Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben uyguluyorum cnm izlerim için bişe diyemem sadece parlıyor ve canlanıyorKızlar Selam,
Dermapen ya da dermaroller uygulamaıs yaptıran var mı? Cildimde gözenekler var ve eski sivilce izleri çok yoğun değil ama hiç olmaslar daha iyi tabi :) uygulama yaptıra varsa biraz bilgilendireblir mi?
hımm acaba güzellik merkezlerinde yapılan işlem daha mı farklı oluyor ? yaparken serum falan kullanıyor musuncabım?ben uyguluyorum cnm izlerim için bişe diyemem sadece parlıyor ve canlanıyor
benim gibi evde uygulayabilirsin hem daha ekonomik hem de daha hijyenik ayrıca. cildini yenile diye bir yerden dermacild roller almıştım memnun kaldım.Kızlar Selam,
Dermapen ya da dermaroller uygulamaıs yaptıran var mı? Cildimde gözenekler var ve eski sivilce izleri çok yoğun değil ama hiç olmaslar daha iyi tabi :) uygulama yaptıra varsa biraz bilgilendireblir mi?
kutusunu atmamıştım fotoğrafını atıyım dermacild micro roller 540 iğnebenim gibi evde uygulayabilirsin hem daha ekonomik hem de daha hijyenik ayrıca. cildini yenile diye bir yerden dermacild roller almıştım memnun kaldım.
Merhaba kizlar benim yuzumde komedondan dolayi cukurlar vardi doktor dermapen mezoterapi onerdi bugun ilk seansin yapildi suan bisey anlayamiyorum sisme ve kizariklik var bi kac gune gecicek insallah yaptirip memnun kalan var mi neden hic yazan olmamis gelismeleri yine yazicam merak edenler icin
Merhaba, işlemi nerede yaptırıyorsunuz? gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim.
Canım arkadaşlardan biri dermapen biri dermaroller yaptırıyor.dermapen daha hızlı ilerleme gösteriyor.seansı 300 den 4 seans yaptırıyor.ama yaptırılan yer çok önemli ve verilen bilgi de aynı şekilde .ben aynı yerde lazer yaptırdım tamamen lekesiz.ve arkadaşım yaptırırken güzellik uzmanı uyardı.bakın cilt incelir kesinlikle güneş koruma çok sık tazelemeli,ve yaşlanma karşıtı güzel bir kremle desteklenmeli....merhaba arkadaşlar, İstanbul' da yaşıyorum bende dermapen uygulaması yaptırmak istiyorum. Seans fiyatları, ücretlendirme olayı nasıl oluyor bilen var mı ?
Bu arada ben doktora yaptiriyorum guzellik merkezi degil bilgin olsun canimBen nevsehirdeyim seansina 150 tl verdim islem sirasinda yuzum uyusturuldu ve izlerin yogun oldugu bolegelere cok uygulandi uzerine maske yapildi maske cikarildiginda hafif sislik vardi ama 1 saat sonra yanma ve kizarma basladi 2 gun yanma devam etti suan kizarmalar morluk gibi disariya cikamiyorum cene kismim kabuklanip dokulmeye basladi sanirim biraz sabir gerektiriyo cunku benim cildim fazla reaksiyon gostermis gibi duruyo yada ignelerin mmsiyle alakali tum gelismeleri paylasicam ama oyle 3 gunde toparlanacak gibi degil benim yuzum 1 haftaya anca toparlar
Canım inşallah istediğin sonucu alırsın. Bende yaptırmayı çok istiyorum. Bugün iki farklı güzellik merkezini aradım. Birisi seans için ortalama 750tl, diğeri de 200 dolar istiyor. Fiyatlar çok uçuk değil mi ?Ben nevsehirdeyim seansina 150 tl verdim islem sirasinda yuzum uyusturuldu ve izlerin yogun oldugu bolegelere cok uygulandi uzerine maske yapildi maske cikarildiginda hafif sislik vardi ama 1 saat sonra yanma ve kizarma basladi 2 gun yanma devam etti suan kizarmalar morluk gibi disariya cikamiyorum cene kismim kabuklanip dokulmeye basladi sanirim biraz sabir gerektiriyo cunku benim cildim fazla reaksiyon gostermis gibi duruyo yada ignelerin mmsiyle alakali tum gelismeleri paylasicam ama oyle 3 gunde toparlanacak gibi degil benim yuzum 1 haftaya anca toparlar