- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.588
- 35
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Sevgiliniz yoksa üzülmeyin olan mı?Eger oysa konu sahibinin sevgilisine yollamak lazım. Azcık pembe yalan yahu..Ben de ilk duyduğumda çok gülmüştüm de nereden duydum hatırlamıyorum burada kullanmak kısmetmis. Aslında konuya uyan süper bir Umut Sarıkaya karikatürü biliyorum da neyse
Adını hatırlamıyorum ama eleman hortum yoluyla boynuna yalancı "emik" yapıyorduSevgiliniz yoksa üzülmeyin olan mı?Eger oysa konu sahibinin sevgilisine yollamak lazım. Azcık pembe yalan yahu..
Adını hatırlamıyorum ama eleman hortum yoluyla boynuna yalancı "emik" yapıyordu
Paylasacaktim aslında da üşendimevet evet o. Konuya tam uygunmuş hakikaten.
Vuuuu cefakar kardeşim erinmemis de bulmuş sen çok yaşa e mi
Ama siz de bile bile lades demişsiniz. Emiklemenin de (Aslında sevgilim düştüm demiş, başka da bir şey dememiş annesine. Ama annesi yememiş tabii ki. Ayıp demiş bir ton laf etmiş.
Gerçi çocuğa da demistim boynun morarmasın sonra diye o da bir şey olmaz demişti. Bende ölmenin biraz ilerisine geçmişim galiba ki karanlık yerde bile boynundaki morluk belli oluyordu.
Şey birşey olmaz derken hani morarsa da kim ne diyecek gibisinden morarırsa morarsın gibisine.Ama siz de bile bile lades demişsiniz. Emiklemenin de (hizuran 'a teşekkürü borç bilirim.) planlısını ilk kez sizden duydum. Hassas bölge ora tabi bir şey olur.
Düştüm mü demiş? Arkadaşla şakalaştik boynumu sıktı, kavga ettim varken...Aman bilemedim yeminler filan çok tuhaf geldi bana.