Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman kızarıklık geçiyor peki canım korkmaya başladımEvet canım gayett normal. Bende bir hafta oldu yaptıralı. Ama cidden cok mantıklı bir işlem. Tüp bebek tedavisinden önce yaptrdım bende
Korkma korkma üç güne azalıyıNe zaman kızarıklık geçiyor peki canım korkmaya başladım
Sizde de çok kizarma oldu mu peki? Doktora mı yaptirdinizKorkma korkma üç güne azalıyı
Ben eczanede yaptrdım canım. Aynen bendede kızarma oldu. Hatta ben işe gitmek zorundada kaldm. Arkadaslar görünce şok oldular ne oldu sana diyeSizde de çok kizarma oldu mu peki? Doktora mı yaptirdiniz
Yüz yikamak sakincali mi bugün iki kere yikadim güneş kremi ve bephantol sürüyorumgünes kremini ihmal etme. Yüzünü yıkama. Elini yüzüne değdirme cok fazla. Zaten bi süre sonra soyuluyor
ResimCanım bAna iki gün su yasak dendi. Yıkamadmda.bence yıkama.
Ben doktora yaptirdimGüzellik merkezleri kapalı değil mi?
Bence suan normal canım yüzün. Günes kremini sürekli sürersen iz leke olmaz canımResim
Şuan böyle yüzüm bana da 24 saat dendi iz leke kalır mı evden cikmiyorum korkuyorum yanik vs gibi mi bu?
Çok teşekkür ederim çok sağolun korkmaya basladım inşallah yarina azalirBence suan normal canım yüzün. Günes kremini sürekli sürersen iz leke olmaz canım
Ben üç kere yaptırdım geçen sene iki 7 gün önce bir olmak üzere 3 kere çok faydasini gördüm cilde çok iyi geliyor yeni ise girmiştim bir arkadaşla tanıştık orda kızın yuzunde baya geniş gözenekli delikler vardı kız çok korka korka geldi benimle ya yuzume bisi olursa vs yok olmaz dedim ama kız hiç böyle şeyler yaptırmadıgi için tedirgindi şimdi bana teşekkür ediyor bagimlilik yapcak bu islem bana sürekli gidicem diyor bence faydası var gidin derim insanı mutlu ediyor resmen ☺Benim yuzumde sivilceden dolayi kucuk kucuk delikler var acaba dermapenle kapanir mi
Gunese cikmayin 1 hafta kizariklik gayet normal.Arkadaşlar merhaba dün dermapen yaptirdim bugün ikinci günü cildim hala kızarık bu normal mi? Daha önce de yaptirdim ama o halimi ve sureci fazla hatirlamiyorum yaptiranlar yardımcı olursa sevinirim
Yüzüm geçti teşekkür ederim ☺Gunese cikmayin 1 hafta kizariklik gayet normal.
Kesin sonuc olmustur rica ederimYüzüm geçti teşekkür ederim ☺