- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
evet canm maalesef boy kaçtı merak ettm92 çok kısa ( tüh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canm maalesef boy kaçtı merak ettm92 çok kısa ( tüh.
100 olmalıydıevet canm maalesef boy kaçtı merak ettm
100 olmalıydı
merhaba konularım arasına bakabilirsiniz çanta var elimde 2 adet çok az kullanıldı renkli olan 2 yada üç kez ..siyah olan birkez kullanıldı sanırım ayrıca giyimde mevcuttur.40 beden genelde.aradıklarımı yazıyorum.
para/takas hepsi olur.
- 40 beden pantolon+etek+gömlek+kazak,
- 46 beden etek+gömlek+kazak,
- 39 numara ayakkabı (platform ve dolgu topuk hariç),
- 38 numara siyah ayakkabı (kısa topuklu olursa sevinirim),
- çanta (2 tane arıyorum. birini siyah alacağım),
- 9-10 yaş erkek pantolonu (renkli ve yumuşak olursa sevinirim),
- 25 numara erkek bebek ayakkabısı,
Canım, linkini ekler misin? Bulamadım.merhaba konularım arasına bakabilirsiniz çanta var elimde 2 adet çok az kullanıldı renkli olan 2 yada üç kez ..siyah olan birkez kullanıldı sanırım ayrıca giyimde mevcuttur.40 beden genelde.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...atini-sen-belirle-yada-takas-olabilir.737601/Canım, linkini ekler misin? Bulamadım.
burada birçok ürün var amaçanta dediğin için elimde 2 adet var rugan biri siyah biri karışık tonlarda.
aradıklarımı yazıyorum.
para/takas hepsi olur.
- 40 beden pantolon+etek+gömlek+kazak,
- 46 beden etek+gömlek+kazak,
- 39 numara ayakkabı (platform ve dolgu topuk hariç),
- 38 numara siyah ayakkabı (kısa topuklu olursa sevinirim),
- çanta (2 tane arıyorum. birini siyah alacağım),
- 9-10 yaş erkek pantolonu (renkli ve yumuşak olursa sevinirim),
- 25 numara erkek bebek ayakkabısı,
Başka renklerde var mı canım ya?Eki Görüntüle 1510678 9 yas pantolon lcw marka 7 tl
Boylarını ve belini ölçmeni isteyebilir miyim?Bende bunlar var açık renk olan sıfır diğeri bir kez okul gösterisinde giyildi.Siyah kadife pantolonumuzda var kıslık da arıyorsanız.