canım bu mesajı sana yazmıştım alıntı yapmayı unuttumsırnaşık şeyburda her yazılanı dikkate almıyorum ben artık kızlar
malum geçmişte sahte satıcılardan tutunda neler yaşadık hepimiz
arkadaş neye istinaden bunu yazdı merak ettim
belgelerle bizi bilgilendirirse çok seviniriz
biz yazılan herşeye inanmıyoruz artık
..
canım dermarollerin etkisi kalıcımı geçicimi yani kullanmayı bırakınca eski haline ödnecermi yoksa öyle kalırmı?:uhm:
kızlar durumlar nasıl ben bazen bakıyorum görünmüyorlar bazen bakıyorum belirginler anlayamadım gitti 3. seansım yaklaşssa bari
son durumu bildiriyorum.kollarıma 3 seans uyguladığım halde bir gelişme yok ama diz kapaklarımın arkasına 2 kez uyguladım ve gerçekten daralma var daha ince gibi geliyor baktığımda ve dokunduğumda eskisi kadar derin değil sanki çatlaklar.
sanırım çatlakların oluştuğu yerler önemli.yorumlara göre anladığım şu,genellikle bacak bölgesinde daha etkili.belki kas yapılarına göre değişiyordur.elbette yılların da etkisi çok.çatlaklar oluştuktan sonra,ne kadar erken uygulanırsa okadar etkili olacaktır.yaş da çok önemli.tabi bunlar benim düşüncelerim.
sana katılıyorum çatlakların ne zamandan beri var olduğu yaş faktörü bunlar da önemli ve bende bakıyorum bazen görümüyorlar neredeyse bazende belirginler hiç anlamış değilim ama silikleşme evet söz konusu eğer bu şekildede geçmesse en son çare olarak ameliyatı bile denemeye razıyım :/:sinifsinif:
insanın kollarında olunca daha bi hassaslaşıyo sanırım tamamen kurtulucağına inanmak istiyorum şöyle bişi duymuştum sağlıksız olan deriyi alıyolardı sanki liposakşın gibi ama bunun için uzman bi doktorla görüşmek gerek bende tam fikre sahip değilim
Merhaba,
Dermaroller tedavisi dermis tabakasında gerçekleşiyor.Bu yüzden geçici değil.Seansları belirli periyotlarda tekrarlamanız etkisini güçlendirir.Dermaroller sadece çatlak tedavisi için değil aynı zamanda anti-aging,güneş lekeleri,AKNE İZLERİ (ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTEDİM),saç terapisi ,selülit .Son derece etkin bir metod.Sahtelere dikkat edin dememin sebebi bize bile gelişi 150-200TL'dir.
ayrıca zuzcanım
çatlaklarda etkisi kesinlikle kalıcı tatlım
sanırım çatlakların oluştuğu yerler önemli.yorumlara göre anladığım şu,genellikle bacak bölgesinde daha etkili.belki kas yapılarına göre değişiyordur.elbette yılların da etkisi çok.çatlaklar oluştuktan sonra,ne kadar erken uygulanırsa okadar etkili olacaktır.yaş da çok önemli.tabi bunlar benim düşüncelerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?