Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende evde uyguluyorum 1,5 mm ve dermatoloğuma götürdüm oda onayladı benmkiler inanlmaz ölçüde azaldı gönül rahatlığıyla kullanablrsn cnm ama 750 çok pahalı ne gerek var al kendn uygulamaya başla 50 tl nerde 750 tl nerde
canım benim 4 5 yıllık ergenlk çatlakları ama baya derindi ince değil kesnlkle ama şimdi inceldiler yırtık gibidi resmen
ya kızlar allahaşkına sizlerinde böyle bi baktığınızda silikleşme gözlemlendiğiniz bi baktığınızdada çatlaklarınız gene eskisi gibi gözüktüğü durumlar varmı kafayı yicem çünkü az önce baktım daha iyi bi ilerleme vardı sanki eskisine yakın bi hal almış cidden morelim bozuldu
mayıs ayından beri dermoroller uyguluyorum belirli aralıklarla. en ufak bir düzelme bile yok bende. sanırım dermarollerde işe yaramayacak bende. umudumu tamamen kaybettim artık. oysa siparişimi verirken ne kadar mutlu ve umutluydum.
bence umudunu kaybetme 3 veya 5 veya 10 yılda oluşmuş çatlağın 3 ayda azalmasını beklememek lazım tamamen yok olması imkansız bu yöntemle ama en azından uzun süreli kullanırsak dermarolleri eskisinden daha iyi hale getirebiliriz.
Slm, acca.. sen 0,2mm mi kullanıyosun? ben de almak istiyorum ama karar veremedim, 0,5mmile 0,2mm arasında kaldım, ben hem yüzümde hem de gözaltımda kullanmak istiyorum, cildim kalın ve gözenekli.. bana 1,5 mm nin uygun olacağını söylediler, ama o da kanlı oluyomuş. senin cilt tipin nasıl? 0,2 mm den fayda gördün mü? hem yüzünde hem de gözaltında.. kızarıklık ya da herhangi bişey oluyor mu? ne gibi gelişmeler oldu cildinde? sonuçta iğne girecek yüzüne :) teşekkür ederim.
kızlar benimde ten rengmle nerdeyse aynı şuan o yüzden epey silikleşti ama bende daralmada var zannediorum ilk uygulamalrda renk değiştirio sonra yoketmeye başlıo hadi bakalım hayrlısı ben çok inanıorum