruyoru aksamları dermarollerı bgn ıkıncı uygulamam olacak bıooıl gelıncede ınsallah bıraz daha duzelecek durumları gelısmelerı paylasacagım zaten
bio -oil bitkisel yağ karışımı .. yurtdışında çatlaklar - lekeler için kullanılıyormuşş yorumları olumlu yöndeydi .. bende bio-oil diye başlık açmıştım zatenn ....kızlar ben en eski kullanacılardan biriyim sanırım bu forumda o yğzden sizi elimden geldiğinde bilgilendirmek istiyorum dermaroller ı ayda 1 kez uygluyorum şu aralar sınav nedeniyel çok yapamadım ama ciddi anlamda derimi iyileştirdi inceldi çatlatlarım bir tane daha almayı düşünüyorum deneyimlerime göre sert olan bölgelerdeki çatlaklarda daha olumlu sonuçlar var yani etinizin sıkı olmsı lazım muhakkak spor yapın fazlalıklarınız olmasın deri sıkıysa daha iyi sonuç alınıyor ayrıca ben medacassol ve krem sera kullanıyorum krem sera daha etkili olsa eczanelerde hemen alıcam ama piyasadan kalkmış tamamiyle çatlakların gidiceğini sanmıyorum ama en azından incelmesi bile mükemmel bişey vücut kapatıcıları var victoria secret mankenleri kullanıyor bilirsiiniz belki onlardan alın kullanın güneşte ve bronzlaşıncada çok belli olmuyor
bu arada bio oil nedir bilgilendirirmisiniz benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?