Deri altı implant

xzgxn6565

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
192
27
24
Bu sefer başka konu ile geldim aranızda Deri altı implant kulananlar varmı veya cevresi regl olur olmaz taktırcam düğüne az bir süre kaldı denemek istiyorum açıkçası

Uzun vadede çocuk düşünmüyorsan yaptır süresi geçtikten sonra bile etkileyebilir hormonlarınızla oynamayın bence diğer korunma yöntemlerini deneyin derim

Valla bu cevabı bende bekliyorum kola taktiriyorlar o implant onu ordan nasıl koruyor gerçekten anlamıyorum yaptıran vardır insallaj cevap verirler bende haptan kurtulurum en azından taktiririm implanti

Ben 2 yıl önce taktırdım. Dr um biraz sinir yapabilir dedi ama öyle bir şey hissetmedim.taktırdıktan bir kaç ay sonra regl kesiliyor. Regl olmaması problem değil ise sizin için, çok rahat. Eşimden ayrıldım ama yine taktırıcam regl olmamak için.

Ben 2 yıl önce taktırdım. Dr um biraz sinir yapabilir dedi ama öyle bir şey hissetmedim.taktırdıktan bir kaç ay sonra regl kesiliyor. Regl olmaması problem değil ise sizin için, çok rahat. Eşimden ayrıldım ama yine taktırıcam regl olmamak için.
Regl ağrısı gibi ağrılar ya da başka yan etkiler yapmıyor mu?

Abla çok özür dileyerek soruyorum ilk taktırdığın da ek yöntem kullandınız mı

X