- 19 Temmuz 2007
- 694
- 7
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu konuyu ilk şeytane açmıştı ama kayboldu acaba gelişmeler nasıl?bilmiyorumkismile
kızlar çatlakların geçtiğine gerçekten eminmisiniz?göz yanılması filan değil değilmi? ben daha 2. uygulmamaı yapacağım okudukça olumsuz cevapları canım istemiyor.kızlar gerçekten geçiyosa yazında banada moral olsun :ecrin_bebek:
acca selam canım
ben 20 nisandan beri acnelyse ve madecassol ikilisini kullanıyodum daha sonra burda dermaroller görünce onu da aldım
ben kremlerden baya gelişme sağlamıştım dermaroller sanki hızlandırdı bu süreci
tatilde kremlere ara verdim ama ten rengim açılınca (güneşten çok yandım ) tekrar başlıcam kremlere
ama kesinlikle dermaroller 1.numara derim
madecassol zaten çatlaklarda kullanılan en iyi tedavi kremiymiş (kuzenim doktor ) o söylemişti ve o bile şaşırıyor çünkü benim çatlaklarım okadar belirgindiki şuan yarı yarıya azaldı
dermaroller uygulamamı dün akşam yapacaktım misafir geldi yapamadım
bu akşam hayırlısıyla yapıcam
bu 3.uygulamam olacak hem yüzüme hem çatlaklarıma yapıcam
inşallah kurtuluruz kızlar
nefret ediyorum çünkü çatlaklarımdan
tatilde baktım rus kızların heryerleri pırıl pırıl öyle gıcık oldumki , ama türk kızlarına bakıyorum çatlaksız olan neredeyse çok az yok gibikafamçokkarıştı
demekki millet olarak çatlamaya müsaitiz kızlardelikafadulden
of of nerelere gidem ben piskolojim bozuluyo artık lülülülülülü
canım ürünü kullandktan sonra mutlaka antibakteriyel spreylerle temzleyn bide mesela ben çok kanatmıorum o yüzden zaten ürün hiç açılmamış gelio bunada özellkle dikkat edin
Merhaba,
Dermaroller şimdilik ev kullanımı için yok .Uygulaması dikkat ve bilgi isteyen bir işlemdir.Pyasada taklitlerinden sakının.Bu konu ile ilgilenenler bana yazabilirler.
0703sevnur ben kullanıyorum üstelik dermatoloğumada götürdüm oda onayladı uzman cildiye doktoru kendisi ayrıca burda bir arkadaşın kuzeni plastk cerrah oda ona sormuş yurtdışındada kullanılıo çokta memnunum ben neden böle bişi yazdın anlamadm