Derlesmek istedim

Canim benim eminim bazı sartlar yerine oturunca sende cok daha cesaretli olacaksın. Bende oyle korkardimki bosanmaktan sonunda aldatilinca dedim bu adam kac kere ayrilik boşanma dedi birde aldatmış ben onun gibisini hak etmiyorum. Ve bitti dedim. Bunun dememdeki en büyük etkenlerden biride çalışıyor olmamdi. Tabii sonra o çok pişman oldu ama ben kabul etmedim cunku çok zor ve kötü yillar üstüne birde aldatilmislik yasamistim.. birde kader oyleymis demekki af edemedim.
Bugun emekliyim dolayısıyla calisamam. Yoksa çalışmak pskolojim açısından çok daha iyi olurdu haklisin biliyorum . Inşallah senin ve cocugun hakkindada herseyin en hayırlısı olur kardeşim.

Amin hepimiz için inşallah. Herkes mutlu olmayı hak eder bence.

Çok teşekkür ederim tabiiki haklısınız. Sadece bazı sartlar olusmadi. Kızım uzaktaki bi okula i gittigi icin her çocuk farklı yerden geliyor ve mahallede arkadaşı yok. Siniftakilerlede bir iki bilistuk sonra kaldi. Herkes çalışıyor Bende biraz cekingenim sanirim arayıp sormuyorum çalışıyorlar diye pek. Kedi çok istiyor ama benim fobim var. Elbette biz kizimla bir aileyiz ama iste çocuk daha geniş bi aile istiuor. Teşekkür ederim yazdiklariniz için inşallah cumlemiz için herseyin en hayırlısı tez zamanda kolaylikla nasip olur

Ablam çıtırsın hala deme böyle şeyler.
Bak benim çok sevdiğim bi abla vardı kadın 41 yaşındaydı ama yani hayat enerjisi müthiş ama parasal anlamda eh işte.
Hayatında hiç evlenmemiş ama flörtleri olmuştu. ben evlenemem kimse bana bakmaz kim ne yapsın beni derdi, Almanyadan bi talibi çıktı evlendi çok mutlular
Yemin ederim Şeyma Subaşı gibi hayatı var. Şimdi daha gençleşti.
Umut hep var olsun hayatınızda. 42 yaş ne ki elleriniz bile bebek gibidir hala. :)

Sizi, evladiniza elinizden geleni yaptığınız, hem anne hem de baba olduğunuz için çok taktir ettim. fakat, sizin de sevmeye sevilmeye ihtiyacınız var. Çocuğunuz yuvadan ucunca yapayalnız mi kalacaksiniz? Düzgün biriyle neden bir şeyler yaşanmasın? Eşiniz karaktersizdi diye hep böyle olacak değil ya. Üstelik şimdi daha dikkatlisiniz.
ben sizi çok karamsar gördüm.

Çok mutlu olursunuz umarım hayatınızda bundan sonra ve yaşınız gerçekten geç okulda 52 53 yaşında bir hocamız vardı biz liselilerden güzeldi herkes hayrandı kadının fiziğine güzelliğine baktıkça bakası geliyordu insanın yani enerjinizi düşürmeyin bakımlar yapın spor yapın bi daha mı geliyoruz dünyaya umarım aradığınız aşkı bulursunuz

27 yaşında boşandım. Bazen keşke bir çocuğum olsaydı da bize ait bir hayat yaşayıp yaşlansaydım kimseylede tanışmasaydım diyorum.

Yaşıtız. 42 yaşındayım. Daha 2 ay önce evlat sahibi oldum.
Şimdinin 40’ları eskinin 30’ları. Okudum, kariyer yaptım diyene kadar 35-40 oluyor zaten.
Yaş sadece bir rakamdır. Siz hissettiğiniz, etrafa verdiğiniz enerjinin yaşındasınız. Hayata pozitif bakın. Esas önemli olan bu. Kadın, erkek hiçkimse karamsar, sürekli şikayet eden insanlardan haz etmiyor. Herkesin hayat mücadelesi farklı. Ben pişmanlık yaşamaktansa kendimden daha zor şartlarda yaşayanları görüp, şükrederim.

Teşekkür ederim evet haklısınız karamsarim elimde değil
Belki calissam bu denli karamsar olmazdim yada çevrem olsa ama böyle haliyle birini tanima ihtimali çok çok küçük
8-10senedir yalniz oluncada insan daha bi ac oluyor sevgiye. Buda belki biraz huzunlendirip karamsarlastiriyor insanı. Hayırlısı inşallah

Teşekkürler yazdiklariniz için. Bende aynı düşünüyorum zaten. Sukretmiyorum değil Lakin sadece eksik olan eksikliğini hissediyor insan. Herseyin yeri ayrı. Bilakis neseli bi insanimdir. Ama nese anlık mutluluk genelde olan bi durum ya Bende iste sık sık huzunlenebiliyorum gelecek korkusuyla. Elimde değil

Amin sagolun :)

Iyiymis :))) hayırlısi bakalım cok sagolun ❤

Çocuğunuz evlenmenizi mi istiyor?
Aşırı olgun geldi bana.
Mutlu olmamı istiyor. Iyi biri çıkma içi rahat etse benim icin ister ama o babamı ozlemiyirum ama aile ortamini özlüyorum dedi. Yani evlen demek istemedi

27 yaşında boşandım. Bazen keşke bir çocuğum olsaydı da bize ait bir hayat yaşayıp yaşlansaydım kimseylede tanışmasaydım diyorum.
Hersey gönlünuzce olsun. Hepsi olur merak etmeyin lutfen artkk 40 küsür yaşında bile anne olmak cok olağan bi sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…