Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
senin dediğin gibi lekeleri kızartıyo yok sanıyosun kırmızılık gidince geri geliyo devam kremini bitene kadar kullanıcam .o kadar para verdim.bittikten sonra almıcam bu maskeyi denicem artık cildimi soydurmak istemiyorum Allah korusun kansere davetiye çıkarıcaz.dinlenmeye ihtiyacı var.belki ilerde daha iyi yöntemler çıkar.

görüşün bir baksın beliki çare olur....en azından fikir verir.kadın çok emin konuştuğu için böyle diyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
düşünüyorum bakalım. lekeler eskisinden daha da koyu oldu. soktayım. haftaya doktoruma göstereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
hele şu bıyık lekesi geçen sene çıktı. o da gitmedi. :KK43: direkt onur erol a gidicem galiba. en azından fikir verir.

hele şu bıyık lekesi geçen sene çıktı. o da gitmedi. :KK43: direkt onur erol a gidicem galiba. en azından fikir verir.

o zaman bu tür uygulamalar herkeste aynı sonucu vermiyor...bende çok şaşırdım.moralinizi bozmayın öyle ya da böyle bu lekelr gidecek artık bir çok çare var.....

Lavanta sayesınde devam kremimi daha rahat ve şişmeden kullabiliyorum lekelerimin durumu orta derecede ne tamamen geçti ne de dermamelan yaptırmadan ki halinde hafif bir blamish balm sürerek kamufle edebiliyorum ben elimde kalan maskeyi ara ara cildime lekeli kısımlarıma uygulucam olduğu kadar artık bu aralar lekelerden ziyade kılcal damarlarım canımı sıkıyor sağ tarafımda baya belirginleşti lazer vs uygulatmak istemiyorum çünkü bu tür işlemler benim cildime uygun değil

arkadaşlar ben cosmelan yaptırdım aralık 15 te 20 gün sonra 2. maske yapılacaktı ben okul olduğu için yaptırmadım ve 25 ocakta yaptırdım şuan devam kremine devam ediyorum ilk maske sonucu hiç bir değişlik olmadı 2. maske sonucuda aynı malesef bi sonuç alamadık.benm asıl öğrenmek istediğim bu maskeyi nerden aldınız bana özel bir kuruluş uyguladı ve bütün kutuyu 2 seferde kalınca sürüp bitirdi. bana vermediler uzman yapması gerekiyomuş bana verselerdi en az 10 defa uygulardım sadece lekeli bölgeye.sipariş vereceğimiz bir yer yok.bir devam kremini bırakmayı düşünüyorum boşu boşuna cildi yoruyoruz gibime geliyo fazla bi etkisi olmuyo.yardım ederseniz sevinirm dermemelan daha mı etkili onu yazım alsam uygulasam bir sorun olur mu...

zaten normalde maskenın 2 uygulamada bıtmesı ve dvm kremı ıle devam edılmesı gerekıyor,dermamelan daha etkılı ama sanıyorum cosmelanla azda olsa sonuc alamadıysanız dermamelan lada alınmıyor,ben 8 yıllık ve derın lekelerımden kurtuldum ,benımle yaptıran 2 arkadasımda cok memnun ama bu forumda hıc memnunıyet yok :KK43:(

kesınlıkle atkestanesı yagını denemelısın catlaklıklar ıcın bıre bır aeskulın,tanen ve saponınler nedenıyle guclu bır damar buzucu etkısı var ,hemoroıdde ozellıkle bu buzucu etkısınden yola cıkılarak yapılan ılaclarla buyuk basarı saglanıyor ,ancak devam kremınle etkılesebılecegınden devam kremını tek doza dusurdugun zamanı beklemelısın kullanmak ıcın ,sanıyorum sımdı sabak aksam kullanıyorsun

At kestanesini yagini bende duydum hatta 10 gun once aktardan kendim alip rendeledim halis zeytinyagina yatirdim bekletiyorum senin baska bir tavsiyen varmi satilan herhangi bir at kestanesi yagi iceren urun veya bir marka gibi senin tavsiyelerinden cok faydalaniyorum fikirlerin onemli lavantayi senin sayende ogrenip rahata kavustum tekrar tekrar tesekkur ediyorum

zaten normalde maskenın 2 uygulamada bıtmesı ve dvm kremı ıle devam edılmesı gerekıyor,dermamelan daha etkılı ama sanıyorum cosmelanla azda olsa sonuc alamadıysanız dermamelan lada alınmıyor,ben 8 yıllık ve derın lekelerımden kurtuldum ,benımle yaptıran 2 arkadasımda cok memnun ama bu forumda hıc memnunıyet yok :KK43:(

cosmelanda tam sonuç alamadım ama hiç etki göstermedi desem yalan olur. yüzde 30 falan açtı yine devam kremini kullanamadım ama sadece 15 gün kullanabildim. sen dermamelan mı yaptırdın ve devam kremini kaç ay kullandın.yaz dönemde yaptırabilir miyiz..

cosmelanda tam sonuç alamadım ama hiç etki göstermedi desem yalan olur. yüzde 30 falan açtı yine devam kremini kullanamadım ama sadece 15 gün kullanabildim. sen dermamelan mı yaptırdın ve devam kremini kaç ay kullandın.yaz dönemde yaptırabilir miyiz..

cosmelanda sonuç alınmadıysa diğerinden de alınmıyor. en azından bende oyle oldu. onur erol a gideceğim. kendisi görecek. makyajla kapatıyorum.

ben tam sonucu devam kremımın 2.ayında almaya baslasdım,bır ay gunde 3 kez sonra gunde ıkı kez 2 ay kullandım şu anda 3.ayımdayım hafta da 3 kez sabah aksam ,4 gunde sadece geceleri kullanıyorum maske tek basına yetmıyor devam kremıde gunden gune acıyor,yazın yaptırmak bence cok dogru degil

X