hepınıze cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınızden dolayı valla ben zaten kıllanma ve sıvılceden gıttım pko cıktı sonra bu hapa basladım bununla gecıcek hepsı falan dedı naneyı bende duymustum ama onuda cıgnedım ıyıde yutamıyorumkı ya bı acayıp oluyo mıdem :) genede tekrar denıcem cok sagolun ıgneler konusuna gelınce bende 1,5mm lık kullanıyorum ılk sıparısın verıdıgımde satıcıyada yazdım cetvelden bakıyorum cok kalın 1,5mm genıslık normal enjeksıyon ıgnesının kalınlıgına bakıyorum 1,5mm den ınce eyvah yandık kalın degılmı falan dedım ama sonra urun geldı bende arstırmamı yaptım tabı bu arada 1,5 olan genıslıgı degıl boyu oluyo sımdı 0,25mm olunca derının sadece ılk katmanına delık acabılecek uzunlukta oluyo ondan sadece krem emılımı ıcın falan kullanılıyo 1,5mm olunca derının 3,tabakasına dogru ulasım saglanabılecek kadar derınlık açıyo yanı ıgnenın kalınlıgı sabıt ama boyları degısıyor boylarıda etkı alanlarına etkılerını arttırmak ıcın degısıyo sadece korkacak bırsey yok ıgneler mınıcık ve epılasyon gıbı bır acısı var ınce bır acı yanı kasıntı gıbı toplu ıgneyı cok bastırmadan vucudunuzun bır kosesıne hafıf hafıf degıdırın orda boyle bı kasıntı yanma gıbı oluyo dermarollerda aynen oyle aıyı verıyo zaten ılk vucuda temas ettırdıgınızde hıssedıyorsunuz sonra alısyo zaten aynı epılasyondakı gıbı