Derdimi anlatamadım.

İlaç kullanmıyorum ilaç kullanılıcak kadar ağır değil durumum konuşarak hallaediliceğini düşünüyorum. Siz ilaç kullanıyor musunuz?
hayır kullanmıyorum
kızım kullanıyor bikaç yıldır depresyon vs için

herkse en azından biçok insan ve doktoru sakın çat diye bırakmasın takipsiz sonra daha beter olarak geri döner hastalıklar dedi
o yüzden inşallah çat diye bırakmamışsınızdır

Resmen sapık bir herife denk gelmişsin. Bana d abir arkadaşım anlatmıştı. Kadınların duygusal boşluğundan faydalanıyor erkek psikologlar dikkat et diye. Omzunda ağlatıyor demişti. Şok olmuştum.
Ben zaten terapimi kadın psikologdan alıyorum demiştim.
Belki size saçma gelebilir ama ben bitirdiği üniversiteye kadar bakıyorum. Özelse burslu mu değil mi ona kadar inceliyorum.
Çünkü duyumlarım korkunç. İnş sorunlarını atlatırsın ama iyileri de var. Benim olaylara bakış açımı değiştirdi terapi

Her meslek gurubunda çıkıyor bu tipler. Tamamen iletişimi kesin, gerekirse şikayet edin. Eğer ben ispatlayabilseydim psikiyatri prof. Şikayet edecektim zamanında, elle tutulur delil yoktu.

Üniversite hastanesi, Prof. a gittim. Randevum daha erkendi, ama odadan çıkıp sizi daha sonra alacağım, aceleye gelmesin dedi. (Daha önce tanışmıyoruz, odaya girerken sadece yanımdan geçti.) Böyle diyince ben de iyi bir şey sandım.

Odaya girdim ve konuşmaya başladık. Sıkıntımla alakasız, rahat giyinmeyi seviyorsun falan dedi laf arasında. Sonrasında bana cinsel fantezilerini anlatır mısın? Dediği yerde olay koptu ben de, ayıktım. "Paramı geri ver, üstüne para ver o zaman, madem bunları dinleyeceksin p**vk" dedim ve çıktım. Bu arada ben odadayken sigara yakıp içiyordu p***vk.

Yani hekimlere saygım var ama aralarında bunlarda çıkıyor. Çizginizi bozmamışsınız, bu güzel. Yazışma vs. Var ise şikayet edin.

Şöyle anladım hani hastalarına rahat olmalarını söylüyor gibisinden iyi düşünmek istedim. Konuşarak iyileşmeyi tercih ediyorum ilaç kullanmak istemiyorum şahsen.
Hiç bir psikolog iş harici iletişim araçları kullanarak karşı tarafa kendini rahat hissettirmeye çalışmaz. Profesyonellik bunu gerektirir.

X