Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bende düğünüme yakın git solaryum düşünüyordum onunda birsürü zararı varmış senin dedğin zararsızsa bende yaptırırım.senden haber bekliyorum

bende düğünüme yakın git solaryum düşünüyordum onunda birsürü zararı varmış senin dedğin zararsızsa bende yaptırırım.senden haber bekliyorum

perşembe kontrole gidicem. doktoruma soracağım inşallah. solaryuma girmiştim. çok sıkıcıydı. üstelik o zaralı lambaların içinde durdukça korktum. tv den bile uzak durup solaryumda durmak çok tehlikeli geldi bana. aşağıya linki koydum. sonuçta ben bloglara çok güvenmiyorum. çoğu reklam amaçlı. firmayla konuştum. doktorunuza otobronzan deyin dedi. ona göre soracağım.

ZET FASHION BLOG: Hediye! Spreyle bronzlaşma yöntemi: Mystic Tan

Son düzenleme:

Kesinlikle dermorolleri tavsiye etmem bundan 10 ay once yani kimyasal peeling den once 3 seans denedim yuzun acidan parcalaniyor kaniyor ve hic bir ise yaramiyor ilk tedavim buydu ardindan 2 seans kimsal peeling yaptirdim ilkinde biraz izlerim gitti kimyasal peeling'de ama ikincide doktorum cok derin surmus galiba sag tarafimda kocam dogum lekesi gibi iz oldu ardindan 3 yada 4 ay sonrada PRP diye bir islem yapti doktorum kanimi alim igneyle yuzumdeki izlere enjekte etti temiz kani ayirip. oyle dedi ama yinede yuzumde en ufacik bir degisiklik olmadi rica etsem yuzumdeki izlerden nasil kurtulurum birz bilgi verirmisiniz lutfen tesekkurler.

Kimyasal peeling sonucu oluşan leke üzgünüm ama gitmiyor bende Prp dermaroller denedim hiçbir işe yaramadı yüzde yüz işe yaramasada yüzde 60 işe yarayan sadece dermamelan işlemi oldu ben çok şiştim işlemden sonra günlerce yüzüm yerine oturmadı eğer o kadar şişmiş olmasa idim her sene sonbaharda dermamelan yaptırırdım bi sürü yöntem denemiş biri olarak bu yöntemden iyisini görmedim

dr a sordum. çok beğenmiyor. işviçrede çıktı önce sadece bizim türkler gidiyor sonuçta kimyasal dedi. aslında haklı olabilir ama ben güneş yada solaryuma giremem o yüzden deneyeceğim. leke yapma ihtimali var dedi. yüzüm hariç yaptıracağım.

Yarın dermamelan yaptıralı bir yıl olacak evet lekelerim yaptırmadan önce ki haline göre hayli açıldı ama tamamen lekelerimden kurtulmuşta değilim devam kremine hala günde bir kez devam ediyorum eğer cildim bu kadar reaksiyon vermese idi Ekim'den Ekim'e her sene bu işlemi bir kez yaptırırdım ama ne yazık ki cildin buna izin vermeyecek kadar hassas ,leke sorunumu içinden çıkılmaz hale getiren doktor Aslıhan saygın a bir kez daha buradan lanet ediyorum verdiğim paralar haram olsun

İnşallah onların yüzü bİzimkinden beter olsun ben aynaya baktığın bu lekelere sebep olan beddua ediyorum.bloglara facebook sayfasına şikayet edebildiğim heryere ettim.bbu sayede paramınn bir kısmını aldım sizde öyle yapın.bu yaptıklarını yanlarına kalmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili arkadaşlar ben uzun zamandır burayı dışardan takip ediyorum. bugün üye oldum. sizlere hem yarımcı olmak hemde yardım almak için yazmak istedim
öncelikle kullanıpta faydasını görmediğim ilaçlardan bahsetmek istiyorum
ben 23 yaşında bir bayanım5 yıl önce doğum yaptım o günden beride doğum lekelriyle mücedele ediyorum yüzüm her sene gidditçe kötü oluyor bende ne duydumsa aldım ne gördümse yaptım sonuç hüsran ve hayal kırıklığı
.......Qeen elizabet ) hani şu bimde satılanlar varya ondan aldım tam bir hüsren onu kullanmadan önce yüzüm biraz daha düzgün görünüyordu şimdi ise yüzüm. resmen harita oldu benim yıllardır gizlenen güneş lekelerimi çillerimi bi çıkardı ortaya dışarı çıktığımda saçımı yüzüme dökerek geziyorum ..
arap kızı kremi )çil için kullandım tam bir fiyasko yüzde geçici bir parlaklıktan başka bişey yapmıyor
.... madakassol ) çok güzel kokuyor ve ilk kullandığım dönemlerde çok etkisi oldu ama sonra ben mecburiyetten dışarda güneşte kalınca onunda yan etkileri oldu tabi tavsiyem onu kışın kullanın arkadaşlar....
sonra / sarı kantaron yagı )burda duydum oda az bişey açılma yaptı ama fazlası yok
birde bugüne kadar ne kullandımsa çok az lekelerde açılma yaptı tamamen gitmedi yani
en son da ) ERİCA KULLANDIM HALA KULLANIYORUM ARKADAŞLAR ONUN BİRAZ FAYDASI OLDU öncekine göre biraz daha lekeler silikleşti ama onunda yüzde yüz etkisi yok yani

demek İSTEDİGİM NE KULLANIRSAM KULLANAYIM AÇILMADAN BAŞKA BİŞEY YAPMADI SİZDEN RİCAM HER DUYDUGUNUZU KULLANMAYIN ŞUAN PİŞMANIM KEŞKE DOGAL AKIŞINA BIRAKSAYDIM DİYORUM BU ARALAR ÇİL sorunum var yana döne uslanmadım gene krem arıyorum
sonra birden aklıma yıllar önce kullandığım bi krem geldi
ANNEMİN KREMİ :) İSMİ kullandığım dönemler çok etki etmişti şimdi onu tekrar almayı düşünüyorum
birde çil için daha önce krem kullanıp faydasını görmüş olan varsa bana yazarsa çok sevinirim herkese güzel günler arkadaaşlar

Merhabalar bu forumda leke deneyimimizi uzun uzun yazdım eğer ki kremler ile lekelerime çare bulabilse idim dermamelan gibi zahmetli bir işleme katlanmazdım keşke dediğin gibi lekelere iyi gelecek bir krem tavsiyesinde bulunabilsem sana ben dermamelan devam kremini kullanmaya devam ediyorum lekelerim hala olsada rahatsız edici boyutlarda değil bi de sudokrem içine endocare bepanten hametan madecoscol krem kullanıyorum geceleri yatmadan önce uzun vadede bu karışım hücre yenilenmesini sağlıyor cildimi güçlendiriyor yüzümde bu karışım sayesinde kırışıklıktan eser yok yaşım 38 ama en fazla 27 sin diyor görenler ,bi de gano firmasının transpran sabununu kullanıyorum bu sabunun yanık izlerine ,güneş lekelerine ve çeşitli cilt rahatsızlıklarına etkisi varmış sabah akşam cildimi bu sabunla yıkıyorum benim yaptıklarım bunlar ve bu yaptıklarımın uzun vadede cildime iyi geldiğine inanıyorum lekelerimden kurtulmuş değilim ama eskisi kadar beni sıkmıyorlar yani eskisinden daha iyi durumdalar makyaj yapmıyorum yani fondoten ,pudra ,allık vs,shrammek firmasının renkli nemlendiricisi ile lekelerimi kamufle ediyorum ,sana tavsiyem lekeler için kaliteli ve dermocosmetics ürünler kullan bimden bi krem alıp kullandığını falan yazmışsın lekelerin daha beter olmuş ,yazdıkların içinde en mantıklı kullandığın madecoscol olmuş onunda yan etkisini kullanacağın iyi bir güneş kremi ile önleyebilirdin
Sana tavsiyelerim bunlar iyi günler diliyorum

Fustungen ,sen dermamelan işleminin sonuçlarından çok memnun idin ,uzun zamandır yazmıyorsun son durumun nedir lekelerinde

kızlar mrb bende bu ara perrincone dermokozmetik ürünlerini kullanıyorum haftada 2 doktorun karışımı koruyucu olarakta holicare renkli koruyucusunu kullanıyorum aralarda velamask ve yeni keşfettiğim yüzeysel lekeler içinde dalyan peloid öneririm diğer maskeler gibi değil yıkadıktan sonra cildiniz yumuşacık oluyo kremlerle yaşamaya alıştım işin tuhafı artık hoiuma gidiyo.sevgiler

arkadaşlar lekelerim çok ve güneşte daha da koyulaşıyor çalıştığım için makyaj yapıyorum ama sık sık güneş koruyucu süremiyorum sizdwn ricam daylong actinica mı hamilton yada copperttone mi daha iyi koruyor uzun süreli ve yüksek faktörlü olsa kullananlar varmı

canım ben daylong kullandım hiç beğenmedim yuzu yağlı gibi gösteriyor cilt parlıyor onun yanı sıra bırıyle tokalaştığında yuzun terliymişsin gibi yapışıyor çok iğrenç bır krem korumasına bişey dıyemem ayrıca yüzümde sıvılce yaptı daylong benım. bunun yanında bır çok güneş kremı kullandım la roch posey vıch bıoderma solenta acnes sabamed Hamilton belkı aklıma gelmeyende vardır bunların hepsin kullandım en çok içerisinden hamiltonu begendım. yüzümde ruh gibi bır beyazlık bırakmadı sıvılce yapmadı korumasıda çok güzel. cappertone hiç kullanmadım onun hakkında yorum yapamıycam umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşım

Ben yıllardır daylong actinicia kullanıyorum tüm gün koruması güzel ve diğer arkadaşımın dediği gibi iğrenç değil ben korumasından ve yüzümde duruşundan memnunum çok sıcak günlerde bile akma terleme vs,problemler yaşamadım sanırım bu durum cilt tipiyle ilgili ,kendine en uygun ürünü deneyerek bulacaksın ama daylong günlük yaşamda tüm gün korunmak için ideal

Selam siyahcım,kullandığın bu ürünler lekelerine iyi geldi mi açılma varmı eskiye nazaran lekelerde ,düğün hazırlıkları nasıl gidiyor Kasım'da evlenmeyi düşünüyordun yanlış mı anımsıyorum ,sevgiler ve lekesiz günler diliyorum

dermamelan merhabalar,

sudokrem içine endocare bepanten hametan madecoscol krem tarifini verir misin rica etsem? endocare'in ampullerini mi katıyorsun içine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…