Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar gg dışında başka bir site var mı tavsiye edebileceğiniz dermarolleri almak için.CADIARZU
merhaba arkadaşlar.
dün çatlaklarım için bir estetik güzellik merkezine lazer tadevisini sormak için gittim. doktorla yaptıgım uzun görüşme sonucunda doktor lazerle %40 ila %80 arasında gelişme sağlanabildiğini ama bu oranın garantisini vermediğini söyledi. Şu an çok konuşulan fakat şimdi adını unuttugum lazer tadewasinin bir seansının 750-1000 tl olduğunu ve 4 seanstan oluştugunu soyledi. Bana umut vaadeden bir oran olmadıgını belirttiğimde de bu paraya evet biraz riskli çünkü masraflı bir uygulama dedi. Ve sonrasında çatlaklar için dermaroller i tavsiye etti. Gelişmeleri oldukça umut vaadedici ve güzel sonuçları olan bir yöntem oldugunu söyleyip bana bir kitapçık verdi. Kararımı verdiğimde kendisine bunu bildirmemi, dermaroller setini sipariş edip bana bir seans uygulayacagını ve nasıl yapılacağını göstereceğini sonrasında evimde kendimin de yapıabileceğimi ve bunun maliyetinin de 750 tl olduğunu söyledi.
Dün akşam saatlerce yaptıgım internetteki araştırmalarım ve bu forumda yazılanların hepsini okuduktan sonra aklıma bişey takıldı. Genel olarak 0.2-0.5 mm iğne uzunluguna sahip olan dermarolleri sadece evde uygulamak için hekimler uygun görmekte. daha fazlası için mutlaka doktor kontrolünde ve doktor vasıtasıyla yapılması gerektiği belirtilmiş. Ancak burada okudugum kadarıyla genelde 1.5 mm iğne uzunlugunda iğneleri kendiniz evinizde kullanmaktasınız. Sizce bu bir risk teşkil etmiyor mu? Açıkçası bu illetten kurutlmak için çok çabalıyorum bende her türlü alternatifi deneme yolundayım ancAK sağlık söz konusu oldugunda şüpheler kafamda oluşmuyor değil.
Bu anlamda kaç mm lik iğneli olanları evde kendimiz kullanabiliriz veya 1-1.5 mm olanı kendimiz kullanmamızda sakınca varmı bununla ilgili doktorla görüşme yapan varsa bizimle paylaşırsa sevinirim. Bu arada incelediğim kadarıyla genelde 1 mm olanlar çatlak için kullanılıyor oysaki burdaki bayan arkadaşlar 1.5 mm den bahsediyor. Aydınlatırsanız çok mutlu olacam. Çatlaksız günler dilerim :)