• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derin'imin doğumu.

D-GABBANA

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
3.312
34
318
İzmir
2,5 yıllık uğraşın sonucunda hamıle kaldığımı öğrendim,sağlıkla geçen 40 haftanın sonunda kızımın hala gelmeye nıyetı yoktu.üzerine 4 gun daha bekledık kı normal doğum olsun.çok istıyordum normal doğum yapmayı.27 haziran sabahı son kontrol için doktora gittik ultrasonda bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi ve hadi bugun öğlen doğurtalım senı dedi.bırden ağlamaya başladım ne kadar hazırım desem de o an bı garıp oluyo ınsan ve beklemeye vakıt olmadığı için sezeryan dendi.ordan çıkıp hemen annemi aldık eşimle eve geldık,annem lohusa yatağımı yaptı,duş aldım hafıf bişeyler ye saat 12 ye kadar sonra aç kal dedi dr.neyse son hazırlıklarımızı yapıp çantamızı kontrol edıp hastaneye gittik.saat 3.30 da ordaydık.hemen arkamızdan butun aile gelıverdı:) yol bıyunca gözlerim dolu dolu gıttım allahım dedim hep sağ salim alayım kızımı kucağımı.neyse doktorun acil doğumu çıktığı için 1,5 saat bekledık ,o benı ıyıce gerdi tabi .saat 6 gibi amelıyathaneye aldılar benı.anestezi ekıbınden 3 tane adam,sağ olsunlar adım adım anlattılar herşeyı korkmaya fırsat vermıyorlar,o sırada akendı doktorum geldı gel dedım elımı tut,epey bi acıtmışımdır elını heyecandan.sonra ayaklarımdan yukarıya doğru hafıf hafıf bı uyuşma başladı,ama önumde örtü olduğu için göremıyordum hiçbişey,hadi hazırsan başlayalım dedi dr.siz benı kafalıyosunuz sankı başladınız çoktan dedim.çünkü acı değil ama orda bişeyler olduğunu hissediıyo insan.asıstana hadı bakalım hazırla kamerayı deyınce şaka yapıyosunuz di mi dedim.yoo senın gibi sarışın bi kız bu da dedi.meğer çoktan almış kızımı,saat kaç dedim hemen .6.13 de başlamıştı çünkü saat 6.20 dedi.o an cılız vıykk dıye bı ses duydum.şöyle bi gösterıp çocuk dr una verdi.gözunuz aydın hanımefendı çok sağlıklı bı kzınız var deyince dr çok şükür allahım deyıp başladım ağlamaya.hemen ebe getirip yanağımın yanına dayadı öptüm,hoşgeldın kızım dedim.sonra onu gıyınmeye aşağıya ındırdıler.sence kaç kılodur dedi doktorum çünkü ultrasonda 4250 falan çıkıyodu.bılmıyorum kı dedim,dur ben gıdıp tel açayım ebeye dedi,3800 doğmuş dedi 53cm.o anda bak bak dedi ne çalıyor radyoda,ajda pekkanın AĞLAMA ANNE dıye bi şarkısı var ya ,bak dedi kızın sana söyluyor,ben ıyıce koptum tabı.bı yarım saat falan dıkış surdun sanırım.7 de odamdaydım.yarın kısmetse 1 hafta olacak doğum yapalı.buraya yazan herkes gıbı ben de 9 ay bıyunca nerdeyse butun hıkayeleri ağlayarak okuyordum ve hep allahım bana da kısmet et buraya yazmayı dıyordum.çok şükür Allah kısmet etti şu an mutlulukla bunları yazıyorum.Allah isteyen herkese anne olmayı,bebek bekleyen guzel anne adaylarına da sağlıkla kucaklarına almayı kısmet etsin inşallah.bu duygunun tarifi yok çünkü.

ne güzel bi hikaye canım bende 1 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum inşallah bende birgün buradan hikayemi yazarım...
allah kızını ve eşini yanından eksik etmesin bir ömür mutlu olun ....

Hayırlısı olsun..Rabbim Derine uzun ömürler nasip etsin bu arada hangi hastaneyi tercih ettin canım..Memnunmuydun yazarsan çok sevinirim..Zira takipteydim diğer konuyu ama kafamda netlik kazanmadı benimde ona göre doktoru ayarlamak istiyorum bakalım nasip..Darısı bizlerin başına olsun inşallah...

Tekrar tebrik ederim..a.s. a.s.

ne güzel bi hikaye canım bende 1 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum inşallah bende birgün buradan hikayemi yazarım...
allah kızını ve eşini yanından eksik etmesin bir ömür mutlu olun ....

amin canım en kısa zaman da alırız inşallah haberlerini.

Hayırlısı olsun..Rabbim Derine uzun ömürler nasip etsin bu arada hangi hastaneyi tercih ettin canım..Memnunmuydun yazarsan çok sevinirim..Zira takipteydim diğer konuyu ama kafamda netlik kazanmadı benimde ona göre doktoru ayarlamak istiyorum bakalım nasip..Darısı bizlerin başına olsun inşallah...

Tekrar tebrik ederim..a.s. a.s.

çok teşekkür ederim,çınarlı hastanesinde doğu yaptım kesınlıkle tavsiye ederim.hayırlısı olsun.

gozunuz aydin kim bilir ne muthis bir duygudur
insan hikayeyi okurken bile duygulaniyor
Rabb'im hayirla saglikli mutlu uzun omurler versin yavrunuza
bizlerede nasip etsin insallah

Allah analı babalı büyütsün her doğum hikayesi okuduğumda gözyaşlarımı tutamıyorum inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi burdan güzl bir hikaye okuturum sizlere...

allah analı babalı büyütsün cnm maşallah ikinizede darısı bizim ve bebek isteyen herkesin başına inşallah

Allah analı babalı büyütsün ınşallah.. Okurken doldu gözlerim bir de yaşasam o mutluluğu nasıl olurum hiç bilemiyorum..

cok tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.ben izmirli hamişlerden takip ediyodum seni.bende 23+3üm ve cınarlıda düşünüyorum doğumu.epidural sezaryan düşünüyorum bende.hastaneden memnun kaldın mı?bir de ayağa kalkman kolay oldumu?ben biraz korkuyorumda bu doğum olayından..tekrar tebrikler..

Dogum oykun super harika, doktorun da supermis, tebrik ediyorum seni ve esini, bebegine hosgeldin sefalar getirmis, rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah .

Allah analı babalı, sağlıkla büyütmek nasip etsin. İnşallah bizler de sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Allah olmayan herkese de nasip etsin...

cok tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.ben izmirli hamişlerden takip ediyodum seni.bende 23+3üm ve cınarlıda düşünüyorum doğumu.epidural sezaryan düşünüyorum bende.hastaneden memnun kaldın mı?bir de ayağa kalkman kolay oldumu?ben biraz korkuyorumda bu doğum olayından..tekrar tebrikler..

amin canım darısı başına inşallah.ben de çınarlıda yaptım doğumu,gayet memnun kaldık zaten butun yakınlarım önceden orda doğum yaptığı için bildiğimiz bi yerdi.bır de izmirde en iyi anestezi ekibi orada dıye biliyorum.bence mecbur kalmadıkça sezeryanı düşünme,ha çok mu kötü hayır kaldı ki ben hiç istemedim sezeyanı ama malum.7 de indim odaya 11 de kaldırdılar ama ilk seferde kolay kalkamadım.ama osnra kalkıp yurudum yavaş yavaş.2-3 gun yataktan kalkmak hatta sağına soluna dönmek bile zor.bugun 13.gun iyiyim artık ama normal doğumda 2 saat sonra hiç doğurmamış gibisin emın ol.o yuzden normalı düşün derim.epidural olduktan sonra nasıl olsa hiçbişey hissetmiyosun.alkisalkisalkis

Back