selam bayanlar dün ikinci uygulamamı yaptım ama bu sefer bır garıp oldu catlaklarım kabardılar ıyıce sankı dısarı cıktılar gıbı oldu kayısı yağı surmustum yaktı bıraz acaba onunlamı alakalı bılemıcem her zamankı gıbı kırmızı ve gunes yanıgı gıbı bır hıs var oncekıne gore daha az acısı ama bu sferde kabarıklık var ala ala bilmiyorumkismile ay geçsinde başka bırsey ıstemıyorum belkıde bu asamalarından bırıdır
renklerı fark etmıyor renk degısımı marka degısıklıgı ben catlaklar ıcın 1.5 mm kullanıyorumhangi mmlıkler nasıl kullanılıyor yüz için mesala sarı mı yesıl mı almak gerekıyor
uprizcim ben gelişmelerden memnunum aslında çok hafifte olsa daralmalar var yeni deri oluşuyo hissi var zaten elimi sürdüğümde çatlaklarıma pütür pütür gelirdi eskiden ama şimdi oyle degıl daha yumuşak ve daralmalar var eskıden bastırdıgımda mesela kocaman yarık gıbı dısarı cıkarlardı sımdı oyle degıl daha 2. kullanmam ama olucak gıbı bu ıs yarın bırde hodan yagı alıcam onunlada her gun duzenlı masaj yapıcam baska bı topıkte gormustum hodan yagını oneren dr ler olmus ve kullanlarda baya memnundu uzun sure kullanmak gereklıymıs ama dermarollerla zaten emılım kolaylastıgı ıcın ben daha cabuk sonuc alacagıma ınanıyorum ınsallah kurtuluruz hepımız yaaa
simdi ebaye baktim, cin den olanlar daha ucuz 12,00 Euro civarinda ingiltere den olanalr 56,00 Euro civarinda, cin mali acaba iyi kötü mü diye düsünüyorum... senin dermaroller hangi renk ve hangi marka???birşey degıl gittigidiyor.com yada ebay.com da bulabılırsın dermaroller dıye aratırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?