Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok abla Deri altı implant var 3 yıl koruyanImplant dişe yapılmıyor muydu yav
Neyi koruyor anlamadımYok abla Deri altı implant var 3 yıl koruyan
Boşver dalgaya alıcan beliNeyi koruyor anlamadım
Yok valla almayacaktım , bilmiyordum o yüzden sordumBoşver dalgaya alıcan beli
Gebeliğe karşı bir korunma yöntemi, 3 yıl süreli koruma sağlıyor implant. 3 yıl sonunda da çıkarttırıp eğer devam etmek isteniyorsa yeniden takılması gerektiğinden bahsetti doktor.Yok valla almayacaktım , bilmiyordum o yüzden sordum
asddfgh bende öyle biliyordumImplant dişe yapılmıyor muydu yav
Abla spiral değil işte nexplanon yaz çıkaray ilk kez duyuyorum cidden implant değilde spiral olabilir mi o
Abla ne kadar itici bir hitap tarzı ya, pazarcı gibi.Yok abla Deri altı implant var 3 yıl koruyan
İnanmıycaksın belki ama 10 yaşımdan beri pazarcıyım kırdıysam özür dilerimAbla ne kadar itici bir hitap tarzı ya, pazarcı gibi.
Oha gerçekten miİnanmıycaksın belki ama 10 yaşımdan beri pazarcıyım kırdıysam özür dilerim
Vala abla ya bide memleket Sivas olunca sizlerden küçük olunca öyle söyledim lütfen yanlış anlamayınOha gerçekten mi
Abla ben takrıdırdım adetin ilk günü memnunum şuanValla bu cevabı bende bekliyorum kola taktiriyorlar o implant onu ordan nasıl koruyor gerçekten anlamıyorum yaptıran vardır insallaj cevap verirler bende haptan kurtulurum en azından taktiririm implanti
Regl ağrısı gibi ağrılar ya da başka yan etkiler yapmıyor mu?Ben 2 yıl önce taktırdım. Dr um biraz sinir yapabilir dedi ama öyle bir şey hissetmedim.taktırdıktan bir kaç ay sonra regl kesiliyor. Regl olmaması problem değil ise sizin için, çok rahat. Eşimden ayrıldım ama yine taktırıcam regl olmamak için.
Abla çok özür dileyerek soruyorum ilk taktırdığın da ek yöntem kullandınız mıBen 2 yıl önce taktırdım. Dr um biraz sinir yapabilir dedi ama öyle bir şey hissetmedim.taktırdıktan bir kaç ay sonra regl kesiliyor. Regl olmaması problem değil ise sizin için, çok rahat. Eşimden ayrıldım ama yine taktırıcam regl olmamak için.