- 10 Nisan 2019
- 162
- 78
- 98
- 26
- Konu Sahibi xxrockgirlsx
Şöyle ki, başkasında gözüm yok lafına bende inanmıyorum. Sadece sizin de dediğiniz gibi ciddi bir şey aramıyor büyük ihtimalle başka kızlarla takılma etme derdinde büyük ihtimalle. Bunu bana söylerken kurmuş olduğu cümleden bunu anlıyorum çünkü, bana dediği şey; Ben senin için sarf ettiğim çabayı bir daha kimse için etmem. Öyle bir arayışta değilim diyor. Yani ciddi bir şey istemiyorum ama takılmaya okeyim anlamı çıkıyor burdan. Bunu da işte kendince alttan alta söylüyor. Ve dediğiniz gibi buna da hakkı var sıkılmış olabilir sorumluluklardan. O zaman geri gelme yani bir daha değil mi git yaşa hayatını beni neden tutmaya çalışıyorsun illa bu süreçte yanında... Benim yeni sulara yelken açmamı engellemek için büyük ihtimalle. Şuan düşününce çok bencilce bir şey. Tek merak ettiğim kasıtlı ve bilinçli düşünerek mi hareket ediyor? Eğer öyleyse saf kötülük bu ve açıkçası bunu ona kondurmakta çok zorlanıyorumCiddi bir şeyler aramıyordur ki. Başkasında gözüm yok demesi dışında dürüst bence. O kadar genç yaşta sevgili olup uzun süre devam ettirmek çok yorucu bir şey. İlişki sorumluluğundan sıkılmış belli ki. Başına buyruk olsun yeni insanlarla tanışsın istiyordur. Ki çok normal. Normal olmayan o yeni heyecanlara koşarken sizin cepte beklemenizi istemesi. Döneceği güveneceği biri olarak kalın istiyor ki buna hakkı yok. Yani atlayayım ama güvenlik halatı da bir kenarda dursun. Yazarsa cevap vermem demeyin tamamen ilişkinizi kesin. Yoksa daha çok üzecek sizi çünkü benzer duygular içinde değilsiniz.