ya kızlar ben dermarollümü denedim ama anlamadığım bişey var üstüne kuvvet vereek uygulamaıdm ama yinede kızardı uyguladığım yer.yani iğnenin battığını hissetmedim saddce derimin üstünde gezdi sanki.bu doğru uygulammaı yokda kuvvet uygulayıp bastıra bastıramı yapcam dibine kadarı sokcam iğneleri? kıslarbilmiyorumkismile noluyyy yardım edinnnnnn
merak etme buyuk olcude faydasını goreceksın ben gordum tamamen gıtmedı ama ılerı derecede duzelme oldu bende kısında bır tca uyguladıkmı hıcbırsey kalmazkızlar ya çatlaklarınız geçiyormu ne kadar azaldılar ben yüksek miktarda verdiğim kilodan dolayı çatlak bankasına döndüm diyebilirim yok eder umuduyla alıyorum bunu umarım yıkılmam
evet sıkılasınca az gorunuyo etler bırbırıne yakınlasmıs oluyo cunku daralıyo bende kılo aldıgımda bel yanlarım bır anda ortaya cıkıyo zayıflayınca cok dıkkatlı bakmak gerekıo bırde tavsıyem olacak her banyodan sonra cıkmadan once ıslakken hala butun vucudunuza yuz harıc kuru cıltlıler yuzede uygulayabılır tabı BEBEK YAĞI uygulayın hem yenı catlak olusumunu engellıyor nemlı tutuyor vucudu hemde yumusacık oluyorsunuz benım mesela bacak bolgemde kuruluk var kasıntı yapıyo kucuk sıvılce gıbı seylerı cıkıyo uzun zamandır kullanıyorum bacaklarım yumusacık oldu eskısı gıbı putur putur degıl sıvılce cıkmıyo artık hemde rengıde duzgunlestı tavsıye ederım yanı ben memnunumvallahi ben çok korkuyorum ya geçirmesse diye bide benimkiler derin 35 kilo verdim ki hala devam ediyorum her yerimde var çatlak kilo vermeye dahi korkar oldum artık çatlamasın istiyorum umarım faydalı olur spor yapın kızlar spor kardiyo yapın vallahi çok etkiliyo sıkılaşınca hafif gözüküyo
hayır hayır dogru uyguluyorsun oyle tamamen batmasını bekleme zaten bıraz zor ve acılı olur o zaten ben ıgnenın ucundakı basıncı ıgnenın hafıften ucunun gırdıgını hıssedene kadar bastırıyorum gogus bolgemde oldugu ıcın bırde yumusak ya pek tamamen gırme gıbı bır durum olmuyo zaten hafıften ucu basınc yaparak kucuk delıkler acıyo bazen dalıp fazla bastırıyorum yada aynı yerın uzerınden cok gecıyorum sonra 2-3 nokta kanıyo okadar oluyo oda normal toplu ıgnenın ucunu azıcık derıne batırsan kanıyo zaten kılcal damar cok yuzeyde bastırarak yapmıcaksın cok hafıfte kus gıbıde gezdırmıceksın bıraz hıssederek hafıf basıncla uygulayacaksınızya kızlar ben dermarollümü denedim ama anlamadığım bişey var üstüne kuvvet vereek uygulamaıdm ama yinede kızardı uyguladığım yer.yani iğnenin battığını hissetmedim saddce derimin üstünde gezdi sanki.bu doğru uygulammaı yokda kuvvet uygulayıp bastıra bastıramı yapcam dibine kadarı sokcam iğneleri? kıslarbilmiyorumkismile noluyyy yardım edinnnnnn
evet sıkılasınca az gorunuyo etler bırbırıne yakınlasmıs oluyo cunku daralıyo bende kılo aldıgımda bel yanlarım bır anda ortaya cıkıyo zayıflayınca cok dıkkatlı bakmak gerekıo bırde tavsıyem olacak her banyodan sonra cıkmadan once ıslakken hala butun vucudunuza yuz harıc kuru cıltlıler yuzede uygulayabılır tabı BEBEK YAĞI uygulayın hem yenı catlak olusumunu engellıyor nemlı tutuyor vucudu hemde yumusacık oluyorsunuz benım mesela bacak bolgemde kuruluk var kasıntı yapıyo kucuk sıvılce gıbı seylerı cıkıyo uzun zamandır kullanıyorum bacaklarım yumusacık oldu eskısı gıbı putur putur degıl sıvılce cıkmıyo artık hemde rengıde duzgunlestı tavsıye ederım yanı ben memnunum
bebek yağı fiyatlarına baktım kızlar sizin oraları bilmemde burda tavan yapmış 11.5 tl şaka gibiakannehir
hanımlar çok iyi haberlerim var uzuun bir araştırmadan sonra ( yabancı forumlar :kedi: ) çatlaklar için tek işe yarayan çözüm kesinlikle dermaroller ! yanlız genellikle herkes 8.uygulamadan sonra fark yarattığından bahsediyor vede yabancı forumlarda roller uyguladıktan 5 gün sonra single needles uyguluyolarmış özellikle çatlaklar için uygulanıyomuş bu iğneler bende sipariş edicem pzrtesi owndoc diye bi steden zemuszemus
kızlar ben izmirde oturuyorum izmirin gbeğide bi güzellik merkezinde kocaman yazmışlar dermarollerle tedavi edilir diyekaydirigubbakcemile2 kızlar doğru yoldayızhihoyyyt biz daha ucuza yapcaz hem paramız cebimizde kalcak hemde daha güvenilir olcakkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?