hayırlı olsun canım güle güle günlerde kullan zemuszemus
hepbirlikte burda sonuçlarımızı paylaşalım
bende madecassol sürmeye karar verdim kuzenimle de konuşunca içim iyce rahatladı
ben ilk uygulamamı yaptım diğerine kadar nasıl sabretcem bilmiyorum
sen uyguladınmı canım
opuyorumnanaktan
kurtulalım artık şu çatlaklardan
kızlar ben dayanmıyorum günler geçse de 2.uygulamamı yapsam
ama ben madecassol ve acneylse sayesinde baya gelişim kaydettimolumunekankayizsmile
neredeyse yarı yarıya kayboldu
madecassol acayip farkettiriyor
yüzümde de dermaroller uygulamıştımya
daha 5-6 gün olmasına rağmen bi duruluk farkediyorum
3 hafta içinde farkedilirmiş faydası
bakalım günden güne bekliyorum:hulya:
kızlar ben dayanmıyorum günler geçse de 2.uygulamamı yapsam
ama ben madecassol ve acneylse sayesinde baya gelişim kaydettimolumunekankayizsmile
neredeyse yarı yarıya kayboldu
madecassol acayip farkettiriyor
yüzümde de dermaroller uygulamıştımya
daha 5-6 gün olmasına rağmen bi duruluk farkediyorum
3 hafta içinde farkedilirmiş faydası
bakalım günden güne bekliyorum:hulya:
yemisin beyaz sütü ne anlamadımkizlar aklima birsey geldi köy ineklerimiz vardi bazen memelerinde sigiller cikardi hayvanin memesi acidigi icin sagamazdik annem biryerden duymustu yemisin beyaz sütünü bu sigillere sürmüstü sonra birkac gecince yara oluyordu ve kuruyup düsüyordu hayvanin memesi tekrar pürüssüz hale geliyordu bildiginiz cild soyucularin etkisini yapiyordu yani acaba catlaklara sürsekmi gerci suanda benim öyle bir imkanim yok aklinizda bulunsun diye söylüyorum
sen de mi ?ben 2 yaptım ve olmayan yerdekiler görünür oldu ?!! eminim yoktular orda çok takıntılı olduğum için ztn nerde ne kdr var her gün bakarım.demek ki herkeste farklı etki yapıyor of nolur bu işe yarasın yaa:gitme:
kızlar yüzde en çok ben uyguladım galiba
vucutta en cok uygulamayı kım yaptı derma roller ile?
kaşıntı oluyor mu sizde de benim karnım çok kaşınmıştı roller uyguladıgımda
dün 7. uygulamamı yaptım çatlaklarım için. uygulamaya başladığım günle şimdi arasında hiçbir fark yok maalesef:gitme: 2 .aydan sonra etkisi görülmeye başlarmış benim 2.ayım yeni bitti. umarım şimdiden sonra etkisini görmeye başlarım. yoksa umudumu kaybetmeye başlıyorum:çok üzgünüm:
canım sen dermorelleri uyguladıktan sonra bir krem kullanmıyormusun? birde 2 ayda 7 uygulama çok fazla 3-4 haftada 1 uygulama yapmak lazım çünkü cildin kendini yenlemesine izin vermek lazım.bence bundan sonra aralıkları uzun tutu ki faydası olsun sanırım aralıkları kısa tutuğun için vücudun alışmış dermarollerin verdiği tahribata ve cevap vermiyor.krem kullanmak istersen içinde %40 çinko bulunan çinkos krem var eczanelerde fiyatı 5 tl.çinkonun cildi yenileme özellii var bebeklere bile pişiklerde veriliyor. dene derim ben canım.bde dermarolleri ne kadar batırıyorsun?köküne kadarmı yoksa sadece üzerinde gezdiriyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?