• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derin Dondurucu Tavsiyesi

rate18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
197
14
318
Derin Dondurucu almak istiyoruz.Kullanan veya bilgisi olanlardan yardım istiyorum.Hangi marka ? Çekmeceli mi üstten kapaklı mı daha iyi?Elektrik tüketimi nasıl? v.b.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

ayy ben de bekliyorum cevapları ben de düşünüyorum bir de fiyatlarını yazarsa aklında olan arkadaşlar iyi olur.

Ben en uygun fiyatlı olarak arçelik ve altusunkileri gördüm 420 tl. birde şu anda media markette indesitde indirim var 389 sanırım.Bir arkadaşımda altus üstten açmalı var memnun oda ama bana sanki çekmeceli olanlar daha kullanışlı gibi geliyor.Aradığını bulmak açısından fakat oda diğerine göre daha az alıyormuş.Burdan fikir alırım diye yazdım ama malasef..:18:

benim var:) tezgah yüksekliğinde, 3 çekmecesi var. bosh marka. 5 sene olmuştur galiba.. maşallah iyi gidiyor. yalnız yılda bir kere çözdürüp temizlemeniz gerekiyor. rezistansları buz yapıyor çünkü.. derin dondurucular böyle.. no frost gibi olanlar da varmış. onları temizlemenize gerek yok. elektroluksün var galiba.. zaten çözdürme isteyenlerin altında oluk oluyor.. buz olayı olmayanlardan olsaydı daha iyi olurdu tabi..

ben üstten kapaklıyı tercih etmedim çünkü gıdaları tam göremem gibi geliyor.. şimdi fiyatlar da uygun 500-600 falan galiba.

Biz Arçelik'in üstten kapaklısını aldık ama hiç memnun değiliz aradığını bulamıyorsun en iyisi çekmeceli olanlar..

Derin Dondurucu almak istiyoruz.Kullanan veya bilgisi olanlardan yardım istiyorum.Hangi marka ? Çekmeceli mi üstten kapaklı mı daha iyi?Elektrik tüketimi nasıl? v.b.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar.

Yaklaşık 2 ay önce Uğur Derin Dondurucu'dan UCF 150 SSL sandık tipi olan dondurucuyu aldık. Gerçekten çok memnunuz. Öncelikle elektrik faturalarımızda ciddi bir düşüş oldu. Ayrıca çevreye önem veren bir aile olarak bu denli tasarruf sağlayan bir markaya yöneldik. İyi ki de yönelmişiz dedim ben valla :) Bence siz de bir deneyin :)

Back
X