Canim benim eminim bazı sartlar yerine oturunca sende cok daha cesaretli olacaksın. Bende oyle korkardimki bosanmaktan sonunda aldatilinca dedim bu adam kac kere ayrilik boşanma dedi birde aldatmış ben onun gibisini hak etmiyorum. Ve bitti dedim. Bunun dememdeki en büyük etkenlerden biride çalışıyor olmamdi. Tabii sonra o çok pişman oldu ama ben kabul etmedim cunku çok zor ve kötü yillar üstüne birde aldatilmislik yasamistim.. birde kader oyleymis demekki af edemedim.Kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler ama... Sen bence çok cesaretli bir kadınsın. Eşinden boşanabilmiş olman bile heleki çocuğun varken, çok zor bir durum. Ben yapamıyorum. Boşanmak isteyen eşim olmasına rağmen yapamıyorum. Keşke şu an boşanmış olup da senin durumunda olabilsem. Kendi kendinle barışık ol. Dışarıda bir iş bulabilirsen daha iyi olur, çünkü evde kalmak, yalnız olman en büyük düşmanın. Gidip gelebildiğin bir iş bul kendine. İş arkadaşları edin, yeni insanlar yeni fikirler oluşsun kafanda.
Amin hepimiz için inşallah. Herkes mutlu olmayı hak eder bence.Canim benim eminim bazı sartlar yerine oturunca sende cok daha cesaretli olacaksın. Bende oyle korkardimki bosanmaktan sonunda aldatilinca dedim bu adam kac kere ayrilik boşanma dedi birde aldatmış ben onun gibisini hak etmiyorum. Ve bitti dedim. Bunun dememdeki en büyük etkenlerden biride çalışıyor olmamdi. Tabii sonra o çok pişman oldu ama ben kabul etmedim cunku çok zor ve kötü yillar üstüne birde aldatilmislik yasamistim.. birde kader oyleymis demekki af edemedim.
Bugun emekliyim dolayısıyla calisamam. Yoksa çalışmak pskolojim açısından çok daha iyi olurdu haklisin biliyorum. Inşallah senin ve cocugun hakkindada herseyin en hayırlısı olur kardeşim.
Çok teşekkür ederim tabiiki haklısınız. Sadece bazı sartlar olusmadi. Kızım uzaktaki bi okula i gittigi icin her çocuk farklı yerden geliyor ve mahallede arkadaşı yok. Siniftakilerlede bir iki bilistuk sonra kaldi. Herkes çalışıyor Bende biraz cekingenim sanirim arayıp sormuyorum çalışıyorlar diye pek. Kedi çok istiyor ama benim fobim var. Elbette biz kizimla bir aileyiz ama iste çocuk daha geniş bi aile istiuor. Teşekkür ederim yazdiklariniz için inşallah cumlemiz için herseyin en hayırlısı tez zamanda kolaylikla nasip olurHayatınıza iyi bir insan girse güzel olur elbette ama aile olmanız için ille de üçüncü kişiye ihtiyaç yok bence.İki kişi de pekala bir ailedir.Evlenip çocuk sahibi olmak istemeyen ya da cocuğu olmayanlar da bir aile.
Bir kedi sahiplenebilirsiniz,renk katar eve.Çocuğunuzla belli rutinleriniz olsun mesela,akşam çay-sohbet,dışarda pazar kavaltisi,sinema geceleri gibi gibi...Çocuğunuzun sevdiği arkadaşlarının velileriyle tanışabilirsiniz, belki kafa dengi birileri çıkar.
Daha çok gençsiniz, önünüzde uzun yıllar var.Çocuğunuzla tadını çıkarın,gezin,tozun bol bol..Evlilikte kısmet tabi neden olmasın, evliliğin yaşı yok.
Sizi, evladiniza elinizden geleni yaptığınız, hem anne hem de baba olduğunuz için çok taktir ettim. fakat, sizin de sevmeye sevilmeye ihtiyacınız var. Çocuğunuz yuvadan ucunca yapayalnız mi kalacaksiniz? Düzgün biriyle neden bir şeyler yaşanmasın? Eşiniz karaktersizdi diye hep böyle olacak değil ya. Üstelik şimdi daha dikkatlisiniz.Yasim 42. Eskiden 42 yaşındayım diyen birine yaşlanmis derdim. Aslında hayat cok cabuk geçiyormuş ve hic anlamadan bi baktim 40 42 olmuşum. O yuzden yaşa simdilik takilmiyorum.Sonra ne olur bilemem. Sadece üzüldüğüm sey bu yaşıma kadar Allah beterinden korusun ama mutsuz bi hayat yasamis olmam. Yoksa acisiyla tatlisiyla geçti diye cabuk 40 olsakdahi diye sevgiyle kucaklardim bu durumu. Simdide saygıyı bakıyorum sonuçta hayatin gercegi..
10 sene önce çocuğumun babasindan ihanete ugradigim sebebiyle ayrıldım. Sonrada güvenip kimseyi hayatima almadim. Hayatimdaki tek kişi o onursuz adam oldu malesef. Bir iki sosyal medyadan konustuklarimi saymıyorum zaten. Evden çalışıyorum bu yüzden insan icine çıktığımda yok. Bu sehirdede yeniyim. Arkadaşim da yok. Eski yaşadığım yerde cok sevdigim sevildigim arkadaşlarım vardi. Burada yalnızım o anlamdada.
Yolda izde yada spor salonunda bakıp eden söylemesi ayıp cok oluyor ama oyle yolda izde spor salonunda tanisacak değilim. Spor salonu belki bi nebze ama zaten cok temkinliyim. Cok kotu bi evlilik yaşadığım için yogurdu ufleyerek yiyorum artik anlayacaginiz.
Çocuğum var ve onun varlığı benim en büyük hediyem Rabbim acısını eksikliğini gostermesin. Artık ergenlik caginda ve bizim yalniz bi hayatımıza olduğunun cok daha farkında. Küçükken sürekli gezdirip arkadaş cagirirdim. Artık buyudude. Okul stresi zaten bi yerden. Sınav senesi bu sene. Ikidir bana Aile ortamı istiyorum dedi dertlesir gibi. zaten babası ile iletisimi yok
Adam baba bile olamadi. Çocuğum böyle deyince Bende haliyle cok üzülüyorum. Biri ile tanissam bile iyice taniyip etmek ne kadar zaman gerektirecek. Ki zaten iyi evlenebilecegi biri insanın karşısına çıkarmi oda muamma. Butun bunlar ve simdiye kadar yasadiklarimdan dolayi inanın elimde olmadan bunlar ruhumda hayati cok anlamsizlastirdi. Yani evladım için Allah in izniyle elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama ona sunabilmek istediğim hayat bu degildi. Kendimden geçtim ama o 6 yaşından beri neredeyse sırf benimle yaşıyor. Annem sinir hastası pek görüşmüyoruz.zaten uzak sehirdelerde. Bilmiyorum bugun erkek kuzenim bile yas geçiyor ama hayattan zevk almaya bakicaz deyince o hayattan zevk alıyor demekki diye bi an şaşırdım. Bazen Allah büyük dua ederim vs herssy yoluna girer diyorum bazen ve geneldede bu duygularda oluyorum. Paylasip belki biraz rahatlarim sizin yazdiklarinizla dedim. Uzun oldu hakkınızı helal edin lutfen.
Yanlış*Genç yazmak istedim yalnız yazmışım
Teşekkür ederim evet haklısınız karamsarim elimde değilSizi, evladiniza elinizden geleni yaptığınız, hem anne hem de baba olduğunuz için çok taktir ettim. fakat, sizin de sevmeye sevilmeye ihtiyacınız var. Çocuğunuz yuvadan ucunca yapayalnız mi kalacaksiniz? Düzgün biriyle neden bir şeyler yaşanmasın? Eşiniz karaktersizdi diye hep böyle olacak değil ya. Üstelik şimdi daha dikkatlisiniz.
ben sizi çok karamsar gördüm.
Amin hepimizinGüzellikler sizinle olsun
Teşekkürler yazdiklariniz için. Bende aynı düşünüyorum zaten. Sukretmiyorum değil Lakin sadece eksik olan eksikliğini hissediyor insan. Herseyin yeri ayrı. Bilakis neseli bi insanimdir. Ama nese anlık mutluluk genelde olan bi durum ya Bende iste sık sık huzunlenebiliyorum gelecek korkusuyla. Elimde değilYaşıtız. 42 yaşındayım. Daha 2 ay önce evlat sahibi oldum.
Şimdinin 40’ları eskinin 30’ları. Okudum, kariyer yaptım diyene kadar 35-40 oluyor zaten.
Yaş sadece bir rakamdır. Siz hissettiğiniz, etrafa verdiğiniz enerjinin yaşındasınız. Hayata pozitif bakın. Esas önemli olan bu. Kadın, erkek hiçkimse karamsar, sürekli şikayet eden insanlardan haz etmiyor. Herkesin hayat mücadelesi farklı. Ben pişmanlık yaşamaktansa kendimden daha zor şartlarda yaşayanları görüp, şükrederim.
Amin sagolun :)Çok mutlu olursunuz umarım hayatınızda bundan sonra ve yaşınız gerçekten geç okulda 52 53 yaşında bir hocamız vardı biz liselilerden güzeldi herkes hayrandı kadının fiziğine güzelliğine baktıkça bakası geliyordu insanınyani enerjinizi düşürmeyin bakımlar yapın spor yapın bi daha mı geliyoruz dünyaya umarım aradığınız aşkı bulursunuz
Iyiymis :))) hayırlısi bakalım cok sagolun ❤Ablam çıtırsın hala deme böyle şeyler.
Bak benim çok sevdiğim bi abla vardı kadın 41 yaşındaydı ama yani hayat enerjisi müthiş ama parasal anlamda eh işte.
Hayatında hiç evlenmemiş ama flörtleri olmuştu. ben evlenemem kimse bana bakmaz kim ne yapsın beni derdi, Almanyadan bi talibi çıktı evlendi çok mutlular
Yemin ederim Şeyma Subaşı gibi hayatı var. Şimdi daha gençleşti.
Umut hep var olsun hayatınızda. 42 yaş ne ki elleriniz bile bebek gibidir hala. :)
Mutlu olmamı istiyor. Iyi biri çıkma içi rahat etse benim icin ister ama o babamı ozlemiyirum ama aile ortamini özlüyorum dedi. Yani evlen demek istemediÇocuğunuz evlenmenizi mi istiyor?
Aşırı olgun geldi bana.
Hersey gönlünuzce olsun. Hepsi olur merak etmeyin lutfen artkk 40 küsür yaşında bile anne olmak cok olağan bi sey27 yaşında boşandım. Bazen keşke bir çocuğum olsaydı da bize ait bir hayat yaşayıp yaşlansaydım kimseylede tanışmasaydım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?