ne güzel bi hikaye canım bende 1 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum inşallah bende birgün buradan hikayemi yazarım...
allah kızını ve eşini yanından eksik etmesin bir ömür mutlu olun ....
Hayırlısı olsun..Rabbim Derine uzun ömürler nasip etsin bu arada hangi hastaneyi tercih ettin canım..Memnunmuydun yazarsan çok sevinirim..Zira takipteydim diğer konuyu ama kafamda netlik kazanmadı benimde ona göre doktoru ayarlamak istiyorum bakalım nasip..Darısı bizlerin başına olsun inşallah...
Tekrar tebrik ederim..a.s. a.s.
cok tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.ben izmirli hamişlerden takip ediyodum seni.bende 23+3üm ve cınarlıda düşünüyorum doğumu.epidural sezaryan düşünüyorum bende.hastaneden memnun kaldın mı?bir de ayağa kalkman kolay oldumu?ben biraz korkuyorumda bu doğum olayından..tekrar tebrikler..
Dogum oykun super harika, doktorun da supermis, tebrik ediyorum seni ve esini, bebegine hosgeldin sefalar getirmis, rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah .
Allah analı babalı, sağlıkla büyütmek nasip etsin. İnşallah bizler de sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Allah olmayan herkese de nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?