Bende bağdat caddesinde adı duyulmuş bir kurumda 150 tl ya yaptırıyorum.hatta şimdi de istiyorum fakat gebeliğimden dolayı kurum kabul etmiyor.kaldı ki kullanılan malzemeleri de gözümün önünde açıyorlar.150 tl nın üstü olması da bana tuhaf geldi.
Enn istediğim şey benim dee dr a ısrarla söylediğim şey buydu durmadan fondoten sürmeden dışarı çıkabilmek istiyorum dedim durdum ilk 1 2 seans tan sonra bile makyajsız gezebilen hastalarım oldu dedi inşallah dediği gibi çıkar bu arada ne kadar verdiniz kızlar ben buradan daha fiyat almadım ama başka bir merkezde dermaroller 550 liraydı sanırım 5 yada 6seansı bilmeden fazla vermeyeyim sonragün geçtikçe cok daha güzelleşiyor cildim makyaj bile yapmıyorum o derece...
Cnm şimdi ne durumda yüzün ilk seanstan sonra fark etti mi büyük bi değişim görüyor musun??Merhaba kizlar benim yuzumde komedondan dolayi cukurlar vardi doktor dermapen mezoterapi onerdi bugun ilk seansin yapildi suan bisey anlayamiyorum sisme ve kizariklik var bi kac gune gecicek insallah yaptirip memnun kalan var mi neden hic yazan olmamis gelismeleri yine yazicam merak edenler icin
memnun muusn acaba ?Kizlar dun ilk dermapen seansimi yaptirdim.Igneler gozumun onunde paketinden cikarildi ve yuzume uygulandi.Dayanilmicak bi acisi yoktu.Silik sekilde cok hafif kanama oldu bazi bolgelerde ki bu da cok normal.Yuzum guneste yanmis kavrulmuscasina kizardi.Bugunku halini ve yanmis hissini fraksiyonel lazere benzettim.Daha once de soledigim gibi %100 bi iyilesme beklememeyi ogrendim.Alabilecegim max sonuclarla mutlu olucam ve bundan boyle hayatima kombine cilt bakim ve tedavileriyle devam edicem.Malum yas 33 cilde iyi bakmak lazim.
Merhaba arkadaşlar birkaç sene once roocutan tedavisi gördüm kullandıktan sonra yüzümde akne scarlari( derin çukur izleri ) kaldı 22 yaşındayım bu izleri kafama çok takıyorum çok üzülüyorum birgün lazer epilasyon yaptırdığım.bir güzellik merkezinde doktoruma yuzum u gösterdim hangi tedaviyi önerdiğini falan sordum dermapen+mezoterapi dedi 3 4 seans sonra si güzel.bir sonuç alırsın dedi ücreti de çok uygun diğer yerlere göre. Carsamba gunu ilk kez yaptiricam bu arada hicbir yan etkisi yok mus heyecanliyim yüzüm cok felaket değil fotoda gördüğünüz üzere ama yine de insan kafasına takıyor.doktorum ilk once cilt bakımı yapılması gerektiğini soledi cilt bakimim yapıldı çarşamba günü ilk seansım bana dua edin lütfen gelişmeleri mutlaka sizinle paylaşacağım ama burada değil istagram hesabim : ruveydaaozdemir buradan durumumu merak edenler mesaj atabilir.bu arada sormak istediğiniz ne varsa sorun.bu izler için bazı doktorlar fraksiyonel lazermi ne onu öneriyor ama 1sene sonra o izler tekrar cikiyor mus cilt eski haline donuyo mus oyuzdrn sana uygun degil o tedavi dedi hicbir tedavi 100 de yuz sonuc vermez bebek gibi bir cilt bekleme dedi ama %40 ile %80 arasında iyileşme görülür seni mutlu edecek bir sonuç çıkar dedi inşallah çok dua ediyorum allah herkese sifa versin bu izlerle yaşamak çok can sıkıcı..yasayan bilir.allik bile süremiyorum makyaj yapsam fondöten deliklerin içine giriyor daha kötü duruyor daha belirginlestiriyor.insallaj iyi olucak cildim Kızlar Selam,
Dermapen ya da dermaroller uygulamaıs yaptıran var mı? Cildimde gözenekler var ve eski sivilce izleri çok yoğun değil ama hiç olmaslar daha iyi tabi :) uygulama yaptıra varsa biraz bilgilendireblir mi?
Eski yüzünü ve simdi ki yüzünü bana iletirmisin cok merak ediyorum birde 10 seans biraz fazla değil mi çok mu fazlaydı çukurlar nerde ne kadar yaptırdın bunu da yazarmisin rica etsemKızlar selam . Ben dermapen yaptirdim cildimde citti anlamda cukurlar vardi . Ve cok azaldi . Cok memnun kaldim . Guzellik merkezinde arayla 10 ar seanstan toplam 20 seans yaptirdim . Suanda vok mutluyum . Aradan 6 ay kadar bi zaman gecti . Simdi bi 10 seans daha yaptrmayi planliyorum . Kalanlarinda gidcegini dusunuyorum
Cildiniz de akne scari mi vardı ne problemiydi birde önce sonra foto atabilirmisinizgün geçtikçe cok daha güzelleşiyor cildim makyaj bile yapmıyorum o derece...
Merhaba şuan dur7munuz nasıl önce sonra foto atarmısiniz doktor bana da aynı tedavileri önerdi düzel di mi yuzunuzMerhaba kizlar benim yuzumde komedondan dolayi cukurlar vardi doktor dermapen mezoterapi onerdi bugun ilk seansin yapildi suan bisey anlayamiyorum sisme ve kizariklik var bi kac gune gecicek insallah yaptirip memnun kalan var mi neden hic yazan olmamis gelismeleri yine yazicam merak edenler icin
Nerede ikamet ediyorsunuz? Uygun fiyata yaptıran bir yer biliyorumCanım ben dermapen yaptırmak istiyorum. Ama seans ücretleri için çok yüksek rakamlar istiyorlar. Seansını 300 tl gibi bir fiyata bulabilsem hemen başlamak isterim. Cildimde beni rahatsız eden lekelerim var. Yaza kadar kurtulayım istiyorum.
Çukurlarının resmini atarmisin lütfen çok merak ediyorum bana çok umut verdinKızlar selam . Ben dermapen yaptirdim cildimde citti anlamda cukurlar vardi . Ve cok azaldi . Cok memnun kaldim . Guzellik merkezinde arayla 10 ar seanstan toplam 20 seans yaptirdim . Suanda vok mutluyum . Aradan 6 ay kadar bi zaman gecti . Simdi bi 10 seans daha yaptrmayi planliyorum . Kalanlarinda gidcegini dusunuyorum
Kızlar selam . Ben dermapen yaptirdim cildimde citti anlamda cukurlar vardi . Ve cok azaldi . Cok memnun kaldim . Guzellik merkezinde arayla 10 ar seanstan toplam 20 seans yaptirdim . Suanda vok mutluyum . Aradan 6 ay kadar bi zaman gecti . Simdi bi 10 seans daha yaptrmayi planliyorum . Kalanlarinda gidcegini dusunuyorum
Nerede ikamet ediyorsunuz? Uygun fiyata yaptıran bir yer biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?