Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaka gibi terbiyesiz roller satıcısından biridir kesinlikle ve bence gg deki kurabiye9 onu çok övüyor herkese onu tavsiye ediyor bulmalarını sağlıyordu bence kesinlikle o
koydugunuz resımle bırebır aynı benım urunumde rengınden kutusuna kadar hemde ıgnelerı plastık gıbı olmasın gercek ıgne olsun yeter bencede sapı onemlı degılkızlar bizim aldığımız ürünle diğerleri aynı sanırım
çünkü diğer satıcıların ürünlerine de baktım aynı ürün
dermarollerin sitesinde biraz inceleme yaptım iğnelerin sayısı önemliymiş
zaten 2 çeşit iğne oluyormuş ya titanyum yada çelik
iğneler cildimizde kanallar oluşturduğu için kollajen oluşuyormuş
yani aldığımız ürünlerin plastik saplı yada tahta saplı olmasının bi önemi yokmuş sanırım
ürünün iğnesi aslında önemli olan
benim kuzenim ankara üniversitesinde plastik cerrah onunla da konuşucam ben iyce öğrenicem hakkımı sonuna kadar ararım haberleşiriz kızlar
benim ürünüm şu şekilde
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=47914
diğer satıcıdan alanlarınki nasıl kızlar yardım edin
aynen benimki de öyle.kurabiye 9 dan aldığım ürün bu.sahte olacağını sanmıyorum kızlar.sadece satışı artırmak için yapmışlar.illaki bi yararını göreceğiz.sheytane görüyordu.
miell kullanıcısından alıntı:
kızlar ben uzun süredr yapıorum bunu çatlakları geçirdiği falan yok ama selülite çok ii gelio ve yumuşacık yapıo cidli :) o yüzden bırakmıorum çatlaklarnz için derma roller kullanın diğer forumdan takip edeblrsinz ben inanlmaz bir ilerleme kaydettm ve diğer arkadaşlarımda öle hepmz kurtulalım ben bunun için epey uğraştım bi ark derma rollerı tavsiye etti cnm benm saolsun burda okudum müthiş :)[/
Kızlar, bu alıntı miell kullanacısının ''çatlakta neymiş torunum'' başlığında yazdığı mesajtır. Orada ve diğer çatlakla ilgili bölümlerde nornal bir kullanıcı gibi girip kendi fikirlerini belirtirken araya derma rollerı ekliyor. Bunu okuyanlar da ''aaa! bu derma roller ne oluyor bir bakayım'' diyor ve derma roller başlıkla bölüme giriyor. Burada devamlı aynı satıcı ismi geçtiğinden yeni ürün alcaklar direkt oraya yönleniyor. Az önce bahsi geçen satıcının kaç adet sattığına baktım. 16 adet satmış görünüyor
İyi pazarlama-satış stratejisi anlayacağınız.