Derdime çare yokmu ? Yada fikir verin lütfen acil...

Ceennet

Aktif
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
1.001
371
43
5 buçuk aylık hamileyim ve tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var hamile kaldıktan sonrada vardı ama bebeğim küçük diye doktor hiçbirşey veremem demişti şuanda 1 haftadır kasık sancım var ve bulantım var hafta sonu acile gittim tekrar enfeksiyon çıktı ve bitakım ilaçlar aldm antbyotik vs. Doktorumu aradım görüştüm ilaçları kullan geçemzse mutlaka gel dedi 3 gündür kullanıyorum ilaçları ne bulantımda geçme nede kasık sancımda azalma olmadı daha çok ilerlermi bilmiyorum korkuyorum doktor kasık sancımın enfeksiyondan veya erken dogum riski olabilecegini söyledi ne yapacagım bana yardım edin derdime çare yokmu?

Küvete sirkeli su yapın içine oturun en doğal yöntem
Allah bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Başka kadın doğum uzmanına gidin bence.
Bi doktoru aradım oda ilaçları kullan diyor kullanim kullnmasına fakat ben enfeksiyon hastasıyım geçen sene hastanede yattım daha sonrasında iğne tedavisi gördüm neden bu doktorlar beni adam gibi dinlemiyor anlamıyorum antibiyotiklere karşı bagışıklıgım olursa ozaman hapta kar etmiyor çok şeyler yaşadım ama napacagım bilemiyorum artık .

Bi doktoru aradım oda ilaçları kullan diyor kullanim kullnmasına fakat ben enfeksiyon hastasıyım geçen sene hastanede yattım daha sonrasında iğne tedavisi gördüm neden bu doktorlar beni adam gibi dinlemiyor anlamıyorum antibiyotiklere karşı bagışıklıgım olursa ozaman hapta kar etmiyor çok şeyler yaşadım ama napacagım bilemiyorum artık .
En azından rahim kasılması varsa, onu durdurmak için ilaç veremezler mi?

Mümkünse bir de özele gidin.

Benim de hep geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var. Hamileyken de 9 ay vardı. İlaçlar fayda etmedi. Bir şey de olmadı şükür. Alanında uzman bir doktora gidin derim:

özelde muayene oluyorum :KK43:
Devlete gittiniz mi?

Çevrenizde ehil kadın doktoru varsa bir de ona görünün derim.
İnanın benim 7 yıldır erken düşük yaptığımı hiçbir dr anlamazken, tavsiye edilen dr bana çare oldu. 3 evlat sahibi oldum şükür.

Bir de Bevliye uzmanına gitseniz keşke Bevliye doktorunun yazdığı ilaçları da sorarsiniz doktorunuza kullanmakda sakınca olmayanı kullanırsınız. Bide antibiyotik zaten ilk 3 günden sonra etki etmeye basliyor. Çok gecmis olsun.

İlacı kullanmaya devam edin. Daha 3 gün olmuş..
Bana da antibiyotikten sonra suya atılıp içilen purinol diye bir ilaç vermişti.

Tamamen geçmedi benim de enfeksiyonum. Takip edin tedaviyi..

5 buçuk aylık hamileyim ve tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var hamile kaldıktan sonrada vardı ama bebeğim küçük diye doktor hiçbirşey veremem demişti şuanda 1 haftadır kasık sancım var ve bulantım var hafta sonu acile gittim tekrar enfeksiyon çıktı ve bitakım ilaçlar aldm antbyotik vs. Doktorumu aradım görüştüm ilaçları kullan geçemzse mutlaka gel dedi 3 gündür kullanıyorum ilaçları ne bulantımda geçme nede kasık sancımda azalma olmadı daha çok ilerlermi bilmiyorum korkuyorum doktor kasık sancımın enfeksiyondan veya erken dogum riski olabilecegini söyledi ne yapacagım bana yardım edin derdime çare yokmu?
Bende da idrarda her türlü enfeksiyon cıktı (doktorun dediğini soyluyorum) fitil ve ilaç verdi fitil akıntını baya baya azalttı tekrar git canım fazlada takma kafana

Ev yapımı sirke birebir. Bir yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suya koyup 2 akşam üst üste içeceksin bu kadar.
Bir de eşinden mi sana bulaşıyor diye düşündüm. Eğer ki eşinle kondomsuz beraber oluyorsaniz o yüzden tekrarlıyor olabilir. İç çamaşırı temizliğine de dikkat edin. Pamuk peçete günlük ped filan kullanmayın. Camasirinizi sık değişme şansınız yoksa bir kaç parça kumaş kesip yanınızda taşıyın kumaşlar kirlenince degisin

Benim gebeliğimde de üç kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ben anal bölgeye fitil kullandım resmen dökülüyordu enfeksiyon :kusmuk:ama erken Doğum vs olmadı 40+1 de geldi kızım hatta son enfeksiyon geçirdiğimde Doğuma yakın olduğu için bir ay kala hiçbir ilaç kullanmadım Doğumdan sonra da kendiliğinden geçti

Hamileligimin basindan beri enfeksiyonla ugrasiyorum kutu kutu antibiyotikler ilk zaman fayda ediyordu sonra kasik agrisindan anliyordum tekrar olustugunu temizligime cok cok dikkat etmeme ragmen surekli tekrarladi igneyle tedavi olduk en son artik ne igne ne hap hicbirsey fayda etmedi vucut bagisiklik kazandi galiba sirkeli suda fayda etmedi benim bebegim bobreklere baski yapiyor oyuzden oluyormus enfeksiyon sebep olarak onu gösterdiler hamileyken yapabilecegimiz pek birsey yok malesef bol bol su bu laftan nefret ediyorum ama kac doktora gittiyssm aynisini soyledi...

Öncelikle cok gecmis olsun Allah yardımcınız olsun. Başka bir doktora görünseniz olmaz mı

Devlete de gittim ürodinamik incelemeye gittim mesanem temiz çıktı fakat işlem sırasında doktormesaneye fazla su verince böbregime kaçak oldu aylarca çektim.
Devlete gittiniz mi?

Çevrenizde ehil kadın doktoru varsa bir de ona görünün derim.
İnanın benim 7 yıldır erken düşük yaptığımı hiçbir dr anlamazken, tavsiye edilen dr bana çare oldu. 3 evlat sahibi oldum şükür.

Back
X