Merhabalar
şuan elimde ürün olmadığı için yeniden sipariş veriyroum malum satışlar çok yoğun birde biz birebirde satıyoruz ne zaman biticeği belli olmuyor 15 günü buluo ulaşması ulaşır ulaşmaz size kargolarım size özel satış açarım nasıl isterseniz tabiki sizede 49 tl den vericez ürünü listeleyeceğim en kısa zamanda ilginize çok teşekkür ediyorum
0,5 mm demişsiniz hangi bölge için istediğinizide yazarsanız bilgi veririm size en kısa zamanda
Tekrar merhaba.
Bne yüz,göz altı, boynum için kullanmayı düşünüyorum.Aynı ürünü çatlaklarım için de kullanmayı düşünüyorum..
Çok kızarıklık yapar tahriş eder diye korktuğumdan 0.5 mmlik olanını almak istiyorum
Yani uygulama öncesi cildi nasıl hazırlamak gerek ne yapmak gerek, uygulama sonrası ne gibi bakım uygulamak lazım. Normal nemlendirici mi süreyim(ben ceradolin kullanıyorum) yoksa özel bir ürün mükullanmak lazım yani cilde iğneler batıyor..Kaç günde bir yapmılmalı..Yüz içindi bu sorduklarım..
Çatlaklarım içinde ben dermarollerı uyguladıktan sonra medacassol sürmeyi düşünüyorum ama daha da soyma yapmaz inşallah..
Son olarak çok sordum ama :) aletin temizliği bakımı, saklaması falan nasıl olacak.. Bayanlar peeling falan da uygulauyorlarmış.. Ben korkarım peelinge...
Bu arada sizin mesleğiniz nedir. Sadece satıcı mısın yoksa eczacı veya güzellik uzmanı mısınız..
Cevap için şimdiden teşekkürler..
ben güzellik uzmanıyım aslında en kısa zamanda zayıflama merkezimi açıcam orayada beklerim sizi :)
0,5 mm yüz için uygun aslında 1,5 mm alıp yüzünüzede hafif hafif uygulayablrsiniz öyle yapan müşterilerim var ama göz altına öneremem hangi ürünü isterseniz ona göre kesin mesaj atın bana değerlendrmenizi yapıp :)
madecassol sürülebilir evet yada herhangi bir çatlak kremi uygundur
aletin temizliği için eczanelerde spreyler satılıo onlardan alablrsnz uygulamadan sonra kullanmak için 0,5 mm haftada 1 1,5 mm üç haftada bir öneriyorum
peelinge zaten gerek duymazsınız
istediğiniz soruyu sorablrsiniz bu sizin hakkınız sipariş hakkındada bilgilendiririm sizi görüşmek üzere ilginiz için teşekkürler
Lazer dışında diğer 2 tedaviyi kendin de evde rahatlıkla uygulayabilirsin. Dermaroller ile GG'dan alacağın TCA toplam 100-150 tl'yi geçmez. Hem de izler geçene kadar sana yetecektir canım...
cok tesekkur ederım selulıt ha bır problemım eksıktı oda olur tamam kılo almadım ama kılo almıs gıbı duruyorum zaten sısırdı vucudumu valla gobek gogus her bır yer ayrı duruyo napalım gecsınde katlanıcaz artık ah ah :sinifsinif: kadın olmakmı zor yoksa bızmı hayatımızı zorlastırıyoruz bılmıyorum su hayatta zaten tek ıstegım erkek olmaktı ooohhhhhhh yan gel yat kadın herseyını yapar sana guzel gorunmek ıcınde ugrasır cocugada bakar karıyerde yapar temızlıkte yapar yemekte yapar senın arkanıda toplar sen sadece gıt ekmek parası kazan gel oh ya ooohhhhhhhhhhhhhhhhh bızım yerımız cennet arkadasım evet aksam aksam femınıst damarım kalkmıs basınızı sısırmeyeyım ben sızın en ıyısı catlaksız gunlerşeytane tatlım,
ilk önce geçmiş olsun sana.yasmin doğum kontrol hapıdır.ben 1 yılı geçkin sürede kullandım.bana bunu doktorum en az kilo aldıran d.kontrol ilacı diye vermişti.(bu hap reglide düzenliyor.düzensizliğin varsa her ayın aynı gününde aynı saatinde reglin olur.zaten en iyi tarafı da budur :) )bunu kullanırken yediklerine içtiklerine dikkat et,ayrıca çok fazla selülit yapıyor.ben bıraktıktan sonra 1 yıl sonra kadar normale döndüm.selülitlerim çoğalmıştı yasmini kullanırken..ayrıca bu kullandığım 1 yılı aşkın sürede dikkat etmeme rağmen 2-3 kilo almıştım.
o yüzden cnm kullanan biri olarak nacizane,bu tür ilaçlar kullanırken daha fazla kendinize ,yediklerinize ,içtiklerinize dikkat edin...
dermaroller ardından tca uygulayabılırsınız ama tcadan sonra olmaz cunku catlagın ustu kabuk falan baglıyo bu konuyla ılgılı paylasım yapan arkadaslar var tca kesın cozum olabılır baslıgının altında paylasılmıs ama bence yaz bıtımıne kadar dermaroller sonrada sonbaharda tca en uygun tedavı sahsen ben oyle yapıcam bırde tcayı beyaz tenlıysenız uygulayın dıyorlar gercı forumda esmerlerde uygulamıs ama ben sonuclarını falan takıp edemedımcevabın içinn çook teşekkürler cnmpeki nasıl kullanmalıyım yani dermarolleri ve tca yı aynı zamanda kullanabilirmiyim önce dermadol hemen ardından tca kullansam olur mu.CADIARZU
ben gogus bolgemdekı catlaklara uyguluyorum uygulamadan once bır krem falan kullanmıyorum sadece sterıl amaclı speryle temızlıyorum okadar uyguladıgım bolgeye daha sonra hodan yagı yada cınko kremı uyguluyorum youtubedakı o vıdeoları bende merak edıyorum acab ne suruyorlar dıye ama sanırım dermarollerın kendı bayılıgıne aıt sıtede dermarollerın yaslanma karsıtı hucre yenıleyıcı serumları falan var onlardan kullanıyorlardır heralde dıye dusunuyorummeraba kizlar bende almayi düsünüyorum siz nasil uyguluyosunuz ?uygulamadan önce yüzünüze biseyler sürüyomusunuz ve uyguladiktan sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?