- 16 Kasım 2017
- 463
- -612
- 29
Ben yanagimda ki çukurlar için gidiyorum benim izlerim çok derin sadece güneşte ve ışıkta gözüküyor türü ise roller scar..doktorum 4 seans önerdi haftaya son seansı.3 hafta da bir gidiyorum seanslara gerçekten çok memnunum yıllardır üzülüp ağlardım psikolojim bozulurdu sürekli aynaya bakınca keşke diyorum daha erken yaptirsaymisim dermapen mucize ! Bu uygulamayı çinliler bulmuş iyiki bulmus yuzum okadar güzellestoku anlatamam allah'a şükrediyorum her aynaya baktığımda bu uyglama biraz pahali ama ben cok uyguna yapan bir yer biliyorum bende orada yaptiriyorum ve uzman estetisyen yapıyor herhangi biri değil.... yoksa yaptırmaz dim.acisi yok en fazla 40 dakika sürüyor.fraktiyonel lazer altın iğne vs sakin yaptırmayın yüzünde çukur olan kızlar kesinlikle tek çözüm dermapen benim çok derin izlerim var onlar gectyse herkesin ki geçer 100 'de 100 geçmedi şuan tedavim bitmedi cnku henüz ama % 80 iyileşme var yüzümde çok mutluyum tedavim.bittikten sonra 2 ayda 1 cilt bakımına filan gidicem.. istanbul da oturuyorum bana ulaşın size bilgi vereyim kazıklanmayın çok uygun fiyata yapan bir yer var ve uzman estetisyen yapıyor ilk muayene si ücretsiz bana yazin her sorunuzu cevapliyim umudunu ksybetme dermapen mucize !! Istagram adresim : ruveydaaozdemirKızlar Selam,
Dermapen ya da dermaroller uygulamaıs yaptıran var mı? Cildimde gözenekler var ve eski sivilce izleri çok yoğun değil ama hiç olmaslar daha iyi tabi :) uygulama yaptıra varsa biraz bilgilendireblir mi?