Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel şeyler olsun cnm :)) annem dioki bendemi başlasam hiç inanmıodu bana deişklkleri farkedio çok mutluyum :) onunkiler baya baya eski tabi
kızlar o diilde selülitlere daha hızlı etki edio bu alet ya bacaklarına deneyen oldumu ??
ben hala alıp almamakta kararsızım
satın mı almalıyım doktora mı yaptırmalıyım bir türlü karar veremiyorum.benim cildim çok hassas.kanatmaktan falan bahsedilmiş evde yapmak çok riskli gibi geliyor
uzun süredir kullanan arkadaşlar ortadan kaybolmuşlar..en azından onlar olumlu ya da olumsuz bir şeyler söyleselerdi benim gibi muallakta kalanlar bir karar verirdi!!
berem bebeim çabuk söle o kremler ne işe yarıooo :)))) hiç hbrm yok cildimi sıkılaştırıo
sheytane kullanıodu cnm göğüste o memnundu baya bende uyguluyorum ama çok bastrmıorum göğüs malum hassas ama memnunum iileşme var ama benm en çok koltuk altında farketti kızlar inanılmaz hemde göğüste o kadar olmadı neden blmiorum
pardon kollarda sarkmaya karşı mı kullandınız toparladı mı yani? kaç seans kaçlık derma roller kullandınız?ben kollarımda çok fark gördüm gögüslerimde çok bastırmamıştım pek bi ilerleme yok bel bölgemdekilerde ten rengine yakın bi renk oldu hafif silikleşme bundan sonrakilerde daha çok bastırmayı düşünüyorum ben onun etkisi büyük diye düşünüyorum
pardon kollarda sarkmaya karşı mı kullandınız toparladı mı yani? kaç seans kaçlık derma roller kullandınız?