Derdimin bir dermanı var mı ki?

Erkek arkadaşın ne geniş agızlıymış yahu annesi sevgilin mi yapti deyince hemen seni mi soylemis.
Deseydi keske anne sen karisma onu sevgilim yapmadı ben baska bi kızla takildim o yapti diye ne var yani.
Tamam bu bahane hoş degil ama en azindan sevgilinle ciddi dusunuyorsan annesinin gozunde itibarın dusmezdi.
Annesi seni boynuzlu bilirdi ama hakkinda kotu seyler dusunmezdi.
Ha yaptığın kotu bisey mi bence asla normaldir yani gencsiniz.
Klasik turk annesi zihniyeti iste hatta oyle dese hosuna giderdi.
Yaparsın koçum,aslansin koçum diye sirtini sivazlardi ne çirkin ama bu durumda boyle bisey yapılabilir.

Bende dini sitelere bile baktım. İnsan üzerine edilen yeminler, yemin dahi sayılmıyormuş. Tövbe et dua et dedim. Annem hayatımdaki tek kişi riske atamam diyor.
Hayır çocucğun beni sevdiğini de biliyorum. İkimizde 21 yaşındayız. Buluştuğumuzda sarılmadığımız an yok, sürekli el ele, çok mutluyuz. Dün de boynunu öpmüştüm ama acemilik bu ya..

Seninde çocuğun boynuyla ne alıp veremediğin var :KK59:

Kapatıcı taşıyın yanınızda bir daha da görünen yerlerinizi morartmayın
Annesine de onla ayrıldım başka kızla devam ediyorum desin olay bitsin

Annesi direkt oğluna seni kim emikledi diye mi sormuş:KK70: yani o diyalog nasıl gelişti acaba :KK70:oglan da saf mi salak mı insan düzgün bir bahane bulamaz mi, madem öyle bir şey var insan saklamaz mi? Komik de ya :KK70:kusura bakmayın. Erkek arkadaşınız bana tuhaf geldi. Ne bileyim yani insan bunu anlatmaz. En kötü bir yere çarptım arkadaşla sakalasirken oldu falan der. Siz temkinli davranin. Size sarılıp öpmesi illa ki aşktan olacak diye bir kaide yok ayrıca. Buna güvenmeyin. Hormon da olabilir onlar.

Her dakika sarilmayi istenek hormonlardan olabilir. Opmeyi anlatim da morarana kadar opmek.. ona bir sey diyemeyecegim. Erkek arkadasin da baska birsey uydurabilirdi. Herseyi annesine anlatiyorsa bu kisiyle zor olur zaten.

Uzun zamandır deliler gibi aşık olduğum çocukla nihayet kavuşmuştuk. Sevgili olduk. Öyle çok seviyorduk ki birbirimizi sarılmadığımız, el ele tutuşmadığımız an yoktu. Dün akşam dışarıda biraz fazla yakınlaştık, eve boynu mor bir şekilde gitti.
Annesi benim kim olduğumu bilmiyor. Ama kendisi üzerine, ölümü gör gibi bir yemin ettirmiş bir daha görüşmeyeceksin, konuşmayacaksın diye.
Sevgilimde ne yapacağını bilemiyor. Hayatındaki en önemli varlığı annesi. Ama bende ondan ayrı kalmaya dayanamam. Kalbim acıyor. Yalvarırım bir çıkar yol bulun?

Valla herkes oğlana ana kuzusu demiş ama bence değil, 21 çok toy bir yaş , oğlum olsa bende müdahale ederim. Kızlarımıza etmiyor muyuz, oğlanlara da edilsin ne güzel işte:) bana kızabilirsiniz ama oğlumum başına böyle bir iş gelse 21 yaşında bir halt yer başı belaya girer , bir kızın günahına girer diye düşünürüm yani, anne haklı, o yaşta bir çocuğunda annesini dinlemesi gayet normal, kişiliği henüz oturmamış bir genç ne diyecekti annesine

Kız annesi böyle bir trip yapsa bir nebze anlarım da, oğlanın annesi niye böyle saçma salak triplere giriyor?

Belki de böylenbir şey hiç olmadı, sevgilin ayrılmak için bahane buluyor??

Annesi direkt oğluna seni kim emikledi diye mi sormuş:KK70: yani o diyalog nasıl gelişti acaba :KK70:oglan da saf mi salak mı insan düzgün bir bahane bulamaz mi, madem öyle bir şey var insan saklamaz mi? Komik de ya :KK70:kusura bakmayın. Erkek arkadaşınız bana tuhaf geldi. Ne bileyim yani insan bunu anlatmaz. En kötü bir yere çarptım arkadaşla sakalasirken oldu falan der. Siz temkinli davranin. Size sarılıp öpmesi illa ki aşktan olacak diye bir kaide yok ayrıca. Buna güvenmeyin. Hormon da olabilir onlar.
Tabiiki hormon.. el ele tutusmak sarilmak opmek sadece asktan olaydi ohooooo:))

Bende dini sitelere bile baktım. İnsan üzerine edilen yeminler, yemin dahi sayılmıyormuş. Tövbe et dua et dedim. Annem hayatımdaki tek kişi riske atamam diyor.
Hayır çocucğun beni sevdiğini de biliyorum. İkimizde 21 yaşındayız. Buluştuğumuzda sarılmadığımız an yok, sürekli el ele, çok mutluyuz. Dün de boynunu öpmüştüm ama acemilik bu ya..
Oyle opmeyle boyun morarmaz siz baya emmissiniz.

Emiklemek ? :KK70: Ilk kez duydum negzel bir kelime. Tekrar tekrar cümlenizi okuyup gülüyorum. Çok gülün e mi?
Ben de ilk duyduğumda çok gülmüştüm de nereden duydum hatırlamıyorum burada kullanmak kısmetmis. Aslında konuya uyan süper bir Umut Sarıkaya karikatürü biliyorum da neyse :KK70:

X