Aile Planlaması Deri altı implant?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bir doğurayım da bende hormonlu tercih edeceğim büyük ihtimalle nasip olursa sizi tekrar bulup o zamana kadar ki tecrübeleriniz için yeniden rahatsız ederim :)
tabiki ozamana kadar bendede nasıl gelişmeler oldu söylerim size :) öncelikle Allah bebişinizi Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..

merhaba ben taktırdım daha 50 gün felan oldu. takarken acımıyor orda sıkıntı yok kolundada hissediyorsun. düzenli adet görüyordum ilk adetim leke olarak geldi ve 1 ay boyunca az az lekenmeler oldu. . ilk 6 ay ara kanamalar olabilirmiş. 2.adetimi 4 gün geçmesine rağmen henüz olmadım... belkide ilerde düzene gircek.bbelkide hiç olmıcam bilemiyorum.bu şekilde yan etkileri olabiliyomuş. başka bir yan etki felan yapmadı. benim durum bu şekilde daha çok yeniyim bu konuda. 1 yıl geçseydi daha tecrübeli konuşurdum size :)
Abla nasılsın kulanırken adet düzenin yerine oturdu mu

Ben ikna oldum taktırcam nişanlıyım şuan haziranda düğünüm var doktorumla konuştum adet kesmez dedi düzenlemesi için de ilaç verşcem dedi
Oo hadi bakalım. Geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdiden 😊 deneyimlerinizi yazarsınız yine. Devlet hastanesi mi özel klinik mi taktıracağınız yer? Fiyat için ne diyorlar

X