merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır hiç ara vermeden çatlaklarımı geçirmek için hem araştırma yapıyorum hemde bir çok yöntem deniyorum.bende dermaroller siparişi verdim ve cumartesi elime ulaşacağınıı söylediler umarım bir faydası olur çünki bu çatlaklar geçmediği sürece en azından azalmadığı sürece psikolojim hep bozuk olacak.ne kadar ciddiye alırsınız bilmiyorum ama denediğim için söylüyorum daha öncede yaazmıştım madacasol tamam ama lütfen ACNELSEY KULLANMAYIN!!!.o kadar çok tahriş ediyorki ara verdiğinizzde düzeldi sanıyorsunuz ama tamamen bıraktığınızda hem çatlaklarınızın aynen kaldığını hemde kremi sürdüğünüz kısımdaki derinizin her zaman diğer yerlerden daha hassas ve ince kaldığını göreceksiniz 1 yıl bile geçmiş olsa üstünden güneşe çıkardığınızda o bölgenizin daha çabuk renk değiştirdiğini kaşındığını yada tahriş olduğunu göreceksiniz.bende ayı dertten kafayı yiyen ve bunu test edip onaylayan biri olarak uyarmak istedim ama yinede kararsizin çünki çatlakların geçeceği umudu insana herşeyi yaptırıyor.dermarollerim elime geçtiğinde bende gelişmeleri yazarım.çatlaksız günler.
kızlar ya bnm çatlaklarım artıyoo neden bilmiyorum ama eylüle kdr beklememi söyledi doktor ondan daha alamıyorum.neden artıyolar ztn çok varlar:
hmmm ben kararsız kaldım şimdi bütün mesajları okuyunca..daha doğrusu kafam karıştı...
doktorum (dermatolog kendisi) kendisinin de bu tedaviyi yaptığını, 3 seansın yeterli olduğunu söyledi.bir de dermarollerin evde de yapılabildiğini öğrendim incelediğimde ama evde yapıldığında seans sayısı çok daha fazla oluyor ayrıca ilave ürünler de kullanmak gerekiyor.
peki aynı tedavi olmasına rağmen seans sayısı neden farklı ve doktorun yaptığı ile evde yapılan arasındaki başka fark ne? hangisi daha iyi ve mantıklı?
hmmm ben kararsız kaldım şimdi bütün mesajları okuyunca..daha doğrusu kafam karıştı...
doktorum (dermatolog kendisi) kendisinin de bu tedaviyi yaptığını, 3 seansın yeterli olduğunu söyledi.bir de dermarollerin evde de yapılabildiğini öğrendim incelediğimde ama evde yapıldığında seans sayısı çok daha fazla oluyor ayrıca ilave ürünler de kullanmak gerekiyor.
peki aynı tedavi olmasına rağmen seans sayısı neden farklı ve doktorun yaptığı ile evde yapılan arasındaki başka fark ne? hangisi daha iyi ve mantıklı?
kızlar şöyle söyliyim dermaroller da 1. uygulamamı 15 temmuzda yapmıştım kızardı haliyle yandı şuan bakıyorum çatlaklarım ten rengine yakın bir renk aldılar ilk uygulamada tamamen geçmesini beklemedim çok sabırsızlanıyorum çok üzülüyorum ama tek çözümünde dermaroller olduğuna inanıyorum silikleşti biraz ben krem sera kullandım ardından ve her gün medacassol sürüyorum bakalım umarım geçer
doktor olduğu zaman insan psikolojisi işte kendini daha güvende hissediyor emin ellerdesin sonuçta ama ikisinin arasındaki tek fark maaliyet diye düşünüyorum doktor daha tuzlu bi hesap çıkarır ben ise evde kendim yapıyorum 4 tl ye aldığım kremle şuan da da farkı görebiliyorum inanın ama istersenizde doktora gidip yaptırabilirsiniz hatta single needles vardı o daha hızlandırıyordu iyileşmeyi onu doktorların yaptığını duymuştum evde onu yapmak zor ve sağlıksız bi iş doktora gidicekseniz ikisini bi arada yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?