2,5 yıllık uğraşın sonucunda hamıle kaldığımı öğrendim,sağlıkla geçen 40 haftanın sonunda kızımın hala gelmeye nıyetı yoktu.üzerine 4 gun daha bekledık kı normal doğum olsun.çok istıyordum normal doğum yapmayı.27 haziran sabahı son kontrol için doktora gittik ultrasonda bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi ve hadi bugun öğlen doğurtalım senı dedi.bırden ağlamaya başladım ne kadar hazırım desem de o an bı garıp oluyo ınsan ve beklemeye vakıt olmadığı için sezeryan dendi.ordan çıkıp hemen annemi aldık eşimle eve geldık,annem lohusa yatağımı yaptı,duş aldım hafıf bişeyler ye saat 12 ye kadar sonra aç kal dedi dr.neyse son hazırlıklarımızı yapıp çantamızı kontrol edıp hastaneye gittik.saat 3.30 da ordaydık.hemen arkamızdan butun aile gelıverdı:) yol bıyunca gözlerim dolu dolu gıttım allahım dedim hep sağ salim alayım kızımı kucağımı.neyse doktorun acil doğumu çıktığı için 1,5 saat bekledık ,o benı ıyıce gerdi tabi .saat 6 gibi amelıyathaneye aldılar benı.anestezi ekıbınden 3 tane adam,sağ olsunlar adım adım anlattılar herşeyı korkmaya fırsat vermıyorlar,o sırada akendı doktorum geldı gel dedım elımı tut,epey bi acıtmışımdır elını heyecandan.sonra ayaklarımdan yukarıya doğru hafıf hafıf bı uyuşma başladı,ama önumde örtü olduğu için göremıyordum hiçbişey,hadi hazırsan başlayalım dedi dr.siz benı kafalıyosunuz sankı başladınız çoktan dedim.çünkü acı değil ama orda bişeyler olduğunu hissediıyo insan.asıstana hadı bakalım hazırla kamerayı deyınce şaka yapıyosunuz di mi dedim.yoo senın gibi sarışın bi kız bu da dedi.meğer çoktan almış kızımı,saat kaç dedim hemen .6.13 de başlamıştı çünkü saat 6.20 dedi.o an cılız vıykk dıye bı ses duydum.şöyle bi gösterıp çocuk dr una verdi.gözunuz aydın hanımefendı çok sağlıklı bı kzınız var deyince dr çok şükür allahım deyıp başladım ağlamaya.hemen ebe getirip yanağımın yanına dayadı öptüm,hoşgeldın kızım dedim.sonra onu gıyınmeye aşağıya ındırdıler.sence kaç kılodur dedi doktorum çünkü ultrasonda 4250 falan çıkıyodu.bılmıyorum kı dedim,dur ben gıdıp tel açayım ebeye dedi,3800 doğmuş dedi 53cm.o anda bak bak dedi ne çalıyor radyoda,ajda pekkanın AĞLAMA ANNE dıye bi şarkısı var ya ,bak dedi kızın sana söyluyor,ben ıyıce koptum tabı.bı yarım saat falan dıkış surdun sanırım.7 de odamdaydım.yarın kısmetse 1 hafta olacak doğum yapalı.buraya yazan herkes gıbı ben de 9 ay bıyunca nerdeyse butun hıkayeleri ağlayarak okuyordum ve hep allahım bana da kısmet et buraya yazmayı dıyordum.çok şükür Allah kısmet etti şu an mutlulukla bunları yazıyorum.Allah isteyen herkese anne olmayı,bebek bekleyen guzel anne adaylarına da sağlıkla kucaklarına almayı kısmet etsin inşallah.bu duygunun tarifi yok çünkü.