Dermalogica ürünleri parasına değer mi ?

Dilek_Guner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
3
0
42
Merhaba Dermalogica ürünlerinden kullanan var mı ? Çok pahalı geliyor alternatif olarak daha ucuz var mı kullandığınız bildiğiniz. ....şöyle bir yazı okudum katılırmısınız ? Alternatif önerilerinizi bekliyorum bütçeye uygunn

Son düzenleyen: Moderatör:
bence çok pahalı gereğinden fazla hemde kullanmadım ama bi yerde rastlamıştım sivilce lekeleri için ufacık bir ürünü var ve dünya paraydı

Merhaba Dermalogica ürünlerinden kullanan var mı ? Çok pahalı geliyor alternatif olarak daha ucuz var mı kullandığınız bildiğiniz. .... şöyle bir yazı okudum katılırmısınız ? Alternatif önerilerinizi bekliyorum bütçeye uygunn

çok pahalı geldi bana da

Son düzenleyen: Moderatör:
Dermalogica'nın gerçekten ürünleri güzel, dermatoloğum tavsiye etmişti ama mucizeler de yaratmıyor. Avene ürünleri yetiyor bana :)

Dermalogica kullandım, ürünler sağlıklı ve kaliteli. Ama cildim çok problemli.
La Roche da iyi bir marka ve hekimler reçeteye yazıyor. Onu da kullanıyorum

intensive moisture balance >>> aşırı kuru bir cildim vardı. hem kuru hem hassas bu güne kadar kullandığım nemlendiriciler arasında sivilce yapmayan yegane ürün! ayrıca kupkuru olan cildimi kurudan normale, karmaya döndürmüştür. şuanki fiyatı 50 ml 250 civarı

intensive eye repair >>> benim vazgeçemediğim ürün. nedendir bilmiyorum ama kendisine güvenim sonsuz. neredeyse 4 yıldan üzün bir süredir kullanıyorum ve tek sorunsuz bölgem göz çevrem. fiyatı 290 tl

daily microfoliant >>> kullanırken pek anlamıyorsunuz faydasını ama kutu bitipte yerinede yenisini alamayınca anlıyorsunuz ne kadar işe yaradığını. benim hassas cildimi bile tahriş etmedi. fiyatı suanda 270 civarı

değer mi? değmez elbette. bir zamanlar strawbery den alışveriş yapabiliyorken buradaki 3 de 1 fiyatına aldım bu ürünleri denedim çok memnun kaldım. yurt dışında yarı fiyatına bulabilirsiniz. ben şuanda sadece göz kremini kullanmaya devam ediyorum. ya bir kampanya kolluyorum ya yurtdışına çıkan birine sipariş veriyorum. geçen kış aldım en son indirimi vardı 190 tl ye almıştım.

Merhaba Dermalogica ürünlerinden kullanan var mı ? Çok pahalı geliyor alternatif olarak daha ucuz var mı kullandığınız bildiğiniz. ....şöyle bir yazı okudum katılırmısınız ? Alternatif önerilerinizi bekliyorum bütçeye uygunn
Selam ben şu andaLR urunlerini kullanıyorum çok memnunum ilk defa bir kozmetik ürünü kısa sürede fayda sağladı

intensive moisture balance >>> aşırı kuru bir cildim vardı. hem kuru hem hassas bu güne kadar kullandığım nemlendiriciler arasında sivilce yapmayan yegane ürün! ayrıca kupkuru olan cildimi kurudan normale, karmaya döndürmüştür. şuanki fiyatı 50 ml 250 civarı

intensive eye repair >>> benim vazgeçemediğim ürün. nedendir bilmiyorum ama kendisine güvenim sonsuz. neredeyse 4 yıldan üzün bir süredir kullanıyorum ve tek sorunsuz bölgem göz çevrem. fiyatı 290 tl

daily microfoliant >>> kullanırken pek anlamıyorsunuz faydasını ama kutu bitipte yerinede yenisini alamayınca anlıyorsunuz ne kadar işe yaradığını. benim hassas cildimi bile tahriş etmedi. fiyatı suanda 270 civarı

değer mi? değmez elbette. bir zamanlar strawbery den alışveriş yapabiliyorken buradaki 3 de 1 fiyatına aldım bu ürünleri denedim çok memnun kaldım. yurt dışında yarı fiyatına bulabilirsiniz. ben şuanda sadece göz kremini kullanmaya devam ediyorum. ya bir kampanya kolluyorum ya yurtdışına çıkan birine sipariş veriyorum. geçen kış aldım en son indirimi vardı 190 tl ye almıştım.[

Dermalogica daily microfoliant peeling pul pul olan ölü deriyi soyuyor mu acaba? makyaj öncesi pul pul görünüm gitsin istiyorum. yüzüm çok hassas kızarıyor granüllü peeling kullanamıyorum. onlar oulları tam temizlemiyorda. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

walla alternatifini bilemiyorum ama değer.. içeriklerini inceledim piyasadaki en temiz ürünler kızlar..
bide ben almıştım bana alerji yapmıştı yıkama jeliyle kremi.. yani tester kullanmadan almayın..

bu arada ben yurt dışı sitedinede baktım fiyatlar farklı değil.. yurt dışı dermologicanın online sohbetinden bişiler sormuştum anında cevap verip beni türkiyeye yönlendirdiler ama 3 te biri bi fatk yok ben sürekli çıkıyom yury dışına ayy kendimden şüphelendim şimdi

benimde dermologica leke için c serumumu ne onun testerını kullandım gerçekten beğendim bide güneş kremini almam lazım ikisi 850 tl ama elim gitmiyo erteliyorum :)

peeling olarak dermalogica daily microfoliant kullaniyorum. uzun sure de giden bir urun. cok memnunum. ozellikle roaccutane kullanmis biri olarak cildimde hicbir tepkime olusturmadigini da belirtmek isterim.

X