acca canım ne alemdesinn :) sen ve rose yazınca kendm kadar seviniorum inan gelşme gösterenlere nolur kurtulalım artık şunlardan
Bu kisi(papatya_84) urun saticisidir lutfen yorumlarina itibar etmeyiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acca canım ne alemdesinn :) sen ve rose yazınca kendm kadar seviniorum inan gelşme gösterenlere nolur kurtulalım artık şunlardan
bu kaçıncı ürün satıcısı böyle yeter artık bee. ben dermarolleri 4ay belirli aralıklarla kullanıyorum bende bir değişiklik yok. ürünlerini satabilmek için şu yapılana bakın. allah bilir çatlağı bile yoktur bu kişilerin bizim gibi mağdurların umutlarıyla oynuyorlarlmaz:
rose valla bende çok yedim bayramda ama sporu eksik etmedim kiloda almadım spor sen neelre kadirsin :)
kızlar bu arada seyrekleşiyo çatlaklarım daha 2 ay oldu bufün başlayalı ama iyi ilerleme kaydettim
Bu kisi(papatya_84) urun saticisidir lutfen yorumlarina itibar etmeyiniz.
merhaba kızlar
tahmin ettiğim gibi papatya satıcı çıktı
uzun zamandır dikkat ediyorum yazdıklarının yüzde doksanı sürekli alışveriş sitesi ve satıcı ismi vermek
şüphelendim ama kondurmak istemedim önce, sonra bugüne kadar yazdığı iletilere bi baktım sadece dermaroller ve satıcı üzerine yorumlar
süper oldu , geçti , kadın çok bilgili cart curt..
ben acıyorum sadece gerçekten
ama sonunda foyaları ortaya çıkıyor aslında kendilerini kandırmış oluyorlar
geçmişte yine aynı şey oldu ne yazıkki ki devamı da olacaktır böyle insanlar var oldukça
sadece gerçekten kullananlarla yolumuza devam edebiliriz umarım
herkese sevgiler..
gg daki kurabiye imiş dersen bide düşüp bayılıcam şimdi akannehirakannehir
canım rosecim çok teşekkür ederimm cevabın içina.s.zuzucanım benim çatlaklar 13-14 yıllık
delikafadulden
kızlar mümkünse seans aralıkllarını ne kadar tuttuğunuzu söyler misiniz ben ayda bir yapıorum ama.. daha mı sık yapmalıyım ??
bende ggden aldım sonra ebayı kesfettım ınanamadım aradakı farka hatta oradan getırtenler oldular ama sonrada ortaya soyle bır ıddıa atıldı ebaydan alınanların ıgnelerı plastık gıbıymıs ve ggden alınan gıbı degıl oyuncak gıbı duruyo falan dıye bu topıgın ılk baslaında konusulmustu bunlar valla bende saglık olsun dedım verdık bı kere parayı dedım memnundumda derıme ne cok gırıyo ne hıc gırmıyo kucuk delıkler acıyo bunu farke dıyorum en azından bende bastırmadan kullanıyorum memnunum aslında ben devam edıcem ıste bgn baslarım heralde devam etmeyekızlar ben de daha önce yazdım ebay den alın gg'de 3 katı pahalı diye...para tuzağı resmen.. aman dikkatli olun...gerçi buraya hiçyakışmıyo böyle üyeler.keşke hiç olmasalar çünkü ben şahsen burda okuduğum deneyimleri kaale alarak bazı şeylere karar veriyorum...böyle yanlış yönlendirmlerle sitenin de güvenilirliğini sarsacaklar...
bu arada rosebatum arkadaşım araştırmayı akıl etmen de süper olmuş.bende gg'de bazen ürünün fiyatını arttırmak için teklif verenden şüpheleniyorum bu şekilde 2-3 tane satıcı tespit ettirdim ve site onlara gerekli işlemi yaptı...