• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deri mont bulunmuştur..

tutya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
885
25
48
İstanbul
M l beden taba rengi deri mont ariyorum kollari ve beli yun lastik olan olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm beli lastiksiz taba rengi cok gzl deri ceketim var dusunursen atarım ayakkabısınıda konuma paylaştım zaten onada bakarsn takım olması için dusunursen

cnm beli lastiksiz taba rengi cok gzl deri ceketim var dusunursen atarım ayakkabısınıda konuma paylaştım zaten onada bakarsn takım olması için dusunursen

Tek ceketi atarmisn canm.kargom geldi cok begendim saol tatlim.kargonu verdim yarin gelir muhtemelb

Bendede var bir tane Bigdart collection markalı suni deri 42 beden yazıyor ama 38-40 a ancak olur dar kalıplı beli ve kolları lastikli esnek deri üzerinde deforme sıyrık v.s hiç birşey yok rengi sevmedim sevemiyecgımde sanırım az gıydım o yüzden. 10 tl den verebılırım

$deri.jpg

Bendede var bir tane Bigdart collection markalı suni deri 42 beden yazıyor ama 38-40 a ancak olur dar kalıplı beli ve kolları lastikli esnek deri üzerinde deforme sıyrık v.s hiç birşey yok rengi sevmedim sevemiyecgımde sanırım az gıydım o yüzden. 10 tl den verebılırım

Eki Görüntüle 973341

Uzerinde bi foto girebilirmiyim sana zahmet

Canım montun detaylı resmi budur MARKASI MİSS POEMDİR
İÇ ASTARI SİYAHTIR LEKELİ GİBİ ÇIKMIŞ IŞIKTAN

Eklentiler

• $SAM_1690.JPG
    $SAM_1690.JPG
    149,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $SAM_1691.JPG
    $SAM_1691.JPG
    157,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $SAM_1692.JPG