intensive moisture balance >>> aşırı kuru bir cildim vardı. hem kuru hem hassas bu güne kadar kullandığım nemlendiriciler arasında sivilce yapmayan yegane ürün! ayrıca kupkuru olan cildimi kurudan normale, karmaya döndürmüştür. şuanki fiyatı 50 ml 250 civarı
intensive eye repair >>> benim vazgeçemediğim ürün. nedendir bilmiyorum ama kendisine güvenim sonsuz. neredeyse 4 yıldan üzün bir süredir kullanıyorum ve tek sorunsuz bölgem göz çevrem. fiyatı 290 tl
daily microfoliant >>> kullanırken pek anlamıyorsunuz faydasını ama kutu bitipte yerinede yenisini alamayınca anlıyorsunuz ne kadar işe yaradığını. benim hassas cildimi bile tahriş etmedi. fiyatı suanda 270 civarı
değer mi? değmez elbette. bir zamanlar strawbery den alışveriş yapabiliyorken buradaki 3 de 1 fiyatına aldım bu ürünleri denedim çok memnun kaldım. yurt dışında yarı fiyatına bulabilirsiniz. ben şuanda sadece göz kremini kullanmaya devam ediyorum. ya bir kampanya kolluyorum ya yurtdışına çıkan birine sipariş veriyorum. geçen kış aldım en son indirimi vardı 190 tl ye almıştım.[
Dermalogica daily microfoliant peeling pul pul olan ölü deriyi soyuyor mu acaba? makyaj öncesi pul pul görünüm gitsin istiyorum. yüzüm çok hassas kızarıyor granüllü peeling kullanamıyorum. onlar oulları tam temizlemiyorda. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.