Merhaba, ben dermapenimi alibaba daki bir ureticiden getirtmistim.search kismina dermapen veya electric motor pen gibi tanimlarla yazarsan bulabilirsin fakat dolarin yukselisi epey fark ettirir rakamiignelerini ise turkiyedeki dermapen satisi yapan siteden aldim, ayri posetler icerisinde. sterilizasyon icin alkol ve oksijenli su kullanabilirsin sanirim.yine baska fikri olan varsa yazsin lutfen.
Tekrar merhaba tia
Bugun dermapen siparimi verdim.sanirim senin aldigin yerden aldim cunki transaction history bolumunde turk bayragi ile birlikte tia yaziyordu. almis oldugum dermapenle birlikte 22 adet igne kartusu da gonderiyorlar.buarada sana bikac sorum daha olacak. Benim dermapen tedavisine gittigim klinikte kullanilan dermapenle almis oldugum dermapen cok benziyo ancak bana tek kullanimlik igne kullandiklarini soylediler. akne izlerim ciddi mana da gecti i yilda 3 defa cilt yenileme olarak uygulamayi dusunuyorum. Her dermapen kullanimindan sonra igneyi atayimmi yoksa alkolle dezenfekte edip tekrarmi kullanayim. bana hangisini onerirsin.sadece alkol temizlemek icin yeterli olurmu. Klinikte bana yapilirken tum asamalarina dikkat ettim.
ayrica sen cildine kullandiginda herhangi bi sknti ile karsilastinmi. cevaplarsan ciddencok sevinecegim
simdiden tesekkurler