sevgili arkadaşlar ben uzun zamandır burayı dışardan takip ediyorum. bugün üye oldum. sizlere hem yarımcı olmak hemde yardım almak için yazmak istedim
öncelikle kullanıpta faydasını görmediğim ilaçlardan bahsetmek istiyorum
ben 23 yaşında bir bayanım5 yıl önce doğum yaptım o günden beride doğum lekelriyle mücedele ediyorum yüzüm her sene gidditçe kötü oluyor bende ne duydumsa aldım ne gördümse yaptım sonuç hüsran ve hayal kırıklığı
.......Qeen elizabet ) hani şu bimde satılanlar varya ondan aldım tam bir hüsren onu kullanmadan önce yüzüm biraz daha düzgün görünüyordu şimdi ise yüzüm. resmen harita oldu benim yıllardır gizlenen güneş lekelerimi çillerimi bi çıkardı ortaya dışarı çıktığımda saçımı yüzüme dökerek geziyorum ..
arap kızı kremi )çil için kullandım tam bir fiyasko yüzde geçici bir parlaklıktan başka bişey yapmıyor
....
madakassol ) çok güzel kokuyor ve ilk kullandığım dönemlerde çok etkisi oldu ama sonra ben mecburiyetten dışarda güneşte kalınca onunda yan etkileri oldu tabi tavsiyem onu kışın kullanın arkadaşlar....
sonra / sarı kantaron yagı )burda duydum oda az bişey açılma yaptı ama fazlası yok
birde bugüne kadar ne kullandımsa çok az lekelerde açılma yaptı tamamen gitmedi yani
en son da ) ERİCA KULLANDIM HALA KULLANIYORUM ARKADAŞLAR ONUN BİRAZ FAYDASI OLDU öncekine göre biraz daha lekeler silikleşti ama onunda yüzde yüz etkisi yok yani
demek İSTEDİGİM NE KULLANIRSAM KULLANAYIM AÇILMADAN BAŞKA BİŞEY YAPMADI SİZDEN RİCAM HER DUYDUGUNUZU KULLANMAYIN ŞUAN PİŞMANIM KEŞKE DOGAL AKIŞINA BIRAKSAYDIM DİYORUM BU ARALAR ÇİL sorunum var yana döne uslanmadım gene krem arıyorum
sonra birden aklıma yıllar önce kullandığım bi krem geldi
ANNEMİN KREMİ :) İSMİ kullandığım dönemler çok etki etmişti şimdi onu tekrar almayı düşünüyorum
birde çil için daha önce krem kullanıp faydasını görmüş olan varsa bana yazarsa çok sevinirim herkese güzel günler arkadaaşlar