Deri Altı Sivilceleri

Ebrarrrr977

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
4
1
Arkadaşlar cildimde deri altı sivilceleri oluşuyor mercimek tanesi kadar olup acısı falan olmuyor ama asla çıkmıyorlar.Sıksam su çıkıyor ama tamamen değil üzerine bir de daha da çok şişiyor yüzüm. Bir şey sürmeye korkar oldum yüzüme nasıl bakım yapmalıyım nasıl çözebilirim hiç bilmiyorum. Böyle bir sorun yaşayanınız ve çözebileniniz varsa yardımınızı istiyorum

bende sirf bunun icin uarin randevu aldim biri bitmeden biri cikiyor bende de o kadar iri ve agrili oluyor ki bakalim doktor ne diyecek

Bende de böyle sivilceler vardı dermatoloğa gidin krem veriyor. Bir de yastık kılıfınızı düzenli değiştirin

Bende sıktım iğne batırarak falan şimdi kocaman yara oldu yüzümde ama yinede tamamen çıkmamış yine geliyor elime

Geçiyor mu kremle sanki dışardan ne yaparsam yapayım düzelmeyecek gibi
Ben açıkçası tonik kullanarak hafiflettim. 5-6 tüp krem kullandığım da oldu ama bence toniklerin etkisi daha fazla. Ben gül suyu, neutrogena'nın yağsız nemlendiricisi, nivea canlandırıcı tonik, bee beauty mavi yüz spreyi kullanarak sivilceleri uyuttum gibi ayda 1-2 tane çıkıyor o da belki. Eskiden yüzümde göz göz sivilceler vardı. Kocaman kocaman iltihaplı falan. Ama bütçeniz kısıtlıysa gül suyu+yağsız nemlendirici öneririm.

Yaklaşık 3-4 sene uğraştım ben bu dertle, hep geçer gibi oldu geri çıktı. Kullanmadığım krem, jel, antibiyotik kalmamıştı. En son üniversite döneminde sağ olsun bir doktor son kez tonik kullanalım geçmezse ilaca başlayalım dedi ve ilaca başladık. Aknetrent kullandım yaklaşık 9 ay kadar. Ben hem cildime hem yapılması gerekenlere çok dikkat ettiğim için ne dudağım çatladı ne de başka bir şey. 3 senedir tek bir sivilce çıkmıyor yüzümde. Zaten hiç sivilcem yoktu deri altında şişlik oluyordu ve ağrı yapıyordu benimki. Umarım siz daha kısa sürede çözüm bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…