- 6 Kasım 2008
- 259
- 0
ay gerçekten mii çok sevindim senin adına da kendi adıma da kaydirigubbakcemile3Wiwaxia bende bi kaç gündür sanki bunu gözlemledim kendimde hafif d irilik var gögüslerimde daha sertler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay gerçekten mii çok sevindim senin adına da kendi adıma da kaydirigubbakcemile3Wiwaxia bende bi kaç gündür sanki bunu gözlemledim kendimde hafif d irilik var gögüslerimde daha sertler
günaydın kızlar :)
göğüslerle ilgili soru soranlara kendimde gözlemlediğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım, ben 4. seansımı yarın uygulayacağım,benim çatlaklarım ergenlikten kalma,beni rahatsız eden bölge göğüsümde olanlar,kilo alıp verdikçe de elbette yumuşamaya başlıyor.ben yaklaşık 1 ayı geçkin süredir dermarollar ardından medicassol krem sürüyorum,onun haricinde hersabah duştan sonra medicassol akşam duştan sonra da çörek otu yağı sürüyorum.ben (ve kocam )şuanda göğüslerimden çok memnumun :))).dirilik anlamında.ve birazcıkda büyüdüler.ki normalde 85 beden sütyen kullanıyorum.yalnız çatlak bölgem henüz ten rengime ulaşmış değil,belki biraz ince çizgilerin renkleri yaklaşmış olabilir :) buarada burayı takip edenler biliyordur belki ,ben gotu kola diye bir hap var,(cilt onarıcı,selülit,varis tedavilerinde kullanılıyormuş)yaklaşık 1hafta -10 gündür kullanıyorum.
herşeyden önce şunu söylemem lazım,bu kullandıklarımız işe yarasın veya yaramasın insanda pozitif enerji olarak geri dönüyor,ister istemez daha keyifli oluyorsun,ve kendinle uğraştıkça kendini daha çok beğeniyorsun...hani zaten güzelim ama daha bir güzelleştim diyorsun aynanın karşısında :)))-(mütevaziliğe gerek yoktur bazen)
bende yarın 2. seansımı yapıcam ilerleme kaydederim de inşallah burda paylaşırım sizlerle
acca ben ilk seansımda çok kanattım sanırım çünki batmıyomuş gibi geldi bende iyice bastırdım emla var diye acımayınca sonuç epeyce kanadı.sen nasıl yapıyosun her açılan kanaldan kan gelmek zorundamı?
ben yaptığımda kızarıyo baya yanıyo kanatmadım ben hiç yalnız gögüslerimde yara olmuştu çok bastırdım herhalde oraya ondan kabuk kabuk oldu sonra şimdi iyileşti.
acca aynen katılıorum sana cnm bi sıkılaşma hissi bendede var :) kızlar çok seviniorum böle ii hbrler alınca inşallah hepmz çok ii sonuçlar alırız
berem al bi dene cnm yüzdede etki eder illaki çünkü sıkılaştırıo hakkaten arkasndan bde güzel bi krem süper olur diye düşünüorum
güzelcim sen nekadar aralıklarla yapıyorsun dermarolları?
kızlar kanatmadan yapın ya benim aldığım kadın bana aşırı bastrmayın dedi kızarması yeterli sanırım ben hç kanatmıorum kızarıp kabarıo
ebrucum 1 ayda imkansız bebeim ya hiç sanmıorum ben fiyatı ne kadarmış ? para tuzağı olablr ben bıktım artık valla keşke olsa
nyx8 cnm benmde öleydi çukur çukur ama inceldiler cnm bu derma roller sayesnde gözlemleyebliorum ben