Amin Allah razi olsun, inşallahAllah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten. İnşallah size ve kuzunuza hak ettiğiniz değeri verecek güzel bir insan karşınıza çıkar
Bu arada bence 40-45 bunlar cidden çok büyük yaşlar değillergayette fıstık gibisinizdir. Bende 30 um. Önceden çok büyük gelirdi bu yaş ama ne varmis ki 30 da nasıl geçti anlamadım 40 içinde aynısıdır bence
42 yaştan selamlar,daha yolun başında değil miyiz☺?İnşallah bundan sonra güzellikler sizi bulur.Amin Allah razi olsun, inşallah.. içime su serpti duanız. Cok şükür yaşımida göstermiyorum kremimi vs de ihmal etmeyince en azından bu biraz bu teselli oluyor mutlu kiliyor ☺ . Siz zaten daha çok cok gencsiniz. Bereketli mutlu huzurlu gecsin ömrünüz inşallah ❤
Haklısın evlilik denilen şey kelime de basit sadece. Ne olursa olsun gerçekten önce sana karşı nazik, saygılı sonra sevgisini gösteren biri olsun bu çok önemli. Annemde ben 5 yaşındayken ikinci evliliğini yaptı keşke yapmasaydı ilkinden zaten şansımız oykmuş ki hiç tanımadım ben öz babamı üvey de beteri maalesef. Bu yüzden hep şunu derim bu büyük konuşmakta değil insan dili yandıkça başa geldikçe yaşadıkça anlıyor ve ders çıkarıyor. Ben gerçekten Allah'a hep şöyle dua ederim hayırlısıysa benim için bana saygı duyup gerçekten değer verecekse öyle evleneyim aksi halde evlenmeyip yalnız yaşayayım daha iyi diye. Yalnızlıkta zor elbet ama birinin kahrını çekip seni hasta edecek seviyede mutsuz etmesindense yalnızlık daha iyi bana göre. Ki çocuğun şanslı bence hani şu çocuk için ayrılmadım diyen ebeveynler varya onlara çok kızıyorum gerçekten yani bunu bahane olarak görüyorum ben ha işin içinde tehdit, şiddet oluyor o ayrı bazen çıkmaz sokağa girersin ama yok çocuğum üzelecekti falan demek aksine çocuğunun psikolojisinin bozulmasına sebep oluyor çünkü evde sürekli kavga, gürültü huzursuzluk oluyor ki en iyi örneği benimdir :) o yüzden her mutsuz olana ciddi anlamda geçimsizlik ve mutsuzluktan bahsediyorum direk boşan diyorum. Olmayınca olmuyor çünkü çevreden çekinip hayatını zehir edemezsin. Bence olumlu düşün çocuğunla gez seyahat et kafandan at geçmişi umarım da hayırlı birisi çıkar karşına :)Yasim 42. Eskiden 42 yaşındayım diyen birine yaşlanmis derdim. Aslında hayat cok cabuk geçiyormuş ve hic anlamadan bi baktim 40 42 olmuşum. O yuzden yaşa simdilik takilmiyorum.Sonra ne olur bilemem. Sadece üzüldüğüm sey bu yaşıma kadar Allah beterinden korusun ama mutsuz bi hayat yasamis olmam. Yoksa acisiyla tatlisiyla geçti diye cabuk 40 olsakdahi diye sevgiyle kucaklardim bu durumu. Simdide saygıyı bakıyorum sonuçta hayatin gercegi..
10 sene önce çocuğumun babasindan ihanete ugradigim sebebiyle ayrıldım. Sonrada güvenip kimseyi hayatima almadim. Hayatimdaki tek kişi o onursuz adam oldu malesef. Bir iki sosyal medyadan konustuklarimi saymıyorum zaten. Evden çalışıyorum bu yüzden insan icine çıktığımda yok. Bu sehirdede yeniyim. Arkadaşim da yok. Eski yaşadığım yerde cok sevdigim sevildigim arkadaşlarım vardi. Burada yalnızım o anlamdada.
Yolda izde yada spor salonunda bakıp eden söylemesi ayıp cok oluyor ama oyle yolda izde spor salonunda tanisacak değilim. Spor salonu belki bi nebze ama zaten cok temkinliyim. Cok kotu bi evlilik yaşadığım için yogurdu ufleyerek yiyorum artik anlayacaginiz.
Çocuğum var ve onun varlığı benim en büyük hediyem Rabbim acısını eksikliğini gostermesin. Artık ergenlik caginda ve bizim yalniz bi hayatımıza olduğunun cok daha farkında. Küçükken sürekli gezdirip arkadaş cagirirdim. Artık buyudude. Okul stresi zaten bi yerden. Sınav senesi bu sene. Ikidir bana Aile ortamı istiyorum dedi dertlesir gibi. zaten babası ile iletisimi yok
Adam baba bile olamadi. Çocuğum böyle deyince Bende haliyle cok üzülüyorum. Biri ile tanissam bile iyice taniyip etmek ne kadar zaman gerektirecek. Ki zaten iyi evlenebilecegi biri insanın karşısına çıkarmi oda muamma. Butun bunlar ve simdiye kadar yasadiklarimdan dolayi inanın elimde olmadan bunlar ruhumda hayati cok anlamsizlastirdi. Yani evladım için Allah in izniyle elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama ona sunabilmek istediğim hayat bu degildi. Kendimden geçtim ama o 6 yaşından beri neredeyse sırf benimle yaşıyor. Annem sinir hastası pek görüşmüyoruz.zaten uzak sehirdelerde. Bilmiyorum bugun erkek kuzenim bile yas geçiyor ama hayattan zevk almaya bakicaz deyince o hayattan zevk alıyor demekki diye bi an şaşırdım. Bazen Allah büyük dua ederim vs herssy yoluna girer diyorum bazen ve geneldede bu duygularda oluyorum. Paylasip belki biraz rahatlarim sizin yazdiklarinizla dedim. Uzun oldu hakkınızı helal edin lutfen.
Selam42 yaştan selamlar,daha yolun başında değil miyiz☺?İnşallah bundan sonra güzellikler sizi bulur.
Yok bilakis kucumsemek değil takdir ederim kendine vucuduna görüntü ve sağlıgina yatirim yapana. sadece daha yeni kötü bi tecrube yaşadım. Biri vardi bakti etti direk gozlerime gülümsedi bende o an cekingenlikle geri gulumseyemedim. Sonra araya şehir dışı seyahati çıktı baktim geldiğimde daha bi kaçamak bakışlarEski 40'lar yeni 30'lar.
Gecen bir sey yok bence.
Ayrci spor salonlari gibi isanlarin toplu etkilesim icinde oldugu yerleri kucumsemeyin.
Sizin gibi oraya gidenler de insan.Yani ordan birinin begenmesi veya sizin onunla tanismaniz veya tanimak icin bir firsat vermeniz dogal olur bence.
Mutluluk gelecek ise hic ummadik bir mekanda ve zamanda da karsiniza cikabilir.
Kapatmayin kapilarinizi..
Valla dogru diyosunEskiden 30 yaşına gelmiş biri ölmeli diye düşünürdümşimdi 32 yaşında cillop gibiyim
Bu kadar karamsar olmamalısın. Tabi ki temkinli olacaksın ama ben şuna çok inanıyorum ki insan düşünceleriyle enerji yayıyor.
Bu kadar negatif enerjili biriyle kimse sevgili olmak/ tanışmak bile istemez. Silkelen kendine gel ve içinde ki o gücü yeniden hisset. Sen tek başına çocuk büyütmüş bir kadınsın. Sal yahu kendini biraz. Flörtleşmek güzeldir
Canim benim ne güzel anlatmissin duygularini. Yazdıklarına birebir katılıyorum. Hepimizin sinavi ayrı iste. Inşallah sende bizde ve herkes cektiklerini unutturacak guzelliklerle iyi insanlarla muhattap olur mutlu yuvalari olur. Benim bizim için Yazdıklarını için de çok teşekkür ederim sağol canim benim.Haklısın evlilik denilen şey kelime de basit sadece. Ne olursa olsun gerçekten önce sana karşı nazik, saygılı sonra sevgisini gösteren biri olsun bu çok önemli. Annemde ben 5 yaşındayken ikinci evliliğini yaptı keşke yapmasaydı ilkinden zaten şansımız oykmuş ki hiç tanımadım ben öz babamı üvey de beteri maalesef. Bu yüzden hep şunu derim bu büyük konuşmakta değil insan dili yandıkça başa geldikçe yaşadıkça anlıyor ve ders çıkarıyor. Ben gerçekten Allah'a hep şöyle dua ederim hayırlısıysa benim için bana saygı duyup gerçekten değer verecekse öyle evleneyim aksi halde evlenmeyip yalnız yaşayayım daha iyi diye. Yalnızlıkta zor elbet ama birinin kahrını çekip seni hasta edecek seviyede mutsuz etmesindense yalnızlık daha iyi bana göre. Ki çocuğun şanslı bence hani şu çocuk için ayrılmadım diyen ebeveynler varya onlara çok kızıyorum gerçekten yani bunu bahane olarak görüyorum ben ha işin içinde tehdit, şiddet oluyor o ayrı bazen çıkmaz sokağa girersin ama yok çocuğum üzelecekti falan demek aksine çocuğunun psikolojisinin bozulmasına sebep oluyor çünkü evde sürekli kavga, gürültü huzursuzluk oluyor ki en iyi örneği benimdir :) o yüzden her mutsuz olana ciddi anlamda geçimsizlik ve mutsuzluktan bahsediyorum direk boşan diyorum. Olmayınca olmuyor çünkü çevreden çekinip hayatını zehir edemezsin. Bence olumlu düşün çocuğunla gez seyahat et kafandan at geçmişi umarım da hayırlı birisi çıkar karşına :)
Amin. Allah razi olsun. Güzel yaziklariniz için de ayrca teşekkür ederim. Cok tatlisinizYahu daha ne var yaşınızda? Fıstık gibisinizdir, hem yaşımı göstermiyorum diyorsunuz işte ne güzel. Bende 30um ama genelde max 10 yaş daha genç tahmin ediliyor yaşım, genler sagolsun :) Ayakları üstünde dimdik duran genç bir kadinsiniz, ne güzel. Allah ömrünüzün geri kalanini mutlu ve bereketli kilsin inşallah. Hakkınızda hayırlıysa salih bir eş nasip etsin, amin:)
Ezberden değil inanin cunki yaşayıp gordum hayat zaman cabuk geçiyor. Ama daha çok umutsuzluk tan sanirim. Teşekkür ederim yazdiklariniz içinSöz konusu yaş olunca öğrenilmiş-ezberlenmiş olanın dışına çıkamıyoruz. Oysa 42 yaş ne ki? Hayatı dolu dolu yaşayacağınız şahane bir dönemdesiniz.
Dogru tabii. Evdeykrn zor42 yas ne ki? Allah uzun omur versin dusunsenize belki de onunuzde koca bir 40 yil daha var. Spora, baska kurslara yazilin sosyalliginizi arttirin. Temkinli olmak iyidir ama evde tek basimiza dururken de gelmez kismet ayagimiza.
Canım benim Allah'tan herşeyin en hayırlısını isteyelim.Umarim gönlünüze göre birini bulursunuzYasim 42. Eskiden 42 yaşındayım diyen birine yaşlanmis derdim. Aslında hayat cok cabuk geçiyormuş ve hic anlamadan bi baktim 40 42 olmuşum. O yuzden yaşa simdilik takilmiyorum.Sonra ne olur bilemem. Sadece üzüldüğüm sey bu yaşıma kadar Allah beterinden korusun ama mutsuz bi hayat yasamis olmam. Yoksa acisiyla tatlisiyla geçti diye cabuk 40 olsakdahi diye sevgiyle kucaklardim bu durumu. Simdide saygıyı bakıyorum sonuçta hayatin gercegi..
10 sene önce çocuğumun babasindan ihanete ugradigim sebebiyle ayrıldım. Sonrada güvenip kimseyi hayatima almadim. Hayatimdaki tek kişi o onursuz adam oldu malesef. Bir iki sosyal medyadan konustuklarimi saymıyorum zaten. Evden çalışıyorum bu yüzden insan icine çıktığımda yok. Bu sehirdede yeniyim. Arkadaşim da yok. Eski yaşadığım yerde cok sevdigim sevildigim arkadaşlarım vardi. Burada yalnızım o anlamdada.
Yolda izde yada spor salonunda bakıp eden söylemesi ayıp cok oluyor ama oyle yolda izde spor salonunda tanisacak değilim. Spor salonu belki bi nebze ama zaten cok temkinliyim. Cok kotu bi evlilik yaşadığım için yogurdu ufleyerek yiyorum artik anlayacaginiz.
Çocuğum var ve onun varlığı benim en büyük hediyem Rabbim acısını eksikliğini gostermesin. Artık ergenlik caginda ve bizim yalniz bi hayatımıza olduğunun cok daha farkında. Küçükken sürekli gezdirip arkadaş cagirirdim. Artık buyudude. Okul stresi zaten bi yerden. Sınav senesi bu sene. Ikidir bana Aile ortamı istiyorum dedi dertlesir gibi. zaten babası ile iletisimi yok
Adam baba bile olamadi. Çocuğum böyle deyince Bende haliyle cok üzülüyorum. Biri ile tanissam bile iyice taniyip etmek ne kadar zaman gerektirecek. Ki zaten iyi evlenebilecegi biri insanın karşısına çıkarmi oda muamma. Butun bunlar ve simdiye kadar yasadiklarimdan dolayi inanın elimde olmadan bunlar ruhumda hayati cok anlamsizlastirdi. Yani evladım için Allah in izniyle elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama ona sunabilmek istediğim hayat bu degildi. Kendimden geçtim ama o 6 yaşından beri neredeyse sırf benimle yaşıyor. Annem sinir hastası pek görüşmüyoruz.zaten uzak sehirdelerde. Bilmiyorum bugun erkek kuzenim bile yas geçiyor ama hayattan zevk almaya bakicaz deyince o hayattan zevk alıyor demekki diye bi an şaşırdım. Bazen Allah büyük dua ederim vs herssy yoluna girer diyorum bazen ve geneldede bu duygularda oluyorum. Paylasip belki biraz rahatlarim sizin yazdiklarinizla dedim. Uzun oldu hakkınızı helal edin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?