Derdimi dinleyip bana akıl verecek yok mu?

Şöyle ki, başkasında gözüm yok lafına bende inanmıyorum. Sadece sizin de dediğiniz gibi ciddi bir şey aramıyor büyük ihtimalle başka kızlarla takılma etme derdinde büyük ihtimalle. Bunu bana söylerken kurmuş olduğu cümleden bunu anlıyorum çünkü, bana dediği şey; Ben senin için sarf ettiğim çabayı bir daha kimse için etmem. Öyle bir arayışta değilim diyor. Yani ciddi bir şey istemiyorum ama takılmaya okeyim anlamı çıkıyor burdan. Bunu da işte kendince alttan alta söylüyor. Ve dediğiniz gibi buna da hakkı var sıkılmış olabilir sorumluluklardan. O zaman geri gelme yani bir daha değil mi git yaşa hayatını beni neden tutmaya çalışıyorsun illa bu süreçte yanında... Benim yeni sulara yelken açmamı engellemek için büyük ihtimalle. Şuan düşününce çok bencilce bir şey. Tek merak ettiğim kasıtlı ve bilinçli düşünerek mi hareket ediyor? Eğer öyleyse saf kötülük bu ve açıkçası bunu ona kondurmakta çok zorlanıyorum

Farklı insanlarla sevgili olmayı kast ettim. cinsellik aklima gelmedi acıkcası
Yok başka birileriyle ciddi anlamda benimle yaşadığı gibi bir sevgililik olayına gireceğini pek sanmıyorum. Zaten onu yoran bu sevgililik muhabbetinin getirmiş olduğu sorumluluklar bunu da açık açık söyledi.. Onun derdi özgür olmak önünle gelen takılmak

Siz laçka olmuşsunuz, seni yedek tutuyor, daha iyisini bulunca sepetleyecek, ki askeri okul öğrencileri hep gözdedir çok zorlanmaz, yeterki yasaklar kalksın. Yerinde olsam, daha fazla vakit kaybetmem sepetlerim

Zorlanma, aynen dediğin gibi, sen çözmüşsün adamı

Siz laçka olmuşsunuz, seni yedek tutuyor, daha iyisini bulunca sepetleyecek, ki askeri okul öğrencileri hep gözdedir çok zorlanmaz, yeterki yasaklar kalksın. Yerinde olsam, daha fazla vakit kaybetmem sepetlerim
Askeri okul öğrencileri evden çok uzakta vakit geçirmek zorunda kalırlar çoğu zaman ve izinleri de kısıtlıdır. Kim onu böyle bir devirde aylarca beklemeyi göze alabilir allah aşkına. Günümüzde aşk diye bir şey kalmamış herkes daldan dala konuyor. Hiç bir şeyin kıymeti değeri yok en ufak şeyde silip atma derdinde insanlar kimsenin sabrı kalmamış. Ben her şeyi göze almıştım onun için o da bunu çok iyi biliyordu. Ha ama kast ettiğiniz şey kolayca kız bulabileceğiyse sadece takılmak için evet orasına sözüm yok.

Evet kastettiğim günü birlik gezip tozma

Arkadaş kalalimdan kastı "ben gezip.tozayim hesap.sorma ama hayatina girdiğimde de kaldigi yerden devam edelim sen de sus beni idare et dirdir yapma beni gel gitlerimle kabul et"
Yani sizin iliskiniz yok, onun canının istedigi var sizin fikriniz önemsiz onun icin.
Bir kez ayrilin ve her yerden silip engelleyin arkadaş kalalim dese de hayir ben senin arkadaşlığını istemiyorum diyip net olun isterse gunlerce kapinizda yatsin, siz ne kadar net olursaniz o kadar saygi duyar ve ayrılmayı da kabullenir.

Iyi de ilişkiyi ayakta tutmak tek basina kadinin görevi değildir erkek de emek vermelidir. O sizin kurduğunuz empatinin onda birini kursaydi zaten şu an bu konuyu acmazdiniz

Heyecanını yitirmiş olsa da alışkanlığından yani sizden kurtulamıyor.Evlenirsek düzelir demeyin sakın düzelmez sürekli sizin cabanizla bir ilişkiyi ite kaka bu günlere getirmissiniz birde onunla evlenip bunu kendinize yapmayın.Sevilmek,sizi kaybetmekten korkup özenle yaklaşacak bir eş sizin de hakkınız.Ne güzel 6 yıl vermişsiniz iyi kötü şeyler yaşanmış tecrübeye sayip artık ne yaptığı belli olan yarınıniz da acaba ne olacak demeyeceginiz yepyeni bir ilişkiye adım atın.Simdi olmaz dersiniz ama yarınlarda çok pişman olursunuz.

Ben ilişkinizin içini çok bilemem tabi ama 30 yaşında çok ilişki geçirmiş birisi olsaydı kesin kötü niyetten yapıyor derdim. Ama sizin durumunuzda bence sizi başkalarıyla görmek istemeyecek kadar bencil olduğu için derim. Hevesimi aldıktan sonra dönerim dursun işte kenarda diyor. Kim istemez hep yanında kendisini destekleyen alttan alan birisi olsun. Yani hiç bir sorumluluk yüklenmeden sizi sömürme derdinde. Kusura bakmayın ama siz de her döndüğünde kabul ederek bir nevi bu tavrını destekliyorsunuz. Ne zaman arkadaş, ne zaman sevgili, ne zaman ayrı kalacağınıza hep karar veren biri bencil olmasın da ne yapsın

Yok asla böyle bir durum söz konusu değil daha 21 yaşındayım bende o da daha çok gencim böyle bir olay için

O sadece seni kenarında tutuyor belliki saygısı falan kalmamış ..bilmiyorum duygularını ama bence uzaklaş hatta zor olacak belki ama unut ..belliki dengesiz biri ..böyleleri insanı verem kanser eder...yıllarını kaybettiğinle kalırsın..yazık zamanına

Yok çok haklısınız gerçekten. Kendime de çok kızıyorum bu huyumdan dolayı, dediğim gibi sevdiğimiz sürece her engeli aşarız kafasındaydım ben hep ama hiç bir şey tek taraflı değil. Taraflardan biri buna niyetli değilse en ufak pürüzde kaçıp giderse bu iş olmaz. Bundan sonraki hayatımda bu konuda istikrar sağlamak için elimden geleni yapıcam inşallah.

Yok asla böyle bir durum söz konusu değil daha 21 yaşındayım bende o da daha çok gencim böyle bir olay için
Önünde olası güzel gelecek varken şimdi böyle davranış ve kararsızlıklar yaşayan biri için psikolojini bozma inan bana böylesi insanın kişiliğine bile darbe vuruyor.Suan anlamasan da ileride izlerini fark ediyorsun.Gitmek istiyorsa da yolla gitsin kapına da bir kaç kilit vur o kapının artık ona acilmayacagini bilsin Sende geleceğine odaklan karıyerine odaklan.

Yok çok haklısınız ben eskiden çok daha özgüven sahibi biriydim gittikçe azaldı iliklerime kadar hissediyorum bunu. Her benden ayrılışında sorunun onda olduğunu bilmeme rağmen kendimde suç aramaktan kaçamadım içten içe. Gittikçe de sarsıldı kendime olan güvenim haliyle. Tam toplayıp iyileşiyorum pat yeniden hayatıma giriyor. Bu döngünün bir süredir farkındaydım ama her seferinde değişeceğini umarak aptallık yaptım galiba. Bundan sonra böyle bir şeye izin vermemek için elimden geleni yapıcam kendim için.

Demek ki canı gereksiz drama çekiyor arada..

Bence hiç uğraşmayın engelleyin her yerden ve tekrar sevgili olma olayınız kontrolünüz dışında kalmasın.. Dengesizlerle uğraşmak için gelmediniz bu dünyaya.. Yaşayın bu hayatı tek adam o değil sonuçta..

9 senelik birliktelik,ailelerle tanisilmis,bir çok şey yaşanmış.Siz evliyken yasanacak her heyecanı yaşayıp tuketmissiniz zaten.Peki bu kadar uzun bir birliktelikte evlilik için hiç adım atmadınız mı?Söz,nişan gibi?

9 senedir beraber değiliz galiba yanlış okudunuz 6 dolacaktı. Lisede tanıştık yani çok erken yaşlarımızda 21 çok küçüğüz daha böyle bir adım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…