ayrıca zuzcanım
çatlaklarda etkisi kesinlikle kalıcı tatlım
ya kızlar allahaşkına sizlerinde böyle bi baktığınızda silikleşme gözlemlendiğiniz bi baktığınızdada çatlaklarınız gene eskisi gibi gözüktüğü durumlar varmı kafayı yicem çünkü az önce baktım daha iyi bi ilerleme vardı sanki eskisine yakın bi hal almış cidden morelim bozuldu
zuzucan benim 2. uygulamam ve yapalı bugün 12 gün oldu tam ışıktan ışığa fark ta olabilir diye düşünüyorum mesela dışarıdabakıyorum gayet silik evde odamda bakıyorum belirgin valla o kadar çok üzülüyorum ki geçmesi için sabır lazım
arzum hayrlı olsun tatlım :))
mayıs ayından beri dermoroller uyguluyorum belirli aralıklarla. en ufak bir düzelme bile yok bende. sanırım dermarollerde işe yaramayacak bende. umudumu tamamen kaybettim artık. oysa siparişimi verirken ne kadar mutlu ve umutluydum.
arkadaşlar bence hemen pes etmeyin tamam insan sonuç istiyor ama ben çatlak tedavisi konusunda şöyle düşünüyorum bugüne kadar kadınlar kulübü forumları olsun diğer sitelerde takip ettiğim çatlakla ilgili konular olsun herkes çeşitli uygulamardan bahsediyr bi süre uygulanıyor yöntemler işte yağ karışımlarından tutunda kremlere kadar ama ben şunu farkettim süreklilik durumu olmuyor ve belkide işe yarıyacak bi yöntem çöpe gidiyor benim mesela nerdeyse tüm vücudumda var özellikle kollarımdan çok rahatsızım bu yaz yine ne kadar çok isterdim rahat rahat istediğim şeyleri giymeyi ama olmadı herneyse diyeceğim şu ki ben 3. uygulamamı yaptım ve fark var devamda edicem bence sizlerde umudunuzu kaybetmeyin ve devam edin
evet canım kesinlikle uzun süreli bi tedavi mesele biraz daha sabretmekte bu arada aynen senin gibi düşünüyrm kolda olması çatlağın çok sinir bozucu başka bi yerde olsun orda olmasın isterdim gerçi her tarafım çatlakta nese :) moral bozmak yok yola devamdenizcim aynen katılıyorum sana sürekli yapmak lazım sonuç almak istiyorsak 9 10 ay yapıcaz hatta daha fazla bu çatlaklardada selülitlerde böyle bu arada seni çok iyi anlıyorum benimde kollarımda ve istedieğim gibi giyinemiyorum insan çok üzülüyo gerçekten kol olmasa başka yerklerimde olsa bu kadar takmazdım ben ama hadi bakalım yılmak yok yola devam pilatesi ben evde yapıyorum anam ne zor bişi program indirdim yarabbim kaldır kaldır indir kaldır bük ölüyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?