Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Aaa 2350 mi cok garip bende gorstum orayla bana 1 ay once 1000tl dediler gecen gun aradim 2250 dediler neden surekli fiyat degisiyo acaba.2350 cok yuksek bi fiyat benim lekelerim cil seklinde ve yogun deil ama tum yuzumde tek tek tek var isik peeling icin gorustum fakat cildim cok hassas bana yapmayacaklarini soyledilr zaten ama bilmiyorum bu lekelerim moralimi cok bozuyo

Aaa 2350 mi cok garip bende gorstum orayla bana 1 ay once 1000tl dediler gecen gun aradim 2250 dediler neden surekli fiyat degisiyo acaba.2350 cok yuksek bi fiyat benim lekelerim cil seklinde ve yogun deil ama tum yuzumde tek tek tek var isik peeling icin gorustum fakat cildim cok hassas bana yapmayacaklarini soyledilr zaten ama bilmiyorum bu lekelerim moralimi cok bozuyo

söylemeniz iyi oldu. tv ye o kadar reklam verdiler. parasını çıkaracaklar tabii. neyse iyi oldu. bu da kandırmaca demekki.

söylemeniz iyi oldu. tv ye o kadar reklam verdiler. parasını çıkaracaklar tabii. neyse iyi oldu. bu da kandırmaca demekki.
Walla sasirdim ben aradigimda daha on gun olmadi 2250 dedi yani 2350 ne ara olduki zaten o 1000 tl dediklerinde daha tv ye cikmamislardi ah ah kime guvensek poff cikiyo

bence denemeye değer hemde garanti veriyor.birde tv kanallarına çıkan bir kadın risk alacağını sanmam....

Tabikide guvenilir bir insan ama tvye cikmadan once 1000tl olan fiyatin suan 2000e cikmasi insani sasirtiyo

Tabikide guvenilir bir insan ama tvye cikmadan once 1000tl olan fiyatin suan 2000e cikmasi insani sasirtiyo

aslında şaşırmamak lazım.çünkü kadın tv önünde yapıp kanıtlayınca fiyatını 2 katına çıkarmış.aslında bin lira çok uygunmuş.eğer leke geçmezse para iadesi yapıyorlar mı acaba...buda çok önemli.

istersen birde tca başlıklı topiki ziyaret et bu yöntemle çillerinden kurtulan var.(tca deneyimim) başlığı olan.

Tesekkür ederim okudum ama benim cildim çok hassas suan karbon peeling yaptırıyrum gecirmiyo çillerimi ama cildim parlıyo bakalım artık bi süre bu parlama beni idare eder :) umarım kurtuluruz bu lekelerdennn

Merhaba canım sen sanırım cosmelan yaptirmistin bana son durumunu soylermisin lekelerin yuzde kac oraninda gecti memnunmusun yani bende cil var oneriyomusun deger mi ya

bana önce cosmelan işe yaramayınca da dermamelan yapıldı. lekelerimde en ufak değişiklik yok malesef. yaptıran arkadaşlarda da lekeler geri gelmiş. başka işlemlerle düzelmiyorsa cosmelanla da düzelmez. lekede en iyisi bence orta yada derin peeling yaptırmak. eğer işe yaramıyorsa başka şeyler de işe yaramayacaktır.

ben yıllardır her seyı denemıs bırı olarak ılk kez bunda tamamen lekesız pırıl pırıl ve aydınlık bır cılde sahıp oldum ,çok ama çok mutluyum ozellıkle alın bolgem ve goz cevrem korkunctu sımdı ıse golge bıle kalmadı,ama çıllerde etkılı mı bılmıyorum ,bu arada çil bence çok sevımlı ,leke gıbı degıl:KK49:

ben yıllardır her seyı denemıs bırı olarak ılk kez bunda tamamen lekesız pırıl pırıl ve aydınlık bır cılde sahıp oldum ,çok ama çok mutluyum ozellıkle alın bolgem ve goz cevrem korkunctu sımdı ıse golge bıle kalmadı,ama çıllerde etkılı mı bılmıyorum ,bu arada çil bence çok sevımlı ,leke gıbı degıl:KK49:

Evet aslinda cook sevimlii ama benim arkadas cevrem kendi suratindaki lekeyi sivilceyi siyah noktayi gormez benimkini gorur:)) mesela kizin surati sivilce dolu bugun gelmis bana diokii tatlimm yaa cillerinden rahatsiz olmuomusunn..sirf onlara inat kurtulmak istiyorumm..ah ahh

Evet aslinda cook sevimlii ama benim arkadas cevrem kendi suratindaki lekeyi sivilceyi siyah noktayi gormez benimkini gorur:)) mesela kizin surati sivilce dolu bugun gelmis bana diokii tatlimm yaa cillerinden rahatsiz olmuomusunn..sirf onlara inat kurtulmak istiyorumm..ah ahh

lekeli bir yüzüm olacağına çillerim olsaydı bencede çiller sevimlilik katıyor.

Merhaba Msnrana kilcal damarlar icin ne düşünüyorsun benimkiler çok belirginlesti lazer işlemi yaptırmak istemiyorum internette at kestanesinin bu soruna iyi geldigini okudum aktardan atbkestanesi aldım suda beklettim kabukları yumusadi soydum icinden çıkan kısmı rendeledim uzerine Halis zeytinyağ koydum güne sgören bı yerde 20 ğun beklemesi gerekiyormuş daha 4 ğun oldu belki iyi gelir bu formül tabii daha 16 ğun sonra hazır olacak Msnrana kilcallarin hakkında doktorunun düşünceleri ne bana bilgi verirmisin TSK ediyorum sevgiler bu arada lekelerinde hiçbir gelişme olmamasına çok üzüldüm bu sorunu çeken bilir benimde yasama sevincimi kaybetmeme neden oluyor bu lekeler zaten hayat kolay değil bı de bu lekeler insanın canına okuyor

bende de çok belirgin. doktorum lazerle olur diyor ama açıkçası lazer değdirmek bile istemiyorum. siyah yaptırmıştı ama o da pek gözükmüyor. en son lekelerim geldi deyip gitmişti. kılcalları ne alemde bilemiyorum. iğne ile kurutma olur mu diye varis tedavisi yapan birine soracağım önce. lazerle kılcal kesin lekelerimi daha da kötü yapacak bence. bu kadar para verip sonunda sonuç alamamak hayal kırıklığı.

şu at kestanesi kürünü deneyeyim bakalım belki iyi gelir sende denersin aktardan alıp ,lazer bende istemem zaten lazer yüzünden minicik lekelerim kocaman oldu lazer değdirmenin bende senin gibi lekeli bölgeleri daha da azdıracağını düşünüyorum lekelerimin durumu şu anda 10 üzerinden beş eskisi kadar koyu değil ama yinede varlar bende bi sürü para döktüm bu işlemlere sonuç böyle olunca insan üzülüyor çok sen cosmomelan işe yaramayınca dermamelan içinde doktora para verdin mi yoksa cosmamelan sende işe yaramayınca dermamelanı ücretsizmi yaptılar çok maliyetli işlemler sonuçta bunlar

bi arkadaşım bana velamask bahsetti. lekelerde de etkiliymiş.onu almayı düşünüyorum cosmelan 2 devam ediyom.bitene kadar artık .kılcal damarları yaktırım 4 yeri kırmızılık kaldı o da zamanla geçer dedi doktor.

az önce aynaya baktım. lekelerim aynen geri gelmiş. devam kremi lekeli alanda kırmızılıkyaparak maskeliyor. ben de azalıyor sanmıştım. kızarıklık geçince eskisinden daha beter ortaya çıktılar. çookkk büyük hayalkırıklığı. keşke dermalen devam kreminialmasaydım. boşu boşuna 850 gitti.

X