- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
-
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
estağfirullah sorabilirsiniz :) hormonlu
tabiki ozamana kadar bendede nasıl gelişmeler oldu söylerim size :) öncelikle Allah bebişinizi Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..Bir doğurayım da bende hormonlu tercih edeceğim büyük ihtimalle nasip olursa sizi tekrar bulup o zamana kadar ki tecrübeleriniz için yeniden rahatsız ederim :)
tabiki ozamana kadar bendede nasıl gelişmeler oldu söylerim size :) öncelikle Allah bebişinizi Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..
Abla nasılsın kulanırken adet düzenin yerine oturdu mumerhaba ben taktırdım daha 50 gün felan oldu. takarken acımıyor orda sıkıntı yok kolundada hissediyorsun. düzenli adet görüyordum ilk adetim leke olarak geldi ve 1 ay boyunca az az lekenmeler oldu. . ilk 6 ay ara kanamalar olabilirmiş. 2.adetimi 4 gün geçmesine rağmen henüz olmadım... belkide ilerde düzene gircek.bbelkide hiç olmıcam bilemiyorum.bu şekilde yan etkileri olabiliyomuş. başka bir yan etki felan yapmadı. benim durum bu şekilde daha çok yeniyim bu konuda. 1 yıl geçseydi daha tecrübeli konuşurdum size :)
Ben henüz taktırmadım. Yorumları takip ediyorumAbla naptın taktırdın mı sen bilgi verebilir misin
Ben ikna oldum taktırcam nişanlıyım şuan haziranda düğünüm var doktorumla konuştum adet kesmez dedi düzenlemesi için de ilaç verşcem dediBen henüz taktırmadım. Yorumları takip ediyorum
Oo hadi bakalım. Geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdidenBen ikna oldum taktırcam nişanlıyım şuan haziranda düğünüm var doktorumla konuştum adet kesmez dedi düzenlemesi için de ilaç verşcem dedi
Abla 2500 antalya dayım devlet karşılamıyorOo hadi bakalım. Geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdidendeneyimlerinizi yazarsınız yine. Devlet hastanesi mi özel klinik mi taktıracağınız yer? Fiyat için ne diyorlar
yok henüz adet olmadım. bir kaç ay daha geçsin durum daha netleşir canımAbla nasılsın kulanırken adet düzenin yerine oturdu mu
Abla bende bugün parasını verdim cuma günü takılıcak allahtan bir şey olmazsayok henüz adet olmadım. bir kaç ay daha geçsin durum daha netleşir canım
Sıkıntı yok. hayırlı olsun canımAbla bende bugün parasını verdim cuma günü takılıcak allahtan bir şey olmazsa
İnşallah abla ya doktor onun içinde ilaç vericeğini söylemiştiSıkıntı yok. hayırlı olsun canımama sen inşallah adet düzensizliği yaşamassın ..
tamam canm. ilaç verince ne ilacı verecek banada yazarmısın ozamanİnşallah abla ya doktor onun içinde ilaç vericeğini söylemişti
Merhaba, size takılacak implantın adı nedir acaba?Abla bende bugün parasını verdim cuma günü takılıcak allahtan bir şey olmazsa
Sizdeki implantın markası nedir acaba? benim doktorum nexplanon'dan bahsetti o yüzden sormak istedim.tamam canm. ilaç verince ne ilacı verecek banada yazarmısın ozaman
Aynı abla cuma günü regl olayım takıcak inşallahSizdeki implantın markası nedir acaba? benim doktorum nexplanon'dan bahsetti o yüzden sormak istedim.
Teşekkürler, umarım kolay olur süreç senin için sonrasında :)Aynı abla cuma günü regl olayım takıcak inşallah
Siz taktırmadınız dimiTeşekkürler, umarım kolay olur süreç senin için sonrasında :)
Aynı nexplanonSizdeki implantın markası nedir acaba? benim doktorum nexplanon'dan bahsetti o yüzden sormak istedim.