Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ufacık bir faydam oldu ise ne mutlu bana siyahcım ,bu arada bende çinko kremini aldım senin tavsiyen ile geceleri incecik bir tabakA hâlinde maske yapıp yatıyorum,tavsiyen için teşekkür ederim ,bu arada msnrana ve fustungeni merak ediyorum ne durumda ve nasıllar okurlarsa burayı yazmaya çalışsınlar sevgiler ve lekesiz günler hepimize

Merhabalar banada endocare ve velamask hakkında bilgi verirmisin bende gozenek veya kılcal yok sadece lazer tedavim sonrası kulagıma yakın yerlerde bölgesel lekeler kaldı bunlar için ne öneriniz olur ?

Merhaba ,endocare lekelerle ilgili değil cildi nemlendirip yapılandırıyor ,senin lekelerin henüz yeni öyle değil mi ,bio oil denesene bir belki bu aşamada iyi gelir lekelerine ,çok mu koyu lekelerin ?tritone diye bir ilaç var doktoruna danışarak ondanda kullanabilirsin ama kullanmadan önce yüzünde değil kulak arkanda dene ,belki alerjik reaksiyona neden olabilir ,bana bu tarz ilaçlar alerji yapıyor çünkü ,cildini nemlendirmek için bol bol hametanda kullanabilirsin hücre yenileyici özelliği var belki lekelerini uzun vadede geçirebilir ,sevgiler iyigünler

Canim ben cil tedavisi yaptirdm lazerle cillerimin bir kismi gecti ama hic leke olmayan yerlerimdede lekelr olustu lazerden dolayi( koyu renkteler( bio oil deneyim bi umarim ii gelir. Peki gunese hassas yapiyomu bu yag gecemi kullanmaliyim. Bide nemlendirip yapilandirmk nasil oluyo yani cilt dahami canli oluyo:) egerki oyleyse onuda alabilirim:)

Merhabalar banada endocare ve velamask hakkında bilgi verirmisin bende gozenek veya kılcal yok sadece lazer tedavim sonrası kulagıma yakın yerlerde bölgesel lekeler kaldı bunlar için ne öneriniz olur ?

arkadaşım benim sivilce problemim var o yüzden velamask kullanıyorum lekelerde fazla bi etkisi yok.ama maskeyi yıkadıktan sonra bi aydınlık oluyo yüzün tamamında bide benim sivilce izlerimde var velamaske ve endocare izlerimi o kadar küçültü ki gözenekler çukurluklar küçüldü bende şaşkınım o kadar tedavi yaptırdım hiçbi işe yaramamıştı şaşşkınım ve mutluyum.endocarenin diğer ürünlerini de kullanmayı düşünüyorum.tek sıkıntı yüzümü kirli gibi gösteren lekeler lumixyl hala araştırıyorum.lazer tedavisini yenimi yaptırdın.yeni yaptırdıysan lekeler için şimdilik bi şey kullanma 1 ay falan sadece besle. yüzünün dinlenmeye ihtiyacı var ve güneşten mumkün olduğunca kaç lekeler dahada derine gitmesin

bende merak ediyorum.

Ben yaşadıklarımı ve tarihçemi size uzun uzun yazmıştım daha önceki yazılarımda

Dermabrazyon yaptıran arkadaşımız siyah arkadaşımız ,sevgiler ve lekesiz günler diliyorum

COSMELAN VE DERMAMELAN

lekeler aynen yerinde ve aynı tonda duruyor arkadaşlar. cosmelan ın yerine gidip yetkiliyle görüşeceğim. 3000 tl verip arkasını aramamazlık edemem. resmim aşağıda. bugun clinique dövme kapatıcı(full cover) ve make up forever full cover sürdüm. o bile lekemi kapatmadı tam olarak. resme aldanmayın daha koyu lekelerim. artık son bi çare iğne ile beyazlatıcı ampul var mı onu araştıracağım. hepsi para tuzagı malesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyonda haberlerde bi adam deney yaparken yanmış ve kendi kendine bir yöntem ile yanık izlerinden kurtulmuş şimdi bu karışımı lekeli çilli ve yanık ciltlerde kullanıyormuş ,bi maske formunda uyguluyormuş ki bu cildi tamamen yeniliyormuş ve bi kere yapılması yeterli imiş ,bi de krem formunda hazırlamış şimdi formülünü oda cildi yavaş yavaş gün be gün yeniliyor imiş İnternet'e gündüz kremi yazın orda çıkıyor ve telefon ettiğinizde gayet güzel kremlerini anlatıp ilgileniyorlar ,maskesi baya zorlu bir işlemmiş ve çok ağır vakalarda kullanılıyormuş mesela yüzü tamamen yananlar viltigo hastaları vb.ben açıkcası maskeyi uygulatmaya cesaret edemem ama krem formunu kalan lekelerim için kullanabilirmiyim ve bu bize bir umut ışığı olur mu diye sizlerle paylaşmak istedim her duyduğumuz gelişmeyi birbirimizle paylaşırsak belki bir gün hep birlikte güzel sonuçlar alırız ,damdan düşmüşün halinden en iyi damdan düşmüş anlar , bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz arkadaşlar sevgiler ve lekesiz günler allahım hepimizi bizi sıkan ,yoran bu problemden kurtarsın

Senden haber alabildiğim için çok sevindim msnrana gönül işlerinde zor günler umarım geride kalmıştır sevgiler bi daha bu kadar kayıplara karışma oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…