Derdimin bir dermanı var mı ki?

Ben de ilk duyduğumda çok gülmüştüm de nereden duydum hatırlamıyorum burada kullanmak kısmetmis. Aslında konuya uyan süper bir Umut Sarıkaya karikatürü biliyorum da neyse
Sevgiliniz yoksa üzülmeyin olan mı?Eger oysa konu sahibinin sevgilisine yollamak lazım. Azcık pembe yalan yahu..

Sadece öptün mü gerçekten?

Lisedeyken bizim sınıfta bir çocuk vardı, boynundaki hickey'leri (hickey deniyor) resmen gururla taşırdı. O sınıfta kasıla kasıla yürüyüşünü hiç unutamıyorum
Sizinki de annesine böyle gururlu mu yürüdü acaba
Ya kusura bakmayın da her halükarda komik bir durum. Dışarıda neden ve NASIL bu yapılır, bir anne bunu neden sorar, sordu diyelim çocuk neden kıvıramaz, neden ayrılmak için yemin ettirilir.. Kafamda deli sorular

Aslında sevgilim düştüm demiş, başka da bir şey dememiş annesine. Ama annesi yememiş tabii ki. Ayıp demiş bir ton laf etmiş.
Gerçi çocuğa da demistim boynun morarmasın sonra diye o da bir şey olmaz demişti. Bende ölmenin biraz ilerisine geçmişim galiba ki karanlık yerde bile boynundaki morluk belli oluyordu.

Bekarken okusam bu kobuyu ben de naptiniz cocuga yaw derdim ama 10 aylik evli bir kadin olarak nedense normal karsiladim esim buldugu her firsatta boynumu ve yanaklarimi oldukca sert bir bicimde öper. Iz de kalir hatta. Bazen misafirin karsisina bogazli kazakla cikarim sirf bu yuzden. Ben de bir kere aynisini yapayim dedim ama onun cildi acayip hassasmis mosmor oldu. Allahtan yakasinin altinda kaliyor diye cok onemsemddim. Ertesi gun annezine gittik evdeki herkes ama herkesin ilk sordugu sey boynun noldu oldu. Hayir bahane de bulamadi, aa nolmus falan dedi ama yarim saat falan muhabbet dondu yani -.- ondan sonra azicik bile morarsa fondoten surdum, riske atmadim kendimi
Siz de uzulmeyin muhtemelen evlenmeden boyle toplara girmeniz uygun bir gelin adayi olmadiginizi dusundurmustur. Ogullarina toz kondurmayip kizlara dil uzatangillerden demekki. Sevgiliniz isim falan vermesin, zamanla unutulir illa ki

Ay düşündüm de bende sıkıldım bu durumdan.
Pek bir sümsük gözüktü oğlan gözüme. Benim boynum morarsaydi annem aynı tepkiyi verseydi karşı çıkardım. Oturup süzük gibi yemin etmezdim.

Ama siz de bile bile lades demişsiniz. Emiklemenin de ( hizuran 'a teşekkürü borç bilirim.) planlısını ilk kez sizden duydum. Hassas bölge ora tabi bir şey olur.
Düştüm mü demiş? Arkadaşla şakalaştik boynumu sıktı, kavga ettim varken...Aman bilemedim yeminler filan çok tuhaf geldi bana.

Şey birşey olmaz derken hani morarsa da kim ne diyecek gibisinden morarırsa morarsın gibisine.
Çocuk nazlı bir şey zaten naz yapmayı seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…