- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
tamam desin sonra siz devam edin. ilerde ne bilecek.
Acaba yaşınız küçük de mi annesi karışıyor diye düşünmüştüm. Yaşınız küçük de olsa yemin edip gorusturmemek yerine , oğlunu karşısına alıp oğlum bak acele etmeyin diye güzelce anlatarak uyarması gerekirdi. Yaşınız da çok küçük değilmiş. Annesj her şeye karışacak bir kv adayı zaten .Bende dini sitelere bile baktım. İnsan üzerine edilen yeminler, yemin dahi sayılmıyormuş. Tövbe et dua et dedim. Annem hayatımdaki tek kişi riske atamam diyor.
Hayır çocucğun beni sevdiğini de biliyorum. İkimizde 21 yaşındayız. Buluştuğumuzda sarılmadığımız an yok, sürekli el ele, çok mutluyuz. Dün de boynunu öpmüştüm ama acemilik bu ya..
21 yaşındaki adamın boynundaki lekeyi görüyor, koca adam da oturup annesine "Sevgilim yaptı." diyor."Sonra da ayrılmaniz gerektiğine karar verip yeminler ediliyor ve sizi çok seven kişi sizden ayrılıyor. Ya ben çok şeytanım ya da bu çok saçma bi bahane.Bende dini sitelere bile baktım. İnsan üzerine edilen yeminler, yemin dahi sayılmıyormuş. Tövbe et dua et dedim. Annem hayatımdaki tek kişi riske atamam diyor.
Hayır çocucğun beni sevdiğini de biliyorum. İkimizde 21 yaşındayız. Buluştuğumuzda sarılmadığımız an yok, sürekli el ele, çok mutluyuz. Dün de boynunu öpmüştüm ama acemilik bu ya..
Peki siz bunu düşünemeyecek kadar kendinizi nasıl kaybettiniz? Insan içine nasıl çıkacak bu çocuk.Uzun zamandır deliler gibi aşık olduğum çocukla nihayet kavuşmuştuk. Sevgili olduk. Öyle çok seviyorduk ki birbirimizi sarılmadığımız, el ele tutuşmadığımız an yoktu. Dün akşam dışarıda biraz fazla yakınlaştık, eve boynu mor bir şekilde gitti.
Annesi benim kim olduğumu bilmiyor. Ama kendisi üzerine, ölümü gör gibi bir yemin ettirmiş bir daha görüşmeyeceksin, konuşmayacaksın diye.
Sevgilimde ne yapacağını bilemiyor. Hayatındaki en önemli varlığı annesi. Ama bende ondan ayrı kalmaya dayanamam. Kalbim acıyor. Yalvarırım bir çıkar yol bulun?