- 17 Mart 2010
- 100
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar lütfen cevap verin bu dermarolla ler ciltde iz birakiyormu leke gibi cünkü sonucda cilde yeni hasarlar aciliyor
hayır ciltte iz bırakmıyor.uygulamayı yaptıktan sonra küçük kırmızı benekcikler oluşuyo ve 3-4 gün kalabiliyo.ama sürekli değil onlar.dediğim gibi en fazla 4 gün kalır.kaldı ki ben kremi her gün kullanmıyorum sadece uygulama yaptıktan sonra kullanıyodum.yani iyileşmeyi cildim kendisi gerçekleştiriyodu buna rağmen 3-4 güncükk :)
ya arkadaşlar iki tane dermaroller aldım ama bende işe yaramadı malesef ben de devamını getirmedim .burda okuyup heves etmiştim (
vücut çatlağı için mi kullandın ... bide kaç seans kullandığın önemli tabii... vücut çatlağı için 1.5 mm lik ayda 1 uygulama yapman gerek ve 8-10 seans yapmalısın...
evet 1.5 aldım ve 2.0 aldım ama 10 seans falan kullanmadım ilk iki seansta bir fark görmeyince bıraktım. bir de yorumlarda herkes oo ilk seansta ikinci seansta farkı gördüm falan yazmıştı.. bende hiçbir fark olmadı malesef
ama 10 seans sonunda olacak diyorsanız onu da denemeye varım...
canım sen dermaroller kullandın mı ?? bence dermarollerle bio -oil kullan derim 3 ay boyunca .... daha sonra tca uygulamasına geç bence ... bio-oil dermarollerle deri altına daha iyi geçer... çokk ürün kullanıp cildini mahvetme .. sırayla git...bende bio oil siparişi vericem o gelene kadar dermarollerla madecassol kullanacagım subat ayındada %30luk tca alacagım gıttıgı kadar bıo oıl kullanacagım tca ıle beraber sonucları yazarım gene sıze tca zor bı uygulama ama dermarollerdan daha kıs asurede etkı eder heralde ayda bır uygulasam yaza kadar baya bır yol katetmıs olurum kesınlıkle yazacagım sıze hatta fotografta paylasırım her ay cekerım koyarım ılerlemeyı beraber goruruz artık