• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime ortak olur musunuz:(

uyuyan_guzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
30
0
86
İstanbul
merhaba
genelde burda yazdıklarınızı okuyorum dertlerınızı üzüntülerinizi çokta üzüldüğüm insanlar oldu.Şuan içim içimi kemiyorum bir felaket baskı var içimde derdimi sizinle paylasmak ıstıyorum destege akıla ıhtıyacım var

agustosta 3.yılı bıtıp 4.e giricek bir ilişkim var niyetimiz basından beri ciddiydi ilk gorusmeye basladık arkadas olarak ve ılıskıye basladıkta sonra evlenmeye karar verdık erkek arkadasımla unıversıteyı bıtırmemı bekledı o sırada tabıkı her ılıskıde oldugu gıbı kavgalar oldu, mutlu gunlerımız oldu ayrılıklarımız oldu ama bu zamana kadar geldık
şuan ki derdim erkek arkadasımın babası cok hasta ve cok gergın bırkac aydır üzerine cok gıtmemeye calıstım gunlerımız gayet guzel gecıyordu sonra grip oldu bır hafta bende telefonda sen bana naz yapıyosun hasta falan değilsin dedim şaka yapmaktı amacımama kırılmıs bır saat sonra aradıgımda arabada midem bulandı cok dedıgımde hadı rol yapma bana dedı o an anladım bır gerıldık aksam msne gırdık beraber genelde cok sık gırmeyız napıyosun canım dedı bende annemle konusuyorum bana gorucu cıkmıs gecen annemlerle ceyız bakmaya gitmiştım orda teyzeler benı cok begenmıs gorucu cıkmıslar hahaha:) falan dıye anlatıyodum hayırlı olsun yazdı bende bıraz kıskansın falan dıye annemde daha kucuk falan demıs dedımbaktım ses yok 1 saat oldu msnde acıl bırsey oldu basından kalktı heralde dıye dusunurek bekledım tam 1 saat en sonudna aradım acan yok 20 gun oldu ılk bır hafta cok aradım ard arda ardada aradım ama yok telefona cevap mesaj attım kırılıcagını bılseydım hıc soylemezdım amacım saka yapmaktı yoksa boyle bırsey cıddı olsa tavrım daha farklı olurdu annemde takıldı zaten bu kadar kızıcagını bılemedım dedım mesaj attım cevap yok

sonra bir haftanın sonunda msnde en yakın arkadasımla konusuyorum erkek arkadasım msnını actı ıletısınede 5-10 antalya maysta tatıl yazmıs cok üzüldüm gorunce cunku bırlıkte gıdecektık o tatıle antalyaya ablamın nısanı yuzunden gıdememıstık ertelemıstık sımdıde yabancı gıbı msne gırıyo cıkıyo cok özür diledim cok mesaj attım ama hıc cevap vermedı ne bıttı dedı nede bıtmedı hıc bır cevap vermedı napıcam bılmıyorum en son 6 ay once bır tartısma yasamıstık ve bana tuğce boyle bıtmesı daha dogru devam etmek bıze zarar verıcek dedı 2 ay ayrıldık sonra o geldı barısmak ıstedık ve barıstık

ben sımdı ne yapıcam kızlar ya aklım mantıgım durdu boyle mı bıtıcek yılların ılıskısı bırde son zamanlarda hep evlılık hayallerı kuruyordum cok az kaldı dıye aılelerı tanıstırıcaktık cok üzülüyorum bana bır akıl verın:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kusura bakma ama 4.yıla giripte böyle konular tartışmanız bana saçma geldi.

ne bileyim kıskandırmaya çalışmak,zarf atmak falan genelde ilişkinin 1,taş çatlasın 3.yılında kalır,ayrıca şaka yapmışsınız ama anlamamış karşılık vermiş,4 yıldır bu adam tanıyamadımı sizi.

yani bilmiyorum genel olarak yeni çıkan çiftler gibi davranıyorsunuz

ay bilemedim ne diyeceğimi.yani siizn şaka biraz eşek şakası mı olmuş ne.ama insan 20gün nası açmaz tel i.evini fln bilmiyor musunuz?yüzyüze görüşseniz belki çözülür olay.yüzyüze görüşebeilceğiniz bir ortam ayarlayın.bitecekse de yüzyüzeyken bitsin yani.bu ne böle çocuk gibi.ama hastalıktan dolayı gergin heralde demek ki.üst üste gelmiş.yüzyğze görüşemez misiniz?

Hastalığını ciddiye almamanızın ardından böyle bir konuşma geçmesi hoş olmamış onun için sanırım...
Erkekler gerçekten bir burun akıntısını bile 1 hafta dinlenerek geçirirler.. çok nazlı oluyorlar.. sizden ilgi beklemiş göremeyince bi de üstüne siz görücü muhabbetini yapınca baya bozulmuş anlaşılan.. ama bunun şaka olduğunu söylemenize rağmen bu kadar uzatması gerçekten can sıkıcı.. fazla abartmış başka bir neden var bence.. ama evlilik arifesinde böyle bir şey söylemeniz hoş olmamış.. gerçi sizin kötü bir niyetiniz yokmuş ama erkekler işte olmayacak şeyleri ciddiye alıp ciddiye alınacak şeyleri es geçebiliyorlar..
Sadece telefonla mı ulaşabiliyorsunuz ona?... en azından okuluna ya da çalıştığı yere hatta gerekirse evine gidip konuşmalısınız bence.. böyle sessiz sedasız çekip gitmesi (gittiyse tabii) hoş değil.. ben bir ilişkinin ne kadar kısa olursa olsun telefonla ya da msn de bitmesini anlamıyorum.. en azından son kez de olsa yüz yüze konuşup halletmek ya da nokta koymak gerekir.. bence onunla karşılaşabileceğiniz yere gidip konuşmalısınız..

yerinde olsam ne ararım ne sorarım..yaşınız kaç bilmiyorum ama, nişanlının da senin de tavrın çocuklar gibi... hele hele nişanlının son yaptığı olgun bir davranış değil....yaptığı davranış gösteriyor ki; siz evli olsanız aynı evin içinde ne olduğunu anlamadan küs, asık suratla da dolaşır durur herhalde....ya problemlerinizi, kırıldığınız davranışlarınızı açıkça konuşup halledin...veya böyle çocuk gibi kaprisler yapmaya devam edecekse bırakın gitsin..ne bu canım...ben olsam hiiiiiç aramam...20 gün telefonlarına cevap vermemek de ne demek...ne yapmışsın ki sanki !!

hic ilgilenmee..6 ay once zaten bitmesi gerektigini soylemis birak sensiz kalip dusunsun biraz.sanirim tatile de yalniz gitmeyi kafasina koymus..

Canım 20 gundur ses çıkmamış bundan sonra bir adım gelmesini bence bekleme git ve konuş.. ama kendin için konuş.. soru işaretleriyle kendini yer bitirirsin.. valla dün gece biz biraz bozuk kapadık telefonu acaba kötü mü oldu kırdımmı onu diye uyuyamadım tüm gece..bu 20 gun sürse ki ben böyle bir şey olsa 2. gun dayanırım kapısına.. ha niye aramadı diye çıkışmak için değil tabiiki.. özür dilemek için de değil sadece içimi rahatlatmak için.. belirsizlik insanı en çok yoran şeydir bence ya... bence kendin için git ve konuş.. yıpranma daha fazla..

canım iyide ben anlayamadım bu kadar yılsır berabersiniz,belli bi adresi veya ulaşabileceğin kimse yokmu?ne olursa olsun yaptığı saygısızlık çünkü hiçbir açıklama yapmadan olmaz böyle,hakkında en hayırlısı olsun inşallaholumunekankayizsmile

sanki ayrılmak için fırsat kolluyormuş..
birlikte geçirdiğiniz onca yılın üstüne ayrılık yöntemi olarak bunu seçtiyse çok saygısızca yol verin gitsin

Anlattıklarınızın hiç birini sağlam bir ilişkiyi bitirmek için neden göremedim ben.

ısteme konusunda şaka yaptınız ya da ciddiydiniz, ne farkeder, bir erkek bunu duyduğunda, ilişkiyi mi bitirir, yoksa sorgular mı, insan en azından bir tepki verir, kızar böyle şaka mı olur der, ya da bu nerden çıktı filan der. Hiç bir tepki yok.

Üzgünüm ama sizin ilişkiniz bitmiş, ama başka nedenlerle bitmiş bence. Bu nedenleri de size söyleyebilecek tek kişi o. Ayrılmışsanız dahi, size durumu anlatabilirdi. Kendi kendine kale bile almamış heralde. Ayrıldınız mı haberiniz bile yok sanırım.

Size böyle davranan biriyle, pek zaman harcamamanızı ve önünüze bakmanızı öneririm ben.

Siz niçin özür dileyesiniz ki.

Latife yapmışsınız, ardını ilerisini sormadan kendi sanmaları ile anlam vermiş, kendine göre de ikinizi ilgilendiren kararlar vermiş, sizi yok saymış.
Üstüne üstlük birlikte karar verdiğiniz tatil planınıza yine sizi yok sayarak gitmiş. Neden. Kendi bildiğine inanmış. Sormamış bile lafın nasılını niçinini. Size de konuşma/anlatma hakkı tanımamış.

Kendi halinde kalsın bence.

Sanki bardagi tasiran sey olmus bu saka meselesi.
Yüzyüze görüsmeden halledemezsinz bence canim. 20 gündür neden yanina gitmedin?

canlarım cogunuz gıt ve konus yazmış bende gidip konusup gururumu ayaklar altına almasammı dıye dusunmustum ama sanırım dogru olan bu gidip konusmaksenağlama

Çoğumuz git ve konuş dememiş aslında, ayrıl demiş (daha doğrusu karşı taraf bitirmiş ama sizin haberiniz yok, çünkü gerek duymamış konuşmaya), ama siz sanırım bu kısımla ilgilenmişsiniz sadece. Gidip konuşacak ben kendi adıma birşey göremedim, belli ki karşıdakininde yok, yoksa elini kolunu bağlamamışlardır şuan heralde.
ısterseniz konuşabilirsiniz tabi, ama genelimiz bunu dememiş, bunu düzeltelim en azından.

Gurur mu? Eğer 4 yıllık ilişkim tam da evlilikle sonuçlanacaktı diye oturup üzüleceğinize gidip görüşüp yüz yüze konuşmalıydınız.Bence 20 gün bile fazla.Ha 4 yıllık bir ilişkiyi saçma sapan kıskandırma şakası ile bitirmek biraz garip.Ya 4 yılda siz onu hiç tanımadınız ve en hassas (!), can damarından (!) vuran bir şaka yaptınız, o da çekti gitti.Ya da o hiç ciddi ve aşık değildi böyle bir sebepten çekti gitti.
Yaşlarınızı bilmiyorum ama sanki 18-22 arası gibi, lisede başlamış bir ilişkiymiş gibi geldi, zira ayrılık sebebi çok saçma ve fazlasıyla çocukça.
Eğer yaşlar daha olgunsa, üzülerek bu seferde diğer bazı arkadaşlara katılarak, uyduruktan da olsa bir bahane aramış ayrılmak için ve sonunda bunu bulmuş gibi :(
Kuzum darılmayın ama hangi devirdeyiz? Msn iletisine baktım, msnden yazdım falan.Göz göre göre 4 yıllık emeğim gidiyor diye evine gider, iş yerine gider, onu yemeğe çıkarır baş başa konuşurdum.Derdini anlardım.20 gün boyunca da onu internetten gözetlemek yerine eğrisini doğrusunu öğrenirdim.
Bir an önce bunu yapın bence.Arkada gözünüz, sonrası için keşkeniz kalmasın.

Tugce canim, 4 yllik bir iliskiyi bi alo demeyle kurtarmak biraz mantiksiz bence.
Git evine, yada is yerine öyle konusun. illa yüzyüze görüselim mi diye sormana gerek yok, zaten cocuk cevap vermiyormus. Gidip konustuktan sonra hala sana tavirliysa sende kendi yolunu cizersin. En azindan her yolu denedim, icim rahat dersin eger ayriliktan bahsederse.

Back