Pardon,6 senelik beraberlik 3 sene uzaktan ilişki deyince 9 sene anladim.Anladigim kadarıyla bu ilişkide fedakarlik eden taraf hep siz olmuşsunuz.Erkek arkadaşınız zaman zaman ilişkiden sıkıldığını söylemiş ve gidip gelmeler yaşanmış ve siz her defasında sevginize yenilip affetmissiniz.Burada önemli olan sizin bundan sonra bu ilişkiden beklentiniz nedir?Bu şekilde bir dargın bir barışık devam etmek mi?Yoksa ilerisi için ciddi adımlar atmak mı?Eğer ikinci tercihse bir kere çok keskin bir çizgi çekeceksiniz.Sinir koyacaksınız.Bitsin mi istiyorsun?Ok,yolun açık olsun diyip resti çekmeniz gerekiyor.Butun iletişimi keseceksiniz.Karsi tarafın yok arkadaş kalmak istiyorum yok kafamı dinlemek istiyorum gibi bahanelerini kabul etmeyeceksiniz.Gidersen ben de önüme bakarım karşıma çıkan kismetleri değerlendiririm.Karar senin diyeceksiniz.Ve böylede yapın gerçekten.Bakin zaman çok kıymetli.21 yaşındasınız yarın bir bakmışsınız 31,41..Gençliğiniz bir bilinmeyeni beklemekle mi geçecek?Biliyorum aşk var,sevgi var,yaşanmışlık var.Ama sırf anılara tutunarak bir ilişki yürümez.İnsanlar 40 yıllık 50 yıllık evliliklerini bile bitirmek zorunda kalabiliyor bazen.Ama hayat devam ediyor.Size de yazık değil mi?Sürekli fedakarlik nereye kadar?Eğer sizi gerçekten seviyorsa kaybetmek istemeyecektir.Boylece onunda size olan aşkını görmüş olacaksınız.