işi en zor olan benim galiba. 15 yıl önce çatlamaya başladım.yani ergenlikle beraber :s oyuzden pek ümit waadeden bir vaka oldugumu sanmıyorum..
sanırım seni en iyi ben anlayabilirim :)
benimkiler de aşağı yukarı 10-14 yıllık çatlaklar..bizim işimiz 3-5 yıllık olanlara göre biraz daha zor.ben 5.uygulamamı yaptım.ama derin yerler hala derin,bazı bölgemde (ince olan çatlaklarda)hafiflemiş gibi görünse de bazı yerler hala çok kötü.sanırım bizim,çok yolumuz var :))
ben de senin gibi ümitsizliğe kapılıyorum ara ara.ama en güzeli kafana takmamak :)düşünsene biz bunlarla kaç yıldır yaşıyoruz.haa olmadı mı,dermaroller işe yaramadı mı,boşverrr...en azından denedik deriz :) ben bu şekilde yaklaşıyorum.dermarollerımın süresi bitine kadar da devam edicem.
her tedavide olduğu gibi,dermaroller da da aynı : yeni oluşan çatlaklar tedaviye daha çabuk tepki verir,eskiler daha yavaş malesef olay bu.
kızlar sizler kendinize göre problemli olan yerlerinizi önemsemediğiniz takdir de,erkekler hiç önemsemiyor :) evli bir bayan olarak nacizane fikrim bu :)