Dermapen yaptırdım??

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
24
Arkadaşlar merhaba dün dermapen yaptirdim bugün ikinci günü cildim hala kızarık bu normal mi? Daha önce de yaptirdim ama o halimi ve sureci fazla hatirlamiyorum yaptiranlar yardımcı olursa sevinirim

Evet canım gayett normal. Bende bir hafta oldu yaptıralı. Ama cidden cok mantıklı bir işlem. Tüp bebek tedavisinden önce yaptrdım bende

Evet canım gayett normal. Bende bir hafta oldu yaptıralı. Ama cidden cok mantıklı bir işlem. Tüp bebek tedavisinden önce yaptrdım bende
Ne zaman kızarıklık geçiyor peki canım korkmaya başladım :KK43:

günes kremini ihmal etme. Yüzünü yıkama. Elini yüzüne değdirme cok fazla. Zaten bi süre sonra soyuluyor

Benim yuzumde sivilceden dolayi kucuk kucuk delikler var acaba dermapenle kapanir mi
Ben üç kere yaptırdım geçen sene iki 7 gün önce bir olmak üzere 3 kere çok faydasini gördüm cilde çok iyi geliyor yeni ise girmiştim bir arkadaşla tanıştık orda kızın yuzunde baya geniş gözenekli delikler vardı kız çok korka korka geldi benimle ya yuzume bisi olursa vs yok olmaz dedim ama kız hiç böyle şeyler yaptırmadıgi için tedirgindi şimdi bana teşekkür ediyor :KK70: bagimlilik yapcak bu islem bana sürekli gidicem diyor bence faydası var gidin derim insanı mutlu ediyor resmen ☺

X